Şimdi Ara

Turknet yüksek kullanım nedeniyle yapılan iptaller - Turknet açıklaması eklendi. (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
17
Favori
41.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya turknet kurumsal mi ki kurumsal hizmet icin para istesin arayip aaa bizim stajyer hata yapmis demişler ahahahahahha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadavaros kullanıcısına yanıt

bak bunu iyi dedin hocam :) sorun yaşadığımız da karşımız da muhattap bile bulamıyoruz çoğu zaman ::)

• quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

Az önce Turknet tarafından arandım ve bireysel aboneliklerde kesinlikle herhangi bir TB sınırının olmadığını söylediler. Sadece yüksek kullanımlı abonelerin kontrol edildiğini ve yüksek TB kullanım eğer bireysel abonelik kullanan bir kobiye ait çıkarsa yine hemen iptal edilmediğini ve kobi paketlerine geçmesi tavsiye edildiği, istemediği taktirde şebeke değiştirebileceği belirtildi. Bizim yaşağımız sorunun acemi bir çalışma arkadaşları nedeniyle yaşandığını ve üzgün olduklarını ve aynı problemi yaşayan bireysel müşteriler ile de iletişime geçtiklerini/geçeceklerini belirtti.

Yani, bireysel müşteriye kesinlikle herhangi bir TB sınırı olmadığını kesin bir dille belirttiler.

Açıkcası ben söylenenleri samimi buldum ve söylenenlere inandım. Çünkü konuya baktıgımda bütün iptaller 1 Temmuz'da yapılmış.

Ben de Turknet yetkilisi tarafından arandım, size söylenenler bana da aynen iletildi. Hata olduğunu ve özür dilediklerini ilettiler.

Ben de üstüne basa basa sordum herhangi bir sınır var mı diye, kesinlikle öyle bir sınırın olmadığını ister 7tb ister 30tb istediğimiz kadar kullanabileceğimizi ilettiler. Bu yaşananların acemi bir çalışan yüzünden gerçekleştiğini söylediler bana da.

• Bu forumda kotayi savunanlara kapak olmustur umarim neymis hatlar kaldirmazmis zauhuahuaha. Biri der acik bufede yemekleri cope at oteki der 100gb indiremedim mahalleyemi verdiniz sizene yahu.

• 7TB ciddi anlamda çok yüksek bir değer fakat 1 ay böyle yüksek bir değer görüldü diye abonelik iptal etmek aşırı saçma.

Konu sahibi bu konuda haklı. Üstelik sınırsız diye satılan bir internetten bahsediyoruz, 7TB veri indirmek ciddi bir sıkıntıysa bunu müşterilerine bildirmen gerekiyor.

Benim kullanımlarım da bu şimdi ben 1 ay 2-3 katı gördüğüm zaman aboneliğim iptal mi edilecek?

@TurkNetDestek

Turknet yüksek kullanım nedeniyle yapılan iptaller - Turknet açıklaması eklendi.

• AzuLA kullanıcısına yanıt

Bayılıyorum şu int sağlayıcıların işlerine gelince "hatlar kaldırmıyor altyapı yetersiz" demelerine. Ama reklamları hep gösterişli TÜRKİYE'NIN EN HIZLI EN DÜŞÜK PİNG'Lİ İNTERNETİ; Ben de bu lanet olası firma ile sorunlar yaşamıştım. Kendileri daha benden ekran görüntüsü almadan önce ekran görüntülerini yolluyordum, ama söz de online işlemlere bakanlar insan ya ? Buna rağmen robot gibi gönderdiğim ekran görüntülerine ve eklediğim soruna ait yazılara rağmen bir sonra ki mesajlarında bana yine "ekran görüntüsü atar mısınız" diyorlardı. Daha sonra beni herifin birisi aradı. Sorunum için tam olarak şu kelimeyi kullandı; "olağan" evet kendisi bana bunun bir olağan durum olduğunu söyledi. Kısacası altyapı kaldırmıyormuş demeye getirdi ki sorunumun bununla alakası yoktu. İyi dedin güzel sevgili Türknet. Senin saçma sapan olağan durumun varsa, ve ben de bunu kabullenmek zorunda bırakılıyorsam, o zaman benimde olağan durumlarımı sen kabullen olur mu ? Yok ama :D Ben de o zaman kazandığım geliri&harcamaları göstereyim kendilerine, sonra dönüp 6 ay internet faturası ödemeyeyim, bu da benim, senin için olağan durum ? En sonunda saçma sapan faturalarını ödedim, bir de rezil insanlar benden evde teknik destek ekibi diye hizmet bedeli olan +99 TL aldılar onuda ödedim ama sonra THH başvuru yapıtım ekran görüntüleriyle 3 ay sonra tüm paramı geri aldım. İşin en rezil tarafı ise ekran görüntülerini aldım ve saklamıştım. Çünkü bu firmadan herşey beklenir. Daha sonra online işlemler kısmında ki tüm açılan destek kayıtları Türknet tarafından silinmişti. Neden ? Çünkü ekran görüntülerini alıp yedekledikten sonra kendilerine "sizi THH şikayet edeceğim burada ki tüm ekran görüntülerin konusmaların kayıtlarını aldım video bile çektim" demiştim. Utanmazlar işte arkada iz bırakmamak için bunu bile yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 4 Temmuz 2021; 14:4:39 >

