Şimdi Ara

Turknet yüksek kullanım nedeniyle yapılan iptaller - Turknet açıklaması eklendi. (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
17
Favori
41.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O arkadaşı bilmiyorum ama desteğe sormuştum tekrar aktivasyon ücreti ödeyecek miyim diye. Bana söylediği hattınıza Batuhan Ozkan Twitch kampanyası tanımlı. Sözleşmede yazıyormuş bu kampanya. Detayı ise 1 ay bedava ve ücretsiz kurulum yazıyor. Başka hediye vs konuşulmadı benim konuşmamda. Umarım destek doğru bilgi vermiştir :)

Ben Perşembe gününden bu yana internetsizim, tahminen Salı-Çarşamba açılır.

• Ulan ülkenin internet sorunu bir türlü bitmiyor. Bu ülkede bu çağdan nefret etmeye başladım, Keşke 1200 lerde doğup kılıç kalkan savursaydım.

• trakyali ali denen zevat.. türknetten açıklama geldi zaten avkurma artık istersen herhangi bir sınır yokmuş.. zamların çok kullanımla alakası yok yüksek döviz kuru vs vs neyse sen kullanıma bağlı sanmaya devam et..

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt

Birde laf sokmus akli sira tektek bu kadar cehalet icinde boguluyor insan artik.

• AzuLA kullanıcısına yanıt

küfür ve hakaretten rapor da ettim ama modlar adminler uyuyor sanırım.. çok gereksiz biri...

• quote:

Orijinalden alıntı: vaizerd4555

Hocam peki hattınız ne olacak şimdi? Yeni abonelik ne zaman yapılacak ve totalde kaç gün internetsiz kalmış olacaksınız? Yeni hat açılırken sizden tekrardan para isteyecekler mi? İnternetsiz kaldığınız günler için bir hediye olacak mı? Merak ettim açıkçası bu soruların cevaplarını, sizin için mahsuru yoksa cevaplar mısınız?

Hattım iptal olduğu için TurkTelekom havuzuna düşmüş, konuşma yaptığım yetkili %90 telefon numaranızı geri alırız dedi.

Ayrıca önceliğimin internet olduğunu söyledim, bana bugün internetin açılması için uğraşacağını, olmassa pazartesi olabileceğini söyledi, telefon numarasını ne kadar sürede geri alabileceğini söyleyemedi. Dedim bu tel numarasını geri almak için ücret isterler onu da ben mi ödeyeceğim dedim, hayır öyle bir şey söz konusu olursa bunu kendilerinin karşılayacağını söyledi.

Hediye ile ilgili bir konuşma olmadı. Sadece hata olduğunu, özür dilediklerini söylediler.

Eğer pazartesi bağlayabilirlerse 5 gün internetsiz kalmış olacağım. Ama o da kesin değil. Uzama ihtimali de var.

Bu durum karşısında ilk başta Turknetten cevap gelmeyince ben de TurkTelekoma başvuru yaptım. Onlarda Salı gününe randevu verdi. Bakalım ne olacak ben de merak ediyorum.

Kısacası ben de ne yapacağımı şaşırdım. Hiçbir hatam olmamasına rağmen bu durumun içinde buldum kendimi.

• 4Beyaz-Fil 4 kullanıcısına yanıt

Arayip randevuyu iptal edebilirsiniz zaten gelmedende ararlar o zamanda iptal edebilirsiniz.

• Yahu bu şahıs kim? Konuda 10larca kişiye hakaret ediyor, hala bu konuya yazabiliyor. Sana ne kimin ne kadar internet kullanımı yaptığından? Sen 300gb harcıyorsun diye diğer kullanıcılarda o kadar mı harcamak zorunda? Ne gereksiz bir şahıs bu ya. Firma açıklama yapmış, böyle bir sınır yok demiş hala bıdı bıdı ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

Az önce Turknet tarafından arandım ve bireysel aboneliklerde kesinlikle herhangi bir TB sınırının olmadığını söylediler. Sadece yüksek kullanımlı abonelerin kontrol edildiğini ve yüksek TB kullanım eğer bireysel abonelik kullanan bir kobiye ait çıkarsa yine hemen iptal edilmediğini ve kobi paketlerine geçmesi tavsiye edildiği, istemediği taktirde şebeke değiştirebileceği belirtildi. Bizim yaşağımız sorunun acemi bir çalışma arkadaşları nedeniyle yaşandığını ve üzgün olduklarını ve aynı problemi yaşayan bireysel müşteriler ile de iletişime geçtiklerini/geçeceklerini belirtti.

Yani, bireysel müşteriye kesinlikle herhangi bir TB sınırı olmadığını kesin bir dille belirttiler.

Açıkcası ben söylenenleri samimi buldum ve söylenenlere inandım. Çünkü konuya baktıgımda bütün iptaller 1 Temmuz'da yapılmış.

