Hocam millenicom a sakın kanmayın 2 ay sonra 500tl ödersiniz ilk gelen müşteriyi ucuz gösterip sonra fiyatları gazlıyorlar. Ben Gigaspeed kullanıyorum hazirana kadar zam olmayacak fiyatlar da çok ucuz tavsiye ederim. Alternatif olarak değerlendirebilirsiniz. gigaspeed.com.tr Anasayfa | Gigaspeed Fiber İnternet | Sınırsız Kotasız Taahhütsüz İnternet https://gigaspeed.com.tr |
Turknet Zam - 399.90 TL (11. sayfa)
-
-
biz ne yapalım :D
-
Turknet e geçiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nerenden sallıyorsun 2 ay sonra 500 tl ödeyeceğini?
millenicom'a kanmayalım ama aktif abonelerini yüksek fiyattan devam ettirip yeni bir marka kurup yeni gelen aboneleri uygun fiyattan kabul eden bu firmaya mı inanalım?
he birde kesintisiz internet diyip kesilen internet vermesini de söylemeden geçmeyelim.
-
benim taahhütüm 5 ay sonra bitiyor yeni taahhüt vermedim yani. ben taahhüt verirken yoktu öyle şeyler. 50 mbps 126₺ 100 mbps 136₺ idi ttde.
Duyurular kısmına bakın; tuhaf yani.
Kesinti olmayan firma var mı; kendi altyapısından hizmet verenler dahil.
Her firmada sorun olabilir; önemli olan ne kadar sık yaşandığı ve ne kadar kısa sürede çözüme kavuştuğu.
-
Evet kesinti olmayan firma yok ama bunun firması kesintisiz internet diye başlık açıyor.
-
Konu hangi ara istihbarata geldi hocam :D
Çok uzağa gitmemize gerek yok, elimizin altında internet var sadece 10sn minik bir araştırma ile bulabilirsiniz. Bu kadar sayfalarca yazmaya da gerek yok.
Hemen alttaki görsel TT'nin 1000 mbps tarifesi, ücretsiz kurulum vs yazdığına bakmayın, bu görselin hemen altında sayfalarca şartlar var. Taahhütlü internet kullanacaklar altyazıları iyi okusun derim. İlk 6 ay fiyatı bile daha yüksek fiyatlı :) Peki bu 1000mbps internetin uploadı nedir?
Ağlamayın artık.
-
Giganet fiyatları çok iyi peki bağlatma ücreti yada modem ücreti istiyorlarmı
Kendi modemim var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gigaspeed e geçişte ücret ödemeden geçebilirsin
Yeni bağlantıda alıyorlar bildiğim kadarıyla
Detaylar için mh den bilgi alabilirsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı şekilde bende kullanıyorum hemde 375 tlye. Türknetin fiyat politikası gigafiberlilere hizmet için haraç kesmeye döndü.
3 ay depozitolu dediği muhabbet ne ?
Depozitolu paket olunca extra indirimli fiyattan kullanılıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3 aylık peşin fiyat mı yatırıyoruz yani ? Bide turknetten geçişte kurulum ücreti vs çıkar mı
Geçiş ücretsiz.
Peşin ödeme değil.
Geçiş yaptığınızda ilk 3aylık depozito+ 1 fatura ödüyorsunuz. Sonra ki aylarda çıkan faturanızı. Teminat gibi düşünün.
Seçmiş olduğunuz paketin 3 aylık fatura bedelini ödeyerek, daha uygun fiyata internet erişimi sağlayabilirsiniz. Herhangi bir borç bulunmadığı takdirde, abonelikten ayrılmanız durumunda depozitonuz geri ödenecektir. Mevcut borcunuz varsa, depozitonuzdan düşülerek geri ödeme yapılacaktır.
-
poyraz net | evde İnternet, İşte İnternet | hızlı, özgür, uygunPoyraz Net | Evde İnternet, İşte İnternet | Hızlı, Özgür, Uygunhttps://poyraznet.com/paketler/internet-tarifeleri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
-
Reklamın iyisi kötüsü olmaz; reklam reklamdır.
Direk link paylaşmayın bari; ayıp be!
Pes vallahi; yoksa fifa mı?
-
Ben satıcı değilim lakin türknetten aldığım paketin aynısı 170 TL bu kadar afaki fark olurmu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X