< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turknet zam geldi ( 299.90 tl ) (8. sayfa)
-
-
Hiper enflasyon olan bir yerde taahhütlü kullanmamak da ne bileyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
taahhütlü kullanınca sadece zamlı tarifeyi geciktirmiş olunmuyor mu.ayrıca onda da zammı zaten peşin almış oluyor.
yani tahhüt yok,giriş 5 lira her yıl üzerine 2 lira zam 3 yıl sonra 11 lira
tahhüt var giriş 6 lira 2 yılda bir 4 lira zam 4 yıl sonra 14 lira .
türknet şu an 300 lira
türktelekom 385 lira
aslında taahhüt sadece dümen bu hesaba göre yine pahalı,arada 85 tl fark var 2 yıllık taahhütü yaptığınız an şu anda karşılığı 2040 tl fazladan ödemiş oluyorsunuz.
yanlış mı.......................................................................
saygılar..........................................
-
risk primi nedir.zammı peşin yapıyor adı taahhütlü oluyor.hem peşin zamlı hemde 2 yıl ayrılmak yok.bu neyin avantajı............................
15 yıl türk telekom kullandım.son 3 yıldır türknet kullanıyorum.telekom müşterisine ticari mal gözüyle bakan özen göstermeyen bir şirket.türknet ehhh biraz daha iyi o kadar.ama kıyasa göre türknete geçmekle doğru karar verdim.
saygılar.........................................
-
Enflasyonist ortamda aldığınız bir hizmetin veya ürünün fiyatını ne kadar uzun sabitleyebilirseniz o kadar karlı olursunuz...
-
Hangi paket acaba? Hala devam ediyorsa ben de geçmeyi düşünüyorum
-
Ben geçtikten sonra 2 kere daha zam yaptılar hocam. Yakınından bile geçmiyor şuan fiyatlar.
-
superonline zam gelmis baya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben geçtikten 1 hafta sonra oldukça fazla zam yaptılar. 24 ay 248TL'ye taahhütledim.
Şuan tarifeleri çok uçuk ancak Sol bayisiyiz diyerek bunların çok altına fiyat sunuyorlar dün bir arkadaşa bu şekilde ulaşmışlar.
-
bu ödeme için cashback yapan uygulama var mı ben göremedim.
-
Burda asıl sorulması gereken Türk Telekom FTTH altyapısında olan abonelere neden hala 100mbps'de sınırlıyorlar. FTTH kullansam Türknet son tercih olurdu.
Comnet 270tl ön ödemeyle 500mbps 1.5 sene kafam rahat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackdaniels™ -- 4 Eylül 2023; 15:31:7 > -
Sen kullandığın paketin fiyatıda 2 kere arttı ama,
türknetin gigafiberi de 200x6 + 300x6 fiyatına 1000/1000 çok daha hızlı ve neredeyse aynı fiyatı değil mi?
270x12=3240
200x6 + 300x6= 1200+1800=3000 tl
buna göre sen 240 tl fazla veriyorsun ki ona 2 kere daha zam geldi kullandığın 500 mbps'e,
şu anda 459 indirimli, 499 tl de aylık fiyata çıkmış.
Tabii bu senaryoda gigafiber varsa.
Tabii türknet 1-2 kere daha zam yaparsa bu sefer kârdasın demektir.
Amma velakin comnette sorun yaşarsan da "vay halime" dersin!
-
Türk Telekom ile anlaşma yaparak FTTH altyapıda hiç yoktan 200 Mbps'ye kadar sunabilirler. İnsanları burada 100 Mbps ile sınırlamalarına gerek yok.
Gigafiber kullanıcılarının normal aboneler içindeki oranını açıklamaları gerekiyor. İstanbul'un birkaç mahallesi dışında çoğu yerinde görmedik, bu yüzden çoğu kişi gözünde PR çalışması, hizmeti gören azınlık şanslı, tabii ki.
Comnet ile sorun yaşamak, benim gözümde Orta Doğu ülkesinde 1.5 yıl boyunca kaza yapmadan hayatta kalmakla eşdeğerdir.
Önümüzdeki seçim sonrası bir yatırım tavsiyesi değildir, ancak TL'nin devalüasyonu kaçınılmaz olarak %40'ın üzerine çıkacak gibi görünüyor.
250 TL'ye internet sağlayanlarda, muhtemelen 350-375 TL'ye çıkacaktır.
"Bu durum, fakirleşmenin gözüken diğer yüzüdür."
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X