Şimdi Ara

Turknet yüksek kullanım nedeniyle yapılan iptaller - Turknet açıklaması eklendi. (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
17
Favori
41.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz öncede beni aradılar. Yaklaşık yarım saat çok özür dileriz dediler. Yeni başlayan bir personel hatası diye izah ettiler.

Arayan Müge Hanıma da belirttim uydunet ile şu anda sözleşme imzaladım.

Kendileri için çok vahim bir durum. 4 gün sonra ilk defa biriyle muhatap olabildim.

• Az önce turknet'den müge avcı aradı özür dilediler yanlışlık olmuş dediler ama geç kaldılar başka yerle anlaştım bile. Bu kadar acemice bir kriz yönetimi olamaz müşteriyi mağdur eden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt

Sen bence benim yazdıklarımı yeniden oku Sanırım okuduğu anlamama gibi bir hastalığın var Geçmiş olsun

85tlye sınırsız paket satan adam, 50-100gb kotalı paketleri de 20-30tlye satmalı diyorum Ben sizden fazla para alınsın demiyorum az kullananın faturası daha az olsun diyorum

Anlayışın kıt olduğu için tekrar ediyorum

Sen 85tlye sınırsız kullan, daha doğrusu az internet kullanma adamlar 25tlye 100gb kotalı kullansın Bütün olay bu yani Umarım bu sefer anlayabilmiştirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

Bu mesaj silindi.

Ben iyi kötü okudum ama okulda bir şeyler öğrenmen zor yani öğretiyorlar ama kıvılcımı veriyorlar gerisini senin getirmen gerekiyor. Misal giriş kodlamasını öğrendikten sonra benden çizgi izleyen ve renkleri de ayırt edebilen robot yapmamı istemişlerdi. Diyorum kendi kendime " öğrenmediğim bir şeyi nasıl yaparım ki ben?" ama bir şekilde öğreniyorsun işte. Okul çok gerekli değil. Devam ederseniz karşılığını göreceğinize emin olabilirsiniz.

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Arkadaş bu bilgileri 2.5 sene önce paylaştı, şimdi limitler artmış olabilir:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/136535649

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleEinstein -- 4 Temmuz 2021; 18:7:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nibelungen27 kullanıcısına yanıt
    1tbyi aşmak çok zor bir şey değil ki bile ifadesini kullanmışlar bide 4k film dizi izleyen birisiysen her türlü aşarsın ben oyunda indirdiğim aylarda 2 3 tbyi bulmuştum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dynd kullanıcısına yanıt
    Sabah akşam indirme yapma fikri çık aklımdan gerçi 24 mbit ile 30 gün boyunca kesintisiz indirsem bile 7tbyi geçmiyor 😂

Turknet yüksek kullanım nedeniyle yapılan iptaller - Turknet açıklaması eklendi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 TB çok kolay ulaşılabilir ama 7 TB hey maşallah

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Siz ise dünyanın nasıl çalıştığının farkinds değilsiniz dediğiniz sistem geldiğin de en iyi ihtimalle 85 değil 80 olur 50 gb

Neyse siz hayal dünyasında yaşamaya devam edin

• Abonelik aldığınız Uydunet çanak antenle doğrudan uydudan kullanılan internetse eğer, pek memnun kalacağımızı sanmam.

• Türknet'in yaptığı bu açıklama da; başta traktör olmak üzere babasının dükkanıymış gibi savunan küçük başlara iyi kapak olmuştur.

Açıklamanızda göremedim ama umarım sorununuzu da düzeltmişlerdir.

• funnel kullanıcısına yanıt
    Değil,

Apartmana kadar fiber geliyor sonrası Coax kablo ile verilen İnternet. Bu altyapıya docsis deniliyor hocam.

• abdul1907 kullanıcısına yanıt

Hangi İSS kullaniyorsunuz

• trakyali HOŞT.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdul1907

1tbyi aşmak çok zor bir şey değil ki bile ifadesini kullanmışlar bide 4k film dizi izleyen birisiysen her türlü aşarsın ben oyunda indirdiğim aylarda 2 3 tbyi bulmuştum

Hocam ben mesajımda 1 TB için sormuştum durumu. O yüzden o şekilde cevap verdiler.

• Aref6 kullanıcısına yanıt
    5tb onedrive hesabım var 7tb olmasa da 2tb down ve 1tb up trafiğim oluyor bazı aylar ki bu 5mbit upload gibi inanılmaz yavaş bir hıza rağmen.

• Proprietor P kullanıcısına yanıt

Olmayacak işte Gerekirse btk düzenleme yapacak uygun fiyatlı paketler için Hatta örneğin şöyle bile olabilir Taksi, otobüs ücretleri nasıl sınırlandırılıyorsa 1gb/tl içinde bir sınır konabilir btk tarafından Bunun üzerine fiyat yansıtamayacak iss

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Yüklü miktarda para cezası verilir hocam.
    Peki dekoderi 7/24 açık bıraksanız ne olur? Evde kullansanız bile ticari kullanım diyip dijiturk aboneliğinizi kapatırlar mı? Ben uyarı alacağınızı bile düşünmüyorum

• unununium U kullanıcısına yanıt

Orada denetim var işte. Digiturk un sahada denetim ekibi var ara ara müşteri gibi kahveye geliyor maç izliyor bakıyor TV deki Digitürk görüntüsü ticari mi ? Değilse alıyor notunu.

Turknet te download yüksek gördüğü aboneyi evinde denetlesin gelsin baksın paylaşım mi yapmış ne etmiş.

Nasıl ki elektrik su doğalgaz kaçak denetimi için geliyor

• Heheheh kol gibi zamlar gelince kapağın kime olduğunu acı şekilde anlarsınız

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.