|
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (305. sayfa)
-
-
Comnet direk mesaj atıp kesti interneti bende de. Cört diye kesilir mi yahu böyle internet.
Hem bi iss bulması iş, hem işimden gücümden oluyorum, hem de içeride 1 yıllık ödenmiş param var ki, şuan bir yıllık internetin parası çok daha fazla. O parayı zamanla işlerdim ben.. -
Comnet şalteri indirmiş ne yapalım şimdi kime gidelim kapatmak mı taşımak mı avantajlı olur akılda deli sorular -
Comnet duyurusunu yazana kadar insan 1 gün önce haber verir. Bu paraya bu kadar -
Comnet gitti 450 günüm vardı hangisine geçsek ki... -
Dostlar acilen en mantıklı seçenekleri buradan bilenler paylaşsın lütfen, referans peşinde koşanlar deil, yardımcı olmak isteyenler paylassin -
Buna geçeyim ben de. -
Daha 1 hafta önce uzatma için mail geldi şimdi cart diye şalteri kapatmışlar. Bunların yapacağı işe...
-
Netgsm gectik biz 2 ay oldu
Suanlik sikinto yok
100 mps 300 tl
Fiber 360 tl
Refle olana 40 tl indirim veriyor 6 ay
Ref verilir dusunen olursa
Haziran 2025 e kadat sabit fiyat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifees1978 -- 11 Aralık 2024; 13:17:7 > -
Migros internet nasıl acaba kullanan varmı -
comneti taşıyınca geri kalan günlerin parasını iademi ediyor yoksa iptal ettiğimizde mi verecekmiş geri
-
Migros 100 mbps 300 tl iyimiş, nasılsır acaba. -
Heryerde altyapı sorgulamada 74mb olmasına rağmen migrosda sorgulamada 50mb gözüküyor -
Yıllık ödeme alan firmalar hangileri aklınıza gelenler hangileri, akşam tüm firmalara bakcam benimde comnet -
24 ay taahhüt isteyenler kablonete bakabilir Türk Telekom altyapısını kullanıyor
türksat kabloHer Eve Kablonet Kampanyası (24 Ay Taahhüt) | Kablohttps://www.turksatkablo.com.tr/tumkampanyalar-detay.aspx?q=aWQ9MTM4OSZiaW5hX2lkPSZkYWlyZV9ubz0mQkJLPSZzZWJla2VUdXJ1SWQ9JmFkcmVzPQ%3d%3d-2vlDeS9yQpE%3d
-
Evet, online işlemlerde paylaşılan duyurusunda iade edeceklerini yazmışlar.
-
inşallah uğraştırmazlar
-
Yeni İSS bulmakla uğraştırmaları yetiyor bence
-
Haklısın doğru. nereye geçeceğiz şimdi uğraş dur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepbluee61 -- 11 Aralık 2024; 14:6:32 > -
Poyraznet kapandığında şikayet edenler olmuştu onlar en azından başka bir sağlayıcıya taşımışlardı. Comnet doğrudan kapattı, herkes şimdi kara kara düşünüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X