merhaba hocam buyrun sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG2CN3ZBK |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (334. sayfa)
-
-
comnet'ten sonra türknet'e geçmiştim, 12 ay 4230tl'ye 2 ay da hediye vardı, aylık 300 liraya geldi ,6 ay da taksit yaptı banka, 14 ay kafa rahat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turknete yeni mi geçtiniz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasımda geçmiştim comnet iptal olunca
Ben de euronetten gececektim. gecmedim. gigaspeed var o da on odemeli onu da o yuzden istemiyorum. efsanenet var kararsizim.
-
tarife nedir hocam? kaç mbps vs.
-
tarife ismi vermediler hocam sitede olmadığını söylediler direkt 75 mbps 375 TL dediler.
-
efsane net diye bi yerden aldım,telekom altyapısı var 100mb download fiber 10mb upload 250tlye almıstım simdi zam geldi modem kira ücreti dahil 370tl oldu, 3 aylık yapılabiliyor donma kesilme yaşamadım 110-115mb arası görüyor.
-
Zam gelmiş netgsm ye ama yinede en uygun ve sorunsuz şuan.
Referans ile 6 aylık 40 TL indirim ile 6 ay boyunca 299TL ye gelir.
Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGCWHWRA2 Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGCWHWRA2
Merhaba bir yol gösterecek varsa çok sevirim eve fiber çektiler yıllardan sonra kutu kondu aylar sonra daire önüne kablo da çektiler ama bağlantı hala aktif değil 4 ayı geçti yönetici arıyorum artık bakmıyor benim numaraya filan dedi nereyi aramamız lazım?
12 ay nasıl 4230₺ oluyor
469₺ değil mi fiyat
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Netgsm 100 mbps e geçtim turknetten. Telefon üzerinden gerekli yönlendirmelerle yapınca 5 6 saate hiç kesilme olmadan sorunsuz oldu. Hızda 105 mbps veriyor iyi oldu tavsiye ederim.
Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGZK5CZ42
Referans la üye olunca 6 ay 40 tl indirim veriyor.
Türk Telekomı arayın sık sık, fazla uzun sürmüş gibi. Muhtemelen bağlantı tamam sadece Portların aktif edilmesi lazım. yakın bölgedeki bağlantılar bitince açmaları lazım.
Olmadı Türk Telekom bölge müdürlüğüne gidip sorun. Farklı internet sağlayıcılarını arayıp alt yapı sorgulatın, emin değilim buna ama belki onların işi hızlandırma konusunda faydası olur.
İlk bağlantı illa turk Telekom olmak zorunda değil .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X