|
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (306. sayfa)
-
-
Evet beyler biz mağdurlara tavsiyeniz nedir 😁
Aklımda kiler
Gıbır ve netspeed -
Turbonet yıllık ödemede 249 TL geçen yıl 1yıl kadar arkadaş sorunsuz kullanmıştı acaba şu sıra sorun varmıdır buna geçsek
-
Migros internet 299 tl
Millenicom 330 tl -
Netspeed 100 mbps 300 tl
Birini davet edersen 12 ay 30 tl indirim
Yani Aylık 270 liraya geliyor
12 Aylık peşin ödeme varmış
Netspeed 1 sene kullandım çok iyiydi
Güvenilir bir firma diye biliyorum -
Arkadaslar ben de gecen sene Internet Kutusunda yasadigim sorunlar nedeniyle eski operatorum TurkNet'e gecmistim. Ne kadar ekmek o kadar kofte. Comnet sonrasi diger ufak operatorler de sorun yasayabilir. Ozellikle bu donemde cok ucuz firmalardan uzak durmak lazim.
TurkNet'te malum 1 ay ucretsiz internet ve cayma bedeli veriyorlar. Ayrica yillik odemede indirim ve kredi kartina taksit olayi da var.
Kablonet, TurkNet, Turk Telekom sasmayin derim...
-
Yıllardır İnternet kullanırım
5 farklı ISS Kullandım
İçlerinde Küçük Firma Pananet di
Onda bile sorun yaşamadım diyebilirim
Sadece 1 hafta İnternet çok sıkıntılıydı
1 sene pananet kullandım 1 hafta yaşanan sorunu ciddi sorun olarak görmüyorum ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgknn89 -- 11 Aralık 2024; 14:35:27 > -
* comnet kapanmış galiba, çok mağdur olup bir yere geçiş yapmak isteyenler olduğunu gördüm, bu yüzden 1 kez daha paylaşıyorum.
gıbırnet 100 lük hızda 370 TL sınırsız her referansa 20 tl indirim
GIBIRNet’e 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimle geçmek isteyenler paylaştığım kodla başvuru yapabilirler. - Referans Kodu: GCPGKKKV4P
ben 2 yıldır kullanıyorum netspeed ve turkneti denemiştim ama gıbır net bambaşka geldi devam ediyorum, bulunduğunuz bölgeye göre farklılık gösterebilir onu tam bilmiyorum ama ben çok memnunum
şuan kampanya varmış 320 TL
-
Haritadaki gigapon bölgesinde oturan kişiler için süper fiyat
AtlantisNet - 1000 Mbps Kotasız ve Taahhütsüz İnternet
ref:3400156565
-
Arkadaşlar burası referans yeri değil. Özelden verebilirim dersiniz olur biter. Ben netspeed tercih ettim comnet faciası sonrası, daha önce de 3-4 sene kullanmıştım.
-
Mevcut tarife ve ödediğim tutar
-
Referans bırakmayın kardeşim bırakmayın, dalga mı geçiyorsunuz burası referans paylaşma sayfası değil, sizin yüzünüzden şimdi günlük 50 yorumun 30u ref paylaşımı olacak 😡 -
Hocam Türk Telekom'un alacakları yüzünden Comnet in bu duruma düştüğü söyleniyor. Eğer öyleyse Türk Telekom a borcu olan diğer küçük operatörlerde de benzeri problem yaşanabilir. Özellikle Comnet ten kaçan arkadaşlar yağmurdan kaçıp doluya tutulabilir diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheart655 -- 11 Aralık 2024; 15:13:41 > -
netgsm referans verebilecek varsa özelden yazabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepbluee61 -- 11 Aralık 2024; 15:44:44 > -
12 ay taahhütlü adsl var mı,
Bir de binada her dairede fiber 100 mbit görülüyor sadece benim dairemde port görünmüyor sebebi nedir -
Hocam o dediğiniz tarifeye baktım ama detaylarında ilk 3 aydan sonrası 450₺ olacak deniyor. Yıllık ödeme kampanyası da bu 450₺ üzerinden yapılıyor. O yüzden cazip gelmedi bana.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X