Şimdi Ara

TUS DERSANELERİ ESKİDEN(3-4sene önce) 8-9 BİN TL ŞİMDİ 22-23BİN TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam kesinlikle haklısın,özellikle adamların her ilde canlı dersi yok,bilgisayarlarda sıra bekliyorsun ve her ilde saçma şekilde fiyatı aynı.Okul birincilerini getirsen her kurum birinci olur,birde artık 50altı alamayan kaldı mı ki dershaneye gitmeden bile alırsın o puanı,spota bak ttsleri çöz rahat 60-70 alırsın.

DUS için offline hizmeti oluşturduğum gibi eğer talep gelirse Tıp içinde offline hizmeti oluşturabilirim.

https://forum.donanimhaber.com/dus-icin-offline-2020--141938537

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaanmc kullanıcısına yanıt
    eğitim değil hayat pahalı ülkede
  • tıp içinde oluşturursan iyi olur
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Klinik kitaplar çoook pahalı ben dolu temel bilim kitabı almıştım o boştan yere oysa kütüphaneden falan ulaşmak çok kolay temel bilime.
    Ben klinikte pdf kullanmak zorunda kaldım. 2.5 binlik kitabı nasıl alabilirim ki üstelik onu alsan da yetmeyecek tek başına. Şu ana kadar 4-5 bin falan gitmiştir kitaplara ama yarın bir gün tus dönemi geldiğinde pek işime yaramayacaklar bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Türkiye'e hoş geldin

• 92 ortalamamla bedavaya kaydoldum. Şimdiden kitapları aldım, 4. Sınıftan itibaren derslere kaydolma imkanım var. O zamana kadar da dershaneye gidip kayıtlı derslerden faydalanabilirim.

• zenginler tıp okusun..25 yaşına kadar para kazanmadan aileye yük olmak kötü bir duygu.bi de 20k tus felan.kazanacağın para da 6-7k
  • bizim türkçe tıpta da kolay tam burs almak ilk 30 kişiye tam burs 30-50 arasına %50 burs veriyor

ama ing tıp yeni açıldığı için 1 kişiye veriyor 1. nin ortalaması da 108di

benim de 94buçuktu ona rağmen hiç burs alamadım
  • Lordemircan L kullanıcısına yanıt
    zaten çoğu mesleğe başladıktan sonra ödemeye başlıor
    zatwn bi polis öğretmen hemşire falan 6-7 k alıyor
    7k alan hemşire :(
    Hocam bir de benden sadece kitap parası alacaklarını söyledirler 2k tl olarak. Tam burs olunca hiç para vermem sanıyordum ama böyle dediler. Siz ne biliyorsunuz bunla ilgili ? Tam burs olsa bile kitap parası alıyorlar mı ?

• aaa öyle mi
    türkçe tıpta okuyan arkadaşlardan edindiğim bilgiye göre ayrıca fakültede ilk 10a girersen kyk kadar da burs veriyor diye biliyorum

galiba öyle de olabilir sadece burs alanlara vardır burs alamayan burslu öğrenciler vermiyordur

ama hiç de söz etmediler hangi fakülte hocam orası

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

aaa öyle mi
    türkçe tıpta okuyan arkadaşlardan edindiğim bilgiye göre ayrıca fakültede ilk 10a girersen kyk kadar da burs veriyor diye biliyorum

galiba öyle de olabilir sadece burs alanlara vardır burs alamayan burslu öğrenciler vermiyordur

ama hiç de söz etmediler hangi fakülte hocam orası
    Yok zaten almadılar. Almak istediler ama ben biraz dalaşınca lanet edip tamam dediler.
    Ben sadece boşuna mı cıngar çıkardım yoksa hakkımı mı savunmuş oldum onu merak etmiştim ama siz de bilmiyorsunuz tam olarak sanırım.

• sanırım şimdilerde 160k

• İki ay önce bizde üst dönem abiler kaydoldu peşine 120k taksitliye 140-150 falan mı ne verdiler

• Ben de başlık yeni açılmış sandım buyuk yalan atilmis diyecektim.Ama 4 yıl önceninmiş şuan 100binlerde dersane kayıt ücretleri

• DanzaKudurooo kullanıcısına yanıt

hocam sınıfı geçtin mi seni merak ediyom, 120k peşin olan da online eğitim veriyor bildiğim kadarıyla kurum ismi vermek istemiyom

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.