|
Turknet Yapa'dan Vae geçiş internet ve telefon yok (3. sayfa)
-
-
-
-
Zaten hangi siteden altyapı sorgularsam sorgulayayım altyapı yok diyor. Turknet, millenicom, Vodafone. Türk telekom'da da seçtiğiniz lokasyonla ilgili bilgi yoktur diyor. Sadece bizim apartmanın adresinde böyle oluyor ama. Apartmandaki diğer daireleri de deniyorum gene aynı.
Yan apartman, karşı apartmanı deniyorum adsl diyor. Bizim apartmanda sonuç yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senin modeme göre vdsl değil adsl tanımlı. Hız da 8 gözüküyor. Düşük çıkması normal. Adsl2 plus teoride 24-25 e kadar destekler. Snr iyi ama hat zayıflaması 1 tık yüksek. Türknet adsl hizmeti veriyor mu?
Yeniden hız tanımlaması yapsınlar. Altyapı sorgulamada birşey çıkmıyorsa Telekomla görüş. Aktif internet var ama sorgulama çıkmıyor diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Modemin modelini yazar mısın?
Huawei hg630a
Modem arayüzünden Temel - Dsl- All yazanı tıkla
-
Vdsl port var mesafe sıfır nasıl oluyor anlamadım. Tanımlama da sorun var.
-
Valla ben de bir şey anlamadım. Artık sinirlenmek istemiyorum boşver.
Merhaba, ekiplerimiz sistemde VDSL olarak görüntülemektedir. -
Merhaba arkadaşın sorgulamada vdsl port var, mesafe sıfır diyor. Hız 8 gözüküyor modemde. Vdsl tanımlı olup bu kadar düşük hız alması 0 mesafede tuhaf değil mi? Sanki hala adsl de gibi. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 2 Mayıs 2023; 13:21:21 > -
Evet, konuyu arka planda ekiplerimiz takip ediyor ve çözümleyeceğiz. Detayları hem kayıt üzerinden ekiplerimiz, hem de ben buradan paylaşacağım. Bilgi geldiği zaman mutlaka ileteceğim. -
Vdsl görünümlü Adsl = Kablo parası + Modem parası + Elektrikçi parası + Zaman kaybı + Sinir tahribatı
Sonuç = 8mb Adsl
-
vae de adsl miş keşke yapada kalsaydın :(
yapadan vae ye geçme işleri büyük sıkıntı .1 hafta uğraşmıştım ben 2 sene önce.
turknet 1 tane tekniker işe alıp sahaya yollamadığı için bir sürü insan mağdur oldu. müşteri hizmetleri de 10 kat fazla emek sarfediyor.
-
Aynısı bana olmuştu 20 senelik telefon numaramızı kaybettik, bir daha da tövbe ettim. YAPA'da internetim sürekli kesiliyordu, VAE'ye geçiş istedim istemez olaydım, belamızı bulduk.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X