Şimdi Ara

Turksat Dışında Hangi Uydu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turksat 3A dışında Neta HD 6400, Hiremco Turbo HD veya benzeri, sadece biss şifresi kanal çözen uydu alıcıları için Turksat 3A uydusunun yanına 2. çanak için hangi uyduyu öneriyorsunuz?

Kanallarının dilinin İngilizce desteklemesi yeterli. HD kanalın çok olması ise iyi olur.

Eski Sirius (Astra), Hotbird veya hangisi olmalı?

500 kanal, 300 kanal beklentim yok. Düzgün 40-50 tane kanal olması yeterli.

Teşekkürler.

• arkadaşım şiddetle YAHSAT 52.5 doğu uydusunu öneririm çok kaliteli hd kanallar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerede oturuyorsun ? kaçlık çanağın var?
  • Astra 19,2 ve hotbird olsun. Yada aşağıdaki gibi tek çanakla çok uydu alabilen antenlerden alırsanız server destekli bir cihazlar çok fazla HD yayın seçeneğiniz olur.

http://www.hepsidijital.com/UYDU-ANTENLERi/coklu-Multifokus-Antenler-193
  • Şu an merkezi turksat 3a ve hotbird var, yanına 19.2 derecedeki astrayı düşünüyorum. İstanbul'da ikamet ediyorum ve anten çatıya takılacak. 1 tane çanak ilave edeceğim, 90'lık yeter herhalde diye düşünüyorum. LNB içinde humax düşünüyorum.

Yahsat'da güzel HD kanallar var ama Arapça bilmiyorum. Kanalların İngilizce dil seçeneği de görünmüyor.

Bu multifokus'lar performans sağlıyor mu gerçekten?

Cevaplar için teşekkür ederim.

• high 3d
    dubai sports hd
    gem sports hd 1 2 3
    bu kanallar genellikle ingilizce ben seyrediyorum artı sıda bu uydu ile beraber 90 cm gaziantepten 53 derecedeki uydu da alınabiliyor aynı anda tek lnb ile tabi bu uydudan iyisi astra 19.2 derece de var malum güneydogu da izlenemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manisa / SAlihli deyim acaba burada olan uydular ve çanak ayarları yorungeleri ve frekanslarını nasıl bulabılırım????????????????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • serkanözbaş kullanıcısına yanıt
    orbitron adlı programdan yörüngelerini bulursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.