< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
türknete üye oldum süreci takip edin (2. sayfa)
-
-
O iş belli olmaz. Bana cumartesiden önce bağlanmış olur dediler. Daha 55 dakika var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
takip edelim
-
Beklemedeyim arkadaşlar. Arayan soran yok.
Anladığım kadarıyla da uzatmak işlerine geliyor. Çünkü 4 eylülde bağlasalarda 29 eylülde bağlasalarda onlar için farketmiyor bağlandığı gün fatura düzenleniyormuş. Yani Eylül ayı için benden 100 TL alacak zaten.
Yani 29 unda bağlansa 1 gün kullandığınız için 30 gün kullandınız sayılacak ve Eylül faturası gelecek. Neden hemen bağlasın ki...
Üzücü olan şu anda İnterneti kullanıyormuşum gibi sayacın işlemesi. Bağlandıktan sonra geriye dönük fatura düzenlenecek ve beklediğim günlerinde parasını ödeyeceğim yani bugünün. Yani dünün.
Merhaba, faturalandırma işlemleri hizmetin aktif olduğu gün başlamaktadır. Örneğin 29 eylül'de aktif olduysa 29 eylül'den 29 ekim tarihleri arasına ait kullanım ücreti yansıyacaktır. 3 günlük kullanım için 1 aylık fatura yansımamaktadır. -
O zaman sizin müşteri hizmetleri bölümündeki görevlilere brifing vermeniz gerekiyor.
Bunun tartışmasını iki kişiyle yaptım ve prosedür böyle dediler.
Ben kayıt olmadan önce 4 defa aradım. Ne söylediklerini iyi hatırlıyorum. Hatta birisi ses kaydına izin verdi kayıtları saklıyorum.
Sinyal alındığı anda fatura düzenleniyormuş. Yani peşin alıyorsunuz. 1 yıl sonra 29 eylülde iptal ettirip neti kapattıran birisine ekimde ödemek üzere son fatura gelecek. Yani 12 aylık hizmet sonunda gelen fatura sayısı 13. Bu 1 aylık fatura sizce hangi ayın faturası.
Ha diyorsanız ki.iptal ettirip ayrılan abonelerden son ay para alınmıyor diyorsanız onuda türknet ten ayrılmış birileri söylesin kapandıktan sonra fatura gelmedi diye.
Beklemeye devam. Birgün birisi arayacak hissediyorum.
Turknet = beklemekmiş zaten ben de bunu anladım. En fazla 5 dk. sürmesi gereken transfer işleminde eldeki internetten de oldum cumartesi akşamından bu yana internet yok.
29 iptal edilen hizmetten bir daha fatura çıkmıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Modem ücreti nekadar ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, faturalama döneminizin her ayın ikisinden ikisine olduğunu varsayalım. TurkNet’i Ocak, Şubat ve Mart ayında kullandınız ve faturalarınızı ödediniz. Ancak Nisan ayının 15’inde hizmetiniz iptal ettiniz ve kullanımınız sona erdi. Size 2 Nisan’ı takip eden birkaç gün içerisinde yolladığımız faturanızı iptal edene kadar ödemediyseniz ödemeniz gerekiyor. Bizde 2 Nisan – 2 Mayıs arasını kapsayan faturanızın kullanmadığınız (Nisan ayının 15’inde iptal ettiğiniz için) kısmını tarafınıza iade ederiz ve sadece Nisan ayı içinde kullandığınız gün kadar sizden ücret almış oluruz. -
Merhaba, modemi peşin alırsanız 385 TL, taksitli olarak alırsanız 468 TL' dir. -
Evi 1,5 ay sonra teslim alacağım. O zaman bugünden ben başvurumu yapayım. Anca sıra listesinde sıra bana gelir diye umayım :)
-
Merhaba, aktivasyon işlemleri ortalama 2-6 iş günü içerisinde tamamlanıyor ancak bazı durumlarda gecikme yaşanabiliyor. -
Arkadaşlar 4 Eylül den itibaren
Cumartesiden önce bağlanmış olur demişlerdi.
Fos çıktı.
Birileri sonradan çıkıp kural koydu 6 iş günü dedi bugün doldu. {gece çalışıyorlarsa belki}
Aradığımda bilgisayar kaset kaydını okuyup duruyor.
Eşimin telefonuyla aradım bende. Hemen açtılar Ben zaten aboneyim ama arayan soran yok sorun ne dedim ; Sizi yetkili arkadaşa yönlendiriyorum dedi ve kapattı.
Tekrar aradım biz satış kısmıyla ilgileniyoruz dedi size ilgili numarayı vereyim dedi 850 80 80 i verdi.
Aynı şey değilmi dedim yok siz 80 81 i aradınız dedi kibarca kapattı.
Hakkaten çok kibar insanlar yaa
Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır
Bekleme beni beklerim seni
Bir kelebekle iki kelebekle gel beraber bekleşek demiş
Yok yok şu daha güzel
Bir bekleyen bir bekleyene demişki bre bekleyen gel beraber bir bekleme dükkanı açalım demiş
Sabah binanın içindeki ankastreyi açıp baktım. Sahadan çıkış alınmış ve üzerinde adım yazılı bir kart vardı. (gecemi geldiniz be). Hadi hayırlısı. İnşallah bugün ararlar
Nihayet aradılar ve yarın akşama randevulaştık.
Umarım bir aksilik çıkmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X