• Pabulous699 P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yapmış olduğunuz kullanımlardan kaynaklı olarak hızınızda bir kısıtlama yapmıyoruz. Hattınızda bir arıza olabilir, bu durumu tekrar kontrol ederek size bilgi vereceğiz.
  • Konu sahibi ilk mesaja eklemiş, TurkNet bile hatasını kabul etmiş. Bir de burada yok TB'larca kullanamazsın yok edemezsin diye savunan üstün zekalılar vardı (!) Valla hallerine üzülüyorum ya, gerçi cehalet mutluluktur demişler.

• @GasiOr Hocam sizin hattınız ne zaman açılacak denildi, bana bugün ve yarın demelerine rağmen kesin tarih vermediler de onun için soruyorum. Bir de ekip gelmesi gerekiyormuş galiba, sana da öyle mi dediler?

• 4Beyaz-Fil 4 kullanıcısına yanıt

Bende telefon hatı falan yok hocam, yalın internet. Yeni abonelik gibi olacak benim, yeni hizmet numarası falan. Ama sormadım açıkcası ne zaman açılacak diye tahimnen pazartesi salı veya en geç çarşamba gelirler. Ekip derken yeni hat olduğu için modem geitrecekler ve sözleşmeyi alacaklar galiba.

• Ben 790 GB kullandım benimde mi kesecekler yoksam ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TechVET kullanıcısına yanıt

Uyarmadan kapatmayı saçma buluyorum zAten ama neden bir seviye belirlenmiş hani sınırsız falan muhabbeti de bir okadar saçma.

7tb bu ya nedir yani ülkenin yüzde kaçı 1tb üstü kullanıyor ki bu kadar laf edildi.

Bu olay genele yayılırda böyle bir sınır varmış bende 5tb yaparım diyenler çıkarsa artık senede

3 kez zam gelir adamlar böyle bir fırsat peşinde koşuyor zAten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 4 Temmuz 2021; 14:57:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanım1123

Tt altyapısından Türknetten hizmet alan kullanıcılar için Gb başına ödeme yapar yapmasınada bu Türknetin gigafiber altyapısında durum nasıl ozaman tamamen kendi altyapıları burda da mı sınır var o zaman?

Hız ile orantılı artıyordur. Bin mbit hız verip düşük download yapın demekte saçma

• TechVET kullanıcısına yanıt

Siz görürsünuz bütün kullanıcılar 1tb üstü kullanıma geçince kol gibi zamlar geldiğinde bakalım sizler yazdıklarınızı silip neden bu kadar indirme yapıyorsunuz insaf ya diyecek mısınız?

• Kickbixer_18 indirme çok diye gelecek ilk zamda senide buralarda görmek isterim. Artık senede 3.zam gelince yine böyle konuşursun

• 4Beyaz-Fil 4 kullanıcısına yanıt

Hocam peki hattınız ne olacak şimdi? Yeni abonelik ne zaman yapılacak ve totalde kaç gün internetsiz kalmış olacaksınız? Yeni hat açılırken sizden tekrardan para isteyecekler mi? İnternetsiz kaldığınız günler için bir hediye olacak mı? Merak ettim açıkçası bu soruların cevaplarını, sizin için mahsuru yoksa cevaplar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaizerd4555 -- 4 Temmuz 2021; 14:55:18 >
  • Saçmalık zaten fiberde adamı 100mgbte mahkum ediyorlar 1000mgbt verseler başkasının hakkına giriyorlar denilebilirdi (ki denilmez) zaten sizi hızla sınırlıyorlar birde telebaytla sınırlayın oh ne ala memleket

• AzuLA kullanıcısına yanıt

Aklı evvel biri daha heheh göreceksiniz 2seneye kalmadan ucuz internet kalmayınca indirmeyin bu kadar demeyi

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.