Şimdi Ara

TUŞ KİLİDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu sony ericsson walkmanlarde tuş kilidine güvenlik kodu koyamıyosun herhangi bildiginiz program falan varmı bi çözümü önüne gelen telefonu eline alıyo kafam bozuldu iyiceee

• ben de idtiom ben de ben de.....

.......................................................................................................................
  • p800 de tracker diye bir program vardı, değişik tuşlarla değişik kombinasyonlar yapmadan açılmamasını sağlardır :D çok yararlıydı ah ah...

tavsiyem p serisi telefon al, telefonu kurcalama amacıyla eline alan genelde 30 saniye sonra masanın üstüne geri koyuyor...kırarım çizerim diye korkanından, ne yapacağını bilmediği için telefona dakikalarca bakanına kadar...

pda'ylerin en sevdiğim yanı adamın bir amacı yoksa telefonu karıştıramaması hehe
  • Herhangi bir program bulunmuyor.
  • şifreli tuş kilidi programı yok...en azından keşke tracker tarzı birşey olsaydı.....
  • çözümü buldum telefonun dilini CİNCE'ye cevirdim
    en azından bi MUCİZEEE belki kimse eline almaz
  • arkadaşlar ekran kilidi diye bişey var,eğer telinizde öyle bişey varsa ekran kilidi devreye girince siz haricinde kimse telin menüsüne giremiyo.tabi şifreyi sadece siz biliyorsanız.telefonunuzun denetim masasından kilitlere girin orda ekran kiliti olması lazım,tahminen 1 dakika içinde devreye giriyo.ayarlarsanız eğer.benim tel m600i,bende var,inşallah sizin tellerdede vardır.by by...
  • yoookkk keske olsa ama gectıgım formların bırınde dosya sıfreleme vardı belkı ısını gorur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.