Şimdi Ara

TUZLA AUTODROM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tuzladