Şimdi Ara

Turknet yüksek kullanım nedeniyle yapılan iptaller - Turknet açıklaması eklendi. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
17
Favori
41.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen aynen son 2 yıldır binlerce abone kazandılar büyük bir kısmıda online eğitim için aldı bu internetleri oyun oynayanla ders videoları izleyen sosyal medyada takılan kullanıcı bir olamaz sadece sosyal medya kullanan yok bu ülkede. Bu yüzden makul sınır 7 tb olduğuna göre bu sınırın daha da yukarı çekilmesi lazım yada gereksiz yere sorgusuz sualsiz iptal edilmemesi lazım kimse babasının hayrına savunmasın. Dünya da internet hızları ne durumda Türkiye de nelerle uğraşılıyor şaka gibi ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Az önce Turknet tarafından arandım ve bireysel aboneliklerde kesinlikle herhangi bir TB sınırının olmadığını söylediler. Sadece yüksek kullanımlı abonelerin kontrol edildiğini ve yüksek TB kullanım eğer bireysel abonelik kullanan bir kobiye ait çıkarsa yine hemen iptal edilmediğini ve kobi paketlerine geçmesi tavsiye edildiği, istemediği taktirde şebeke değiştirebileceği belirtildi. Bizim yaşağımız sorunun acemi bir çalışma arkadaşları nedeniyle yaşandığını ve üzgün olduklarını ve aynı problemi yaşayan bireysel müşteriler ile de iletişime geçtiklerini/geçeceklerini belirtti.

Yani, bireysel müşteriye kesinlikle herhangi bir TB sınırı olmadığını kesin bir dille belirttiler.

Açıkcası ben söylenenleri samimi buldum ve söylenenlere inandım. Çünkü konuya baktıgımda bütün iptaller 1 Temmuz'da yapılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GasiOr -- 4 Temmuz 2021; 12:59:5 >
  • GasiOr kullanıcısına yanıt
    Yani 7 TB’ında üstüne çıkılabiliyor muymuş ?

• donanım1123 D kullanıcısına yanıt

Evet hocam bana söylenen "bireysel kullanımda herhangi bir sınır yok".

Foruma yazabilir miyim, kesin doğru mu dedim tabi dedi.

Yani benim anladığım şu Kobi sahibi birisi gidipte bireysel başvuru yaparsa ve ev kullanıcısının kullanacağı şekilde yüksek kullanım yaparsa ve bu farkedilirse kobi paketine geçilmesimi tavsiye ediliyor?

• Eric Theodore Cartman. kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Bilgilerinizi konu linki ile birlikte PM üzerinden paylaşır mısınız? Görüşme kaydınız dinleyerek bu konuda gerekli aksiyonları almak isteriz.

Ceza kısmı var mı bilmiyorum ama ya kobiye geç ya da başka bir sağlayıcıya geç tarzından bir uyarı olabilir. Uyarısız iptal etmiyoruz demek istediği. Ceza kısmını bilmiyorum ama

• Bende vahşice indiriyorum da(1.5tb yaklaşıyor genelde) 7tb ne arkadaş?

Turknet yüksek kullanım nedeniyle yapılan iptaller - Turknet açıklaması eklendi.
  • karmakan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer kurumsal olarak kullanım yapmıyorsanız bir yanlışlık olmuştur. Müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? İlgili arkadaşlarıma kontrol ettirerek yardımcı olmak isterim.
    Seninle 4.5 tb kullanan arkadaş kim vurduya gitti o zaman düzelir herhalde ya. Peki indirme sınırı hiçmi yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanım1123 -- 4 Temmuz 2021; 13:7:30 >
  • Hayırlı olsun olması gereken olmuş. Tak diye abonelik iptal etmeyi savunanlar vardı hala.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alıntı

metni:
    Az önce Turknet tarafından arandım ve bireysel aboneliklerde kesinlikle herhangi bir TB sınırın olmadığını söylediler. Sadece yüksek kullanımlı abonelerin kontrol edildiğini ve yüksek TB kullanım eğer kobiye ait ise yine hemen iptal edilmediğini ve kobi paketlerine geçmesi tavsiye edildiği, istemediği taktirde şebeke değiştirebileceği belirtildi. Bizim yaşağımız sorunun acemi bir çalışma arkadaşları nedeniyle yaşandığını ve üzgün olduklarını ve aynı problemi yaşayan bireysel müşteriler ile de iletişime geçtiklerini/geçeceklerini belirtti.Yani, bireysel müşteriye kesinlikle herhangi bir TB sınırı olmadığını kesin bir dille belirttiler.

