Şimdi Ara

türknete üye oldum süreci takip edin (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
3.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam konuyu açtığından beri mesajlarını okuyorum. Biraz sert çıkıyorsun. Bırak yardımcı olsun arkadaş. Zaten bir şey değişmiyor yine aynı prosedür. Sana yukarıda da anlattım Türknet'in yapabileceği bir şey yok diye. Türk Telekom fiber müşterilerine (kendi altyapısından farklı issten hizmet alanlar dahil) modem kiralamayı mecbur kılıyor. Türknetin sana yeni modem satma amacı yok. Eğer fibere geçersen ücretsiz bir şekilde kurulumu tamamlayacaklar sadece modem kirası ödeyeceksin. Tekrar diyorum bu Telekomun prosedürü. Sen istersen Türknetten almış olduğun modemi kullanabilirsin ki zaten tavsiyem o cihazı kullan. Diğer bir tavsiyem de fiber internete geçmen bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ispanak Namık -- 10 Kasım 2022; 8:41:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mhmt006 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresinize yerleşik operatörün fiber altyapısı ya da kendi gigafiber altyapımız geldiği zaman mevcut abonelerimize dönüşüm işlemi yapabiliyoruz. Fiber aboneliklerde ekipler adrese gelirken modem getiriyor ancak bu modem için sizden ek bir ücret almıyoruz. Abonelik iptali durumunda size verilecek olan adrese 10 gün içinde iade etmeniz gerekiyor. Dönüşüm işlemi yapıldığı için kurulum ücreti de alınmıyor.
  • Ispanak Namık kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, fiber aboneliklerde kullanıcılarımızdan modem için ek bir ücret almıyoruz. Sadece hizmet iptali sonrasında vereceğimiz adrese iade göndermeleri gerekiyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    E daha iyi bu o zaman çünkü Türk Telekom fiber modem için kira alıyor. Düzeltme için teşekkürler. Arkadaş kendi cihazını kullansa da olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bir gelişme olursa yine buradayım arkadaşlar.

• kimsenin desteğiyle kösteğiyle ilgilenmiyorum. ben doğal süreci burdan yazmaya devam edicem.

• bu konuyu yardım yada destek için açmadım. insanlar gerçeği bilsin diye açtım.

amacım türkneti karalamak yada övmek değil. ne yaşadıysam o.

buradaki yardımında asıl amacının yardım değil susturmak olduğunu çok iyi biliyorum.

• Ispanak Namık kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim
  • mhmt006 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konunun linkini ve müşteri numaranızı PM üzerinden iletmeniz durumunda dönüşüm işlemleri konusunda size yardımcı olacağız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.