Şimdi Ara

TURKNUKEM d3 twitch streamer official forums (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
6
Favori
4.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm a
    başkası süyledi mi bilmem ama senin kanalda yazmışın ki 370 m exper saatte. şöyle bir şov yapsan 60 lvl bir karakterini bir kaç gün reklamını yap ve akabinde işte
    10 b 500 m exper tüm paragonu full online ile mesela 36 saatte kas. yani 1 buçuk günde.krippi hardcoreyi ilk bitiren oldu,alkaizer ilk paragonu bitiren oldu sen de gerekli tüm delillerini donanımını hazırllayarak 60 lvl den itibaren yardıra yardıra git hiç durmeden kasarsan 29 saat civarı oluyor yap böyle bir şov da sende ilklere gir

fly safe 0/
  • Onur başkanı destekliyoruz
  • caucas kullanıcısına yanıt
    bi buraya parmak basmamıştın. onuda basmış oldun abi :)
  • Twitch Kanalini sürekli takip etmeye calisiyorum Oldukca eglenceli Diablo3 da basarilar dilerim

Twitch megamaho taniyorsun zaten ^^
  • CryTurkiye-44peace44 kullanıcısına yanıt
    bu supernatural dizisinin muzigi... olum melegi geldigi arabadan indigi sahne

http://www.youtube.com/watch?v=n6n8NijR3JU

9 dakika 30 saniyeden basla

Turk
  • erbayaksoy kullanıcısına yanıt
     TURKNUKEM d3 twitch streamer official forums

C.J. PARS adi yegenimin cok tesekkurler Erbayim :)
  • Maşallah Allah bağışlasın çok tatlı...
  • Ben de merak ettim yayınlarınızı...
  • Arkadaslar cumartesi gunundeyiz ve stream basladi, butun gun canli yayinda beni takip edebilirsiniz... Katilirsaniz cok sevinirim!!
    www.twitch.tv/turknukem!!!
  • Arkadaşlar onur blizzcon'a katılacağı için merak ettiklerinizi kafanızda toparlayarak buraya yazarsanız sizin için araştırma yapacağından eminim:)
  • Hoşgeldin Onur. Geçen yıl oyun içinde güzel bir takas yaptığımızı hatırlıyorum, o zamanlar çok değerli olan ve haftalardır aradığım item'lardan biriydi o yüzden aklımda kalmış

Kaliteli yayınlar yaptığını hatırlıyorum, bol şans
  • caucas kullanıcısına yanıt
    Stream yapmanin zorlugu iste bu, chatle yazismaktan oyuna tam konsantre olamiyorsun, burada 2-3 arkadas daha var yayin yapan onlarda bilirler, hakikaten olmeden msjlari okumak o kadar zorki denemek isterim kesinlikle olabilir. Bir arkadas WD 33 saat 30 dakikada paragon 100 yapti onun linkinide vereyim size:)
    Not: Bu arada oyle bir yayin yapilabilir fikrin icin tskkurler dusunmekteyim..

http://www.twitch.tv/akisto/c/2995333
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Ben de merak ettim yayınlarınızı...

her zaman beklerim..

TSI ile hafta ici sali haric (su an icin) her gun 18:00 - 24:00
    Cumartesi / pazar 15:00- sonu acik allah bilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

Hoşgeldin Onur. Geçen yıl oyun içinde güzel bir takas yaptığımızı hatırlıyorum, o zamanlar çok değerli olan ve haftalardır aradığım item'lardan biriydi o yüzden aklımda kalmış

Kaliteli yayınlar yaptığını hatırlıyorum, bol şans

Hosbulduk tekrar. Tekrar yayina bekliyorum , ozellikle patch 2.0 ve expantion pack cikinca...Buyuk ihtimalle CRUSADER aciyorum expantiona..
  • Dun (cumartesi) kendi seyirci rekorum kirildi arkadaslar tam 788 kisiye sunum yaptik. Averaj saat basina 598 kisiydi.. Destekleriniz icin cok tesekkur ederim..Yarin (pazar) yayina bekliyorum (TSI 15:00)
    Yarin ki yayinimizda buyuk ihtimalle

1- 1 milyarlik WD seti yapacagiz
    2- D3geeks in katkilariyla UNID legendary itemlar dagitalacak
    3- 2 de bira icerim..
  • Ben bir ara 800'ü gördüm diye hatırlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendisini pek sevmiyorum çokta kusura bakmasın çok itici bir kişi olduğunu düşünüyorum paso türkçe yazınca artist gibi kızıyor beyefendi ben önermem izlemenizi bu benim şahsi görüşüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: zydan

kendisini pek sevmiyorum çokta kusura bakmasın çok itici bir kişi olduğunu düşünüyorum paso türkçe yazınca artist gibi kızıyor beyefendi ben önermem izlemenizi bu benim şahsi görüşüm

beni sevmemen konusunda sana saygi duyuyorum, ama senin gibi boyle artis martis yazanlara da chatte musamma gostermem, kusura bakma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKNUKEM

quote:

Orijinalden alıntı: zydan

kendisini pek sevmiyorum çokta kusura bakmasın çok itici bir kişi olduğunu düşünüyorum paso türkçe yazınca artist gibi kızıyor beyefendi ben önermem izlemenizi bu benim şahsi görüşüm

beni sevmemen konusunda sana saygi duyuyorum, ama senin gibi boyle artis martis yazanlara da chatte musamma gostermem, kusura bakma...

artis filan yazmıyorum soru soruyorum artislik yapıyorsun yok party yapıyorsun birileriyle gelenlere laf etmeler filan altı üstü diablo bu ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.