Bu açıklamadan sonra gözler ağzından salyalar akıtarak millete saldıranlarda...

• quote:

Orijinalden alıntı: Cor3

Yahu bu şahıs kim? Konuda 10larca kişiye hakaret ediyor, hala bu konuya yazabiliyor. Sana ne kimin ne kadar internet kullanımı yaptığından? Sen 300gb harcıyorsun diye diğer kullanıcılarda o kadar mı harcamak zorunda? Ne gereksiz bir şahıs bu ya. Firma açıklama yapmış, böyle bir sınır yok demiş hala bıdı bıdı ediyor.

@conjure Bir gün bu trakyalı nickname'li kişiyle ilgilenir umarım.Konunun başından beri ağzından salyalar akıtarak millete hakaret ediyor.

• Bu konuya türknet resmi sitesinden resmi açıklama bekliyorum söz uçar yazı kalır demişler.

• Hylcn kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bireysel aboneliklerde bir kullanım limiti bulunmuyor.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt

o zaman sınırsız internet diye satmayacak. 5se 5tb kotalı 1 se 1tb kotalı olarak satacak. milleti kandırmaya hakları yok. bu dediğim tüm operatörler için geçerli

• Bu konuda trakyali denen sahisla hic muhattab olmayın adam egitimsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4Beyaz-Fil 4 kullanıcısına yanıt

Hocam baya karışık durumlar anlaşılan, umarım en kısa sürede sorununuz çözülür ve daha fazla mağdur olmazsınız.

• GasiOr kullanıcısına yanıt

O zaman eski sözleşmeyle hattınızı geri açacaklar umarım en kısa sürede açılır hattınız. Kampanyanız da baya güzelmiş iyi kullanımlar :)

• TechVET kullanıcısına yanıt

sınır olmadığı iyi bir şey ama sürekli bu şekilde interneti kullanan kullanıcıların sana bana dezavantajı olmuyor mu? Çok mu iyi altyapımız? Sürekli ağ kapasitesini %100'de kullanıyor adam. sonra niye ping var niye net yok... Tabii ki sınır olmamasını isteriz özellikle 999gb gibi komik bir şey olmamalı ama 7tb 10 tb gibi değerler çok ütopik. 10mb/sn indirme hızına sahip biri 1 ay boyunca 7/24 indirme yapsa ve hızı hiç düşmese 26tb veri çekmiş olacak. hızı ara ara kesilse bu sayı 20'lere düşecek belki. Yani öyle 25-30 tb'ları görkmek zaten hayal ev kullanıcısı için...

• quote:

Orijinalden alıntı: claswan

sınır olmadığı iyi bir şey ama sürekli bu şekilde interneti kullanan kullanıcıların sana bana dezavantajı olmuyor mu? Çok mu iyi altyapımız? Sürekli ağ kapasitesini %100'de kullanıyor adam. sonra niye ping var niye net yok... Tabii ki sınır olmamasını isteriz özellikle 999gb gibi komik bir şey olmamalı ama 7tb 10 tb gibi değerler çok ütopik. 10mb/sn indirme hızına sahip biri 1 ay boyunca 7/24 indirme yapsa ve hızı hiç düşmese 26tb veri çekmiş olacak. hızı ara ara kesilse bu sayı 20'lere düşecek belki. Yani öyle 25-30 tb'ları görkmek zaten hayal ev kullanıcısı için...

Adam kullanabileceğinin 1/3'ünü kullanmış. Ben de ortalama 1-2 TB çektiğim aylar oluyor. Dün oyun indirdim, 110 GB RDR2 PS5'e. Sorun ülkenin geri kalmış olması bence.

• Yanlış anlaşılmasın sadece meraktan soruyorum hocam. Ne indirdiniz hocam, nasıl bir kullanım sonrası bu rakamlara ulaştınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: TechVET

Adam kullanabileceğinin 1/3'ünü kullanmış. Ben de ortalama 1-2 TB çektiğim aylar oluyor. Dün oyun indirdim, 110 GB RDR2 PS5'e. Sorun ülkenin geri kalmış olması bence.

Alıntıları Göster

kullanabileceğinin 1/3'ü denince basit mi geliyor anlayamıyorum siz YouTube'dan Netflix'ten video izlerken her an %100 indirme hızına sahip olmuyorsunuz ki? 10mb/sn indirme hızınız var ise ara ara 6-7 ara ara 9-10 oluyordur. Ben 10mb/sn ile sürekli aynı sabit hızda indirdiğini varsayarak yani olabilecek en yüksek değere göre hesapladım ve bu değer ulaşılması güç... Evet altyapımız çok kötü ama TL'nin değersiz olması, araçlardaki vergiler gibi gibi sayısız sorunlardan sadece bir tanesi. Hangisine çözüm bulduk ki altyapı için üzülebilelim?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.