Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (305. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 17 Misafir (8 Mobil) - 13 Masaüstü13 Mobil2 iOS1 Android
5 sn
6.183
Cevap
391
Favori
509.173
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 500 günüm var Comnet batmış duyuru göndermişler
  • Comnet direk mesaj atıp kesti interneti bende de. Cört diye kesilir mi yahu böyle internet.
    Hem bi iss bulması iş, hem işimden gücümden oluyorum, hem de içeride 1 yıllık ödenmiş param var ki, şuan bir yıllık internetin parası çok daha fazla. O parayı zamanla işlerdim ben..
  • Comnet şalteri indirmiş ne yapalım şimdi kime gidelim kapatmak mı taşımak mı avantajlı olur akılda deli sorular
  • Comnet duyurusunu yazana kadar insan 1 gün önce haber verir. Bu paraya bu kadar
  • Comnet gitti 450 günüm vardı hangisine geçsek ki...
  • Dostlar acilen en mantıklı seçenekleri buradan bilenler paylaşsın lütfen, referans peşinde koşanlar deil, yardımcı olmak isteyenler paylassin
  • man utd kullanıcısına yanıt
    Buna geçeyim ben de.
  • Daha 1 hafta önce uzatma için mail geldi şimdi cart diye şalteri kapatmışlar. Bunların yapacağı işe...

• Netgsm gectik biz 2 ay oldu

Suanlik sikinto yok

100 mps 300 tl

Fiber 360 tl

Refle olana 40 tl indirim veriyor 6 ay

Ref verilir dusunen olursa

Haziran 2025 e kadat sabit fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifees1978 -- 11 Aralık 2024; 13:17:7 >
  • Migros internet nasıl acaba kullanan varmı
  • comneti taşıyınca geri kalan günlerin parasını iademi ediyor yoksa iptal ettiğimizde mi verecekmiş geri

• kadirdaglar kullanıcısına yanıt
    Migros 100 mbps 300 tl iyimiş, nasılsır acaba.
  • serhatogun S kullanıcısına yanıt
    Heryerde altyapı sorgulamada 74mb olmasına rağmen migrosda sorgulamada 50mb gözüküyor
  • Yıllık ödeme alan firmalar hangileri aklınıza gelenler hangileri, akşam tüm firmalara bakcam benimde comnet
  • 24 ay taahhüt isteyenler kablonete bakabilir Türk Telekom altyapısını kullanıyor

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.

• deepbluee61 D kullanıcısına yanıt

Evet, online işlemlerde paylaşılan duyurusunda iade edeceklerini yazmışlar.

• semender96 S kullanıcısına yanıt

inşallah uğraştırmazlar

• deepbluee61 D kullanıcısına yanıt

Yeni İSS bulmakla uğraştırmaları yetiyor bence  

• semender96 S kullanıcısına yanıt

Haklısın doğru. nereye geçeceğiz şimdi uğraş dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepbluee61 -- 11 Aralık 2024; 14:6:32 >
  • Poyraznet kapandığında şikayet edenler olmuştu onlar en azından başka bir sağlayıcıya taşımışlardı. Comnet doğrudan kapattı, herkes şimdi kara kara düşünüyor.

• 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.