Şimdi Ara

TürkTelekom Rezaletleri Bitmiyor! Minimum lira yüklemeyi arttırdılar,4 Kuruşa Fatura Çıkardılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önce minimum tl yükleme limitlerini 35 liraya yükselttiler(30 lira idi 35 liraya çıkartıldı,ama sattıkları paketler 23-25 lira) sonra da abuk sabuk faturalar göndermeye başladılar.

Müşteri aleyhine, ne kadar eylem varsa gerçekleştiren bu kurumu kınıyorum.

Son yıllarda özellikle internetle ilgili şikayetlerle gündeme gelen Türktelekom, internet aboneliğini iptal ettiren aboneye son ödeme tarihi 20 Şubat olan 4 kuruş fatura gönderdi.Fatura sonrasında hizmetmlerini arayan firma yetkilisi İnternet hizmetini başka firmadan almak üzere telekom aboneliğini iptal ettirdim. İptal sonrasında 220 lira fatura çıktı. Onu ödedim. Son olarak 4 kuruş daha fatura çıkarttılar.

KAYNAK

TürkTelekom Rezaletleri Bitmiyor! Minimum lira yüklemeyi arttırdılar,4 Kuruşa Fatura Çıkardılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 11 Şubat 2020; 13:35:26 >

• Türk Telekom kasasında 2 Milyar dolar ile yabancılara neden satıldı? İşte bunun için, Türk halkına eziyet çektirmek için satıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayet edelim.
    quote:

quote:

GSM operatörleri tarafından faturasız hatlardaki TL yükleme alt limitleri sürekli artırılmaktadır. Şu anda operatörler en az 35TL yüklenmesine izin vermektedir. Yakında bu sınırın 40TL olması kuvvetle muhtemeldir.
    Bunu yapmalarında temelinde (operatörler inkar edip suçu BTK'ya atsa da) iki amaç vardır.
    1-Firmalar için garanti gelir kapısı olan faturalı hatları daha cazip kılmak. Şöyle ki tüm operatörlerde 20 30TL bandında çok sayıda hizmet paketleri vardır. Ancak, faturasız hat sahibi müşteriler bu paketleri alabilmek için en az 35TL yüklemek zorunda bırakılmaktadır. Kaldı sadece bununla da kalmamaktadır. Kullandığı paketini yenilemek için sadece iki üç lira gibi cüzi bir miktarda eksik bakiyesi olduğu için paketini yenileyemeyen müşteri bu iki üç lira eksiğini tamamlayabilmek için 35TL yüklemek zorunda bırakılmaktadır. Bu şekilde her ay fazla fazla yükleme yapmak zorunda kalan müşteri istemeyerek de olsa faturalı hatta geçmektedir.
    2-Firmalar müşterilerini sürekli yüksek miktarlarda yükleme yaptıklarını bahane ederek, daha çok kullanım hakkı içeren daha pahalı paketleri satmak için taciz etmektedir.
    Minimum 35TL yükleme sınırı çok yüksektir. Yükleme alt sınırının en fazla 5TL olması gerekir. Bu sebeple faturasız hatlardaki yükleme sınırlarına BTK tarafından adil bir düzenleme getirilmesini talep ediyorum.

Şikayetimi CİMER üzerinden BTK'ya ilettim. BTK tarafından bir düzenleme yapılması için siz de şikayet edin.
    Şikayetinizi mümkünse Cimer üzerinden gönderilecek merciiyi Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu-BTK seçerek göndermenizi öneriyorum. Şikayetiniz kuruma daha hızlı ulaşacaktır.

Cimer üzerinden doğrudan belirli bir kuruma gönderim yapmak için son aşamadaki kırmızı yazıyı tikleyip, açılan listeden göndereceğiniz kurumu seçin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.