Sanmıyorum. Yine ttnet bahane gösterilerek kulak üstüne yatılacak. |
Türknet, TT altyapısına +200 paketleri istiyoruz. (6. sayfa)
-
-
konu zamla ilgili olsaydı örnek olarak hazirandaki 140 tl zammı mayıs çekmeleri gibi anında ve gününde işleme koyarlardı ama konu müşteri odaklı olunca ne yazık ki bu süreç yavaş işliyor her firmada olduğu gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 6 Temmuz 2022; 14:58:34 > -
Her firma demeyelim Hocam. Her firma gibi olsa bu kadar tepkiye yöneticiler bi "noluyor ya?" demişti.
-
Hocam 1 hafta geçti ne yapıyorsunuz ya!
Çelebiler'e iletin şunu ya da iletinizde tatilde old. İçin mi cevap vermeye tenezzül etmiyor ya!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EREN.SİMSEK -- 7 Temmuz 2022; 0:35:31 > -
Önce ki mesaj hafif kalmış. 1 Haftadır yazıyoruz fakat CEO'nun umurunda değil yazık.
Müşteriyi ciddiye almayan her firma batmaya mahkumdur.
YAZIK GERÇEKTEN YAZIK
-
Merhaba, bu konuyu ilgili birimlere ilettim ancak bu durumla ilgili bir gelişme henüz bulunmuyor. -
Ne zaman fikir beyan etmeyi uygun görüyorlar haşmetliler? 1 yıl sonra mı?
-
Merhaba, henüz bilgi verilmedi. Bir değişiklik bulunmuyor. -
Bu zaten ortada. Ben bunu sormadım; benim sorduğum ne zaman keyifleri gelip cevap vermeyi düşünüyorlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 7 Temmuz 2022; 14:31:0 > -
Tecnopat Recep e para basmaya başlamışlar bile.
Çözecekleri yok galiba.
Ben elendim arkadaşlar türk telekoma geçiyorum yeter bu sabır.
-
Yine başladılar sosyal medya reklamcılarına para basıp yayın yaptırmaya. Şu adamlara para bastıkları sürece asla ilerleyemeyecekler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
VDSL kullanıcılarına ekstra upload vermek için hiçbir engel yok önlerinde isteseler 1-2 haftada çıkartırlar (o süre de kağıt işleri için) buna bile eriniyorlar. Kaldı ki 200+ hızlar için tarife üzerine çalışsınlar... Ben hiç sanmıyorum. Şu an gigafiber çalışmalarını nasıl daha da yavaşlatabiliriz diye düşünüyorlardır. Tek dertleri bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 8 Temmuz 2022; 16:33:15 > -
Bu yazdıklarımız CEO'ya gidiyor mu? Onu da sormak lazım :D Bir departmanda sönümleniyor bence. "bunlar eeööh" diyerek yok sayıyorlar.
-
Bir kaç firma haricinde bu işe yanaşan olmadı, muhtemelen Türknet'te tek fiyat politikasından vazgeçmeyecek bu da yeni paketlerin gelmeyeceği anlamına geliyor. Ben şuan Netspeed 200 mbps paketine geçmeyi bekliyorum kargolar kapalı olduğu için evrakları kargoya veremedim.
-
Kalmasa bile 1 GBPS simetrik veren başka var mı ki?
-
Benim gördüğüm kadarıyla Türknet bir tek kurumsala verecek. Diğer türlü tamamen kendi altyapıları olan Gigafiberi yaymaya çalışıyorlar.
-
Bu hızla giderse gigafiber'in Türkiye'de yaygınlaşması imkansız ayrıca Türknet'in bireysel kullanıcıya üst paketleri sunmaması Türknet'ten diğer operatörlere geçişleri hızlandırır, bundan eminim çünkü Türknet kullanıcı kitlesi standart bir internet kullanıcından farklı olarak yüksek hızları arayan kişilerden oluşuyor. Şahsen 4.5 yıllık aboneliğimi sonlandırdım benim için vazgeçilmez değiller.
-
+1
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turknetteki bu sessizliği abone kaybı yaşasa da ona pek koymacağını düşündüğüne yoruyorum. Galiba içte içe giderlerse gitsinler ya ben indiriyorum cebime yeterince diyor.
Öte yandan kullanıcılarına müthiş bir saygısızlık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X