Kraldan çok kralcılık yapıp 1tb indirmeye bile "çoooook, napıyorsunuz bu kadaaaar! her mahallede 100 tane böyle abone olsa trafik felç" diye haykıranlar türknet açıklamasından sonra sessizce mağaralarında facebooka girmeye devam ediyor Turknet yüksek kullanım nedeniyle yapılan iptaller - Turknet açıklaması eklendi. 

• kullaniciadi12 kullanıcısına yanıt

internet ile iş yapan ev kullanıcıları bu kullanımları rahat aşabilir gigafiber kullanıcıları da ... herkese göre değişir makul kullanım firmaya göre değil neyi savunduğunu da bilmiyosuna açıkçası...

• quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

Az önce Turknet tarafından arandım ve bireysel aboneliklerde kesinlikle herhangi bir TB sınırının olmadığını söylediler. Sadece yüksek kullanımlı abonelerin kontrol edildiğini ve yüksek TB kullanım eğer bireysel abonelik kullanan bir kobiye ait çıkarsa yine hemen iptal edilmediğini ve kobi paketlerine geçmesi tavsiye edildiği, istemediği taktirde şebeke değiştirebileceği belirtildi. Bizim yaşağımız sorunun acemi bir çalışma arkadaşları nedeniyle yaşandığını ve üzgün olduklarını ve aynı problemi yaşayan bireysel müşteriler ile de iletişime geçtiklerini/geçeceklerini belirtti.

Yani, bireysel müşteriye kesinlikle herhangi bir TB sınırı olmadığını kesin bir dille belirttiler.

Açıkcası ben söylenenleri samimi buldum ve söylenenlere inandım. Çünkü konuya baktıgımda bütün iptaller 1 Temmuz'da yapılmış.

E şimdi 50 tane laf edenler ne yapacak? Yazdıklarını silecekler mi? Daha ilk mesajı okumadan yargı dağıtanlar nereye kaçacaklar?

Geçmiş olsun arkadaşım. Kraldan çok kralcı bir işgüzar çalışana denk gelmişsin. Muhtemelen çocukken oyuncak almamışlar ona.

Kendi alt yapısı içinde bir maliyet GB

• sınırı savunan arkadaşlar köylerde ki dayılar gibi facebook ta akraba avında olan kişiler gibi düşünüyo.. teknoloji çağındayız sığ düşünmeyin lütfen..

bu arada türknet ile youtube netflix twtch gibi platformlarda 720p üzeri yayın izleyemiyorum sürekli donuyor.. gece 2 bile olsa youtube da video izleyemiyorum 75/8 tarifem.. başka sıkıntı yaşayan var mı yurtdışı kaynaklı platformlarda?

• @TechVET Teşekkürler hocam, onlar için yapabilecek birşey yok, tokiye hat bağlattılar, köprü yaptılar, korsan site sahibi yaptılar, tencerede yemek sattırdılar :)

Olan bize oldu, perşembe gününden bu yana internetimiz yok. Telefondaki gb'lar bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GasiOr -- 4 Temmuz 2021; 13:22:23 >
  • kraldan çok kralcılar gelmiş gene birde çok en çok beğenilen yorum olmuşlar, şaka gibi... abicim isterse adam 7/24 download yapar, yaptığı downloadıda geri siler, sonuçta sınırsız. ayda 720 saat, 80 mbps den 25 tb dan fazla veri yapar. internetini başkalarına parayla satmadığı sürece/dağıtmadığı sürece de istediğini yapar. bu ne saçmalıktır.

TELEbayt ne ayrıca? rezillik üstüne rezillik

ayrıca: 3-4 ay boyunca 0 kullanım yapsam, turk net gelip ya bu adam kullanmıyor kapatalım diyecek mi? eğer demeyecekse ****** OLSUN gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 4 Temmuz 2021; 13:24:50 >

Türknetin bu açıklamasından sonra tokiler internetsiz kalmayacak! Turknet yüksek kullanım nedeniyle yapılan iptaller - Turknet açıklaması eklendi. 

• hayati54 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer kurumsal bir kullanım yoksa yanlışlık olmuştur. İlgili arkadaşlarıma kontrol ettirerek yardımcı olmak isterim. Konu linki ve müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.