|
Turknet Yapa'dan Vae geçiş internet ve telefon yok (5. sayfa)
-
-
Çalışmayı yapan Telekom, ne kadar sürede tamamlanacağının süresinide Telekom vermesi lazım. Ama siz tarih veriyorsunuz. bu çelişki değil mi?
-
Yerleşik operatöre ait ekipler sahada çalışıyor, biz arka planda ekiplerle iletişim halindeyiz ve tarihi de saha ekipleri veriyor. Biz de müşterimize öngörülen bitiş tarihi olarak verilen bilgiyi iletiyoruz. -
Vdsl görünümlü adsl dizimizin kaç bölüm olacağını merakla bekliyoruz. Sorun özel arıza genel (Arızanın tanımı flu)
-
-
Benim iss sağolsun 79 kilidini kaldırdı şu an modeme 93 geliyor. 1 gün içinde çözüldü. Onlarda Telekom la çalışıyor.
Türknet gibi kurumsal firmada sürecin bu kadar uzun sürmesini anlamakta zorluk çekiyorum. İnsanın aklına acaba aboneye
olabildiğince en düşük hızda hizmet verilmeye çalışılıyor mu? sorusu geliyor.
Vdsl port var, desteklediği hız var, mesafe var; ama vdsl yok adsl var.
Abone umduğunu değil Türknet in sunduğunu alırmış.
-
Darısı benim başıma.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Darısı herkesin başına.
Türknet e güveniyoruz, onlardan hızlısı yok yani yok.
Sorunsuz hizmet, hızlı internet Türknet.
-
Merhaba, net uzmanımıza önceliğiniz için bilgi verdim. Kontrol ederek sizinle iletişime geçecek. -
-
Arkadaşımızın sorununu çözme yönünde gösterdiğiniz çaba için teşekkür ederim.
Boşuna demiyoruz; sorunsuz hizmet hızlı internet Türknet !!!
-
Geçmiş olsun; yüksek hızda düşük pingde sorunsuz internet dilerim.
-
Teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Keyifli kullanımlar dilerim -
Arkadaşlar konudan bağımsız olarak soruyorum. Bugün de bu kutu gözüme çarptı apartmanda. Sanırım daha önce yoktu ne zaman taktıklarını bilmiyorum. Belki çok önceden de takılmış olabilir. Bu gigafiber'in kısa sürede geleceğinin bir belirtisi mi? Yoksa öyle her apartmana takıp geçtiği bir kutu mu bu türknet'in? Yani ileride bir gün yaparız mantığıyla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba, binada kutu ve kablolamadan sonra son adım olarak aktivasyon işlemi kalıyor. Aktivasyon işlemi tamamlandıktan sonra altyapı sorgulamada gigafiber paket bilgisi gelecektir. -
Hocam bu ne kısmet. Adsl den Vdsl e, Vdsl den Gigafiber e. Kablo çekilmemiş, o vakit alır. Gerisi kolay. Bu da Gigafiber görünümlü Vdsl olmasın.
Gigafibere en kısa sürede kavuşmanı temenni ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X