Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (304. sayfa)

20 Kayıtlı Üye (8 Mobil) ve 32 Misafir (6 Mobil) - 38 Masaüstü14 Mobil3 iOS1 Android
5 sn
6.115
Cevap
389
Favori
507.457
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsi sonunda 500e bağlıyor işi. Ordan oraya geç dur aynı bok hepsi
  • mobilde yapılan aralık ayı kampanyaları gibi kampanya yapma ihtimalleri var mı?

ttnet'e falan taahhütlü geçip rahat etmek istiyorum artık, sürekli oradan oraya bıktım.

• MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    Comnet için yazıyorum; son bir haftadır bende de problem var, bazen akşam bazen sabah (örneğin şu an) çekilmez hale geliyor internet, ping 300 küsürlere çıkıp hız 1-2 mb’e düşüyor, dolayısıyla kullanılamaz halde. Daha önce hiç böyle olmamıştı, arıza kaydı oluşturmak ya da firmaya ulaşmak da ayrı problem.
  • allaturca89 kullanıcısına yanıt
    1 haftadır aynı şeyleri yaşıyoruz hocam, 2 yıla yakındır kullanıyorum ama ilk defa bu tarz sorunlar yaşıyorum. Umarım düzelir. Yoksa sorun buyuk
  • Comnet’in sonu iyi degil.
  • Ben de comnet 2 yıldır kullanıyorum. İlk aldığım sırada da 1 hafta kadar internet gitmişti ama muhattap vardı ve sorunun TT kaynaklı olduğunu belirtiyorlardı, düzelmişti sonrasında da. 2 yıldır neredeyse hiç internetle derdim yoktu taa ki 4-5 gün öncesine kadar. 4-5 gündür internet çöp, hiç yok ve bu sefer muhattap yok. Arıza kaydı açtırmıyor, bi şekilde açsan anında genel problem deyip kapatılıyor, telefonla arasan tüm operatörler meşgul deyip suratına kapatıyor, sıraya bile almıyor.

Şikayet var da dolup taşmaya başlamış comnet ile şikayetlerle alakalı. İşin kötüsü memnunum diye her fırsatta uzatıyordum peşin ödeyip. 1 yıla yakın ödenmiş hizmet karşılığım var içeride ve 1 haftadır işlerim aksıyor, mobil veri kullanmaktan zarar ediyorum.

• Comnet kullanıyorum halen 85 günüm var ama dayanılabilecek gibi değil.Bina da superonline ve kablonet kutuları var daha önce bunları hiç kullanmadım aktif değildi ikisinin de sitesinde fiber 1000 e kadar destekleniyor diyor.Türk telekom alt yapısı ise max 86 mbs veriyor.Sizce ne yapmayalım neye geçmeliyim beklemeli miyim ?

• Birkaç kez buralarda comnet 600 günlük satıyor koşun koşun diye konu açıldı hepsinde yazdım dolandırıcılık yöntemi bu bakın dikkatli olun diye kimse sallamadı. Kötü oldu hepimize benimde 100 birinde 80 birinde kalmıştı.
  • necoinside kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu resmi olarak hangi kuruma şikayet edebiliriz? Ödemesi yapılmış 207 gün kullanım hakkım var daha ve 7-8 gündür verimli hizmet alamıyorum, çözüm için muhatap da yok. Bunun bir yaptırımı olmalı.
  • allaturca89 kullanıcısına yanıt

btk şikayet muhtemelen

• En ucuz iss şu an nedir hız problem değil ftth altyapı modem ücreti de önemli
  • dgkn7 D kullanıcısına yanıt
    Efsane net sanırım ama ocaktan sonra zam geleceği söyleniyor.
  • Comneti sikayet edip iade alabilen varmi?

neredeyse 400 gunum var.

• alvarez kullanıcısına yanıt
    Ödediğin karta yatıracaklarmış referans bulup taşıyalım
  • Netgsm kodu alabilirim
  • e devlet ile kolayca gecilebilecek hangi iss'ler var?
  • inexo kullanıcısına yanıt

ben de

• gıbırnet 100 lük hızda 370 TL sınırsız her referansa 20 tl indirim

GIBIRNet’e 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimle geçmek isteyenler paylaştığım kodla başvuru yapabilirler. - Referans Kodu: GCPGKKKV4P 

ben 2 yıldır kullanıyorum netspeed ve turkneti denemiştim ama gıbır net bambaşka geldi devam ediyorum, bulunduğunuz bölgeye göre farklılık gösterebilir onu tam bilmiyorum ama ben çok memnunum

şuan kampanya varmış 320 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tefekkür_Empati -- 11 Aralık 2024; 12:56:33 >
  • Comnet patladı, mesaj yolladı, artık hizmet vermeyecekmis
  • Comnet batıyor mu? Türk Telekom Fibet/ADSL hizmetlerimiz sonlandırılmış diye bildirim geldi. Şimdi ne yapacak bunca müşteri? 3 aylık ödeme yapmıştık daha geçenlerde.
  • 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.