Şimdi Ara

TüvTürk ne kadar ciddi çalışıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
6.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: suicide
    1) parasını alıyorsan orda olan numarayı okumak zorundasın, çileden mi çıkarsın, kafayımı yersin beni bağlamaz.

2) evet çok şükür okuma yazmam var, ha sen yerini bildiğin şeyi bile bulup okuyamıyorsan uzman halinle bu benim tekrar muayeneye gelmemi gerektirmez. tamamen senin sorunun olur.

3)adamın aracı kusurlu olabilir, çürük olabilir. benimde arka kapıların altında ufak tefek çürükler var. ama bu kimseye oralara tornavida sokma hakkını vermez. benimde başıma gelirse öyle bişey bende o tornavidayı adama sokarım

4)burda tamamen konuyu saptırmışsın.

5)amin, sanada en yakın zamanda umarım.

bide rica edecem bana burda "amu"culuk oynama. gerçek hayattakiler bile bi motor numarası bulamayıp, yeni yapılmış far ayarlarına yanlış derken (bu iki kusur kafadan her otomobilde çıkıyor nerdeyse) sanal alemdeki uzmanları ne alemdedir düşünemiyorum.

Bugün bu yüzden benden iyi küfür yediler..
    2008 model kamyonun far ayarı nasıl ayarsız olur arkadaş, daha arabanın farları ne söküldü, ne değiştirildi, fabrikadan çıktığı gibi. Birde aracı muayeneye götürmeden önce son bir kez heryerini kontrol ettirdim.

Uzun far ayarsız olduğu için ağır kusur yazdılar, sanayiye gidip sözde ayar yaptırdım, bütün günüm boşa gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 7 Nisan 2009; 20:58:11 >

• Motosiklet muayene ettirmiş olan kimse var mı arkadaşlar aranızda veyahut tanıdığı yaptırmış olan...

Yorumlardan bi uzman arkadaş olduğunu gördüm bilgi verebilirseniz sevinirim...
  • Yarın muayene yaptırmayı düşünüyorum... Evvelden bilgim olursa ne ben ne de uzmanlar sorun yaşamaz...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.