Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (714. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 81 Misafir (29 Mobil) - 55 Masaüstü32 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
14.297
Cevap
330
Favori
725.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faturasıza geçtim hos25 kayıt gönderdim ama henüz cevap gelmedi beklemedeyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ismailb kullanıcısına yanıt

önce HOS 25 yazıp göndermek gerekiyor ama sanırım sistemsel sorun var.

sizde deneyebilir misiniz

• myegitt M kullanıcısına yanıt
    Evet sonradan gördüm bende de hata veriyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de bugün faturasıza geçiş yaptım. Gelen teklifler çok yüksekti. Bu sefer hoşgeldin 25 paketine geçemiyorum faturasız da. Sistemsel sorun nedeniyle işleminizi gerçekleştiremiyoruz mesajı geliyor. Sanırım bu paket alıma kapandı galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsun_d E kullanıcısına yanıt
    Faturasıza geçtiğinizde ne gibi masraflar çıkardılar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Yarın akşam yada cumartesi belli olur

Geçiş ücreti +kalan ayların vergisi +günlük tarife ücreti

• Yıldızlı günler 70gb tarifem vardı. Dün bitti. Az önce teklif edilen paketler yüksek bu sebeple faturasıza geçeceğim dedim. Yüzde 20 indirim sundu. Prime düşün 3000dk 250sms 30+10gb 420 tl onayladım.

• ysfyrgc Y kullanıcısına yanıt

Aklı başında bir kullanıcı TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 

• ben kabul etmedim tekliflerini ön ödemeli blöfünüde yemediler geçirdiler ön ödemeliye şimdi kapıda kaldık. hoş 25 paketde vermiyo dünden beri. bakalım ne yapacaz.

• HOS 25 ile ilgili müşteri hizmetlerini arayan oldu mu acaba resmen kaldık ortada.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

Tam 12 ay kullanamazsın diyen zatlar selam olsun

Aşımsız 40gb hanemize hayırlı olsun

İlk ay hediye 20gb daha gelecek 😁

@~Lion King~

Benim işlem başarıyla tamamlandı

• Ön ödemeliye geçtikten kaç gün sonra geldi teklif ?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Taahhüt bitti. Soz yazıp gönderdim gelen mesaj:

Degerli musterimiz, tarifeye yeniden taahhut verme talebiniz alinamamistir. Tarifeden taahhutlu olarak sadece bir kez yararlanabilirsiniz. Diger avantajli tekliflerimiz icin web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. B001

Online işlemler webteki teklif hala gözüküyor, onayladım geçişe izin vermiyor

Taahütsüz fiyat istediğim seviyede. (8gb 93₺) Kalırım. Sorum şu: taahütsüz olduğu için astronomik bir zam yaptıklarında, tutarı o ay ödemek zorunda kalır mıyım? Mobil online işlemlerdeki tekliflerden birine zam geldiğinde geçebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: memole

Taahhüt bitti. Soz yazıp gönderdim gelen mesaj:

Degerli musterimiz, tarifeye yeniden taahhut verme talebiniz alinamamistir. Tarifeden taahhutlu olarak sadece bir kez yararlanabilirsiniz. Diger avantajli tekliflerimiz icin web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. B001

Online işlemler webteki teklif hala gözüküyor, onayladım geçişe izin vermiyor

Taahütsüz fiyat istediğim seviyede. (8gb 93₺) Kalırım. Sorum şu: taahütsüz olduğu için astronomik bir zam yaptıklarında, tutarı o ay ödemek zorunda kalır mıyım? Mobil online işlemlerdeki tekliflerden birine zam geldiğinde geçebilir miyim?

yarın ö bürgün tekrar bi denersiniz.

Fiyat arttığında Fatura üst sınırından ötürü mesaj gelir oradan görürsünüz .Hem de güncel artar .

Zam geldiğinde tam ay olmazsa güncel fiyattan gün bazlı ücretlendirilir .

• memole M kullanıcısına yanıt
    fatura sonunda zamlı başlar yani içinde bulunduğun faturaya yansımaz

merhaba hocam

HOS 25 için sistemdeki sorunun geçmesini bekliyoruz da bir paket gördüm

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/3-aylik-hos-geldin-50gb-kampanyasi

bundan faydalanabiliyor muyuz?

• myegitt M kullanıcısına yanıt

SMS atıp geçmeyi deneyin kabul ederse kullanırsınız

• Vodafone'dan telekoma geçmeyi planlıyorum switch tarifesi varmış sanırım ona geçiş nasıl sağlanıyor?

Şu an tüm operatörler arasında en f/p tarife bu. Güle güle kullan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ne kadar süre sonra geldi bu teklif? Evdeki 4 hatla hazır kıta bunu bekliyoruz gerçi daha yeni geçtik ama olsun..

• 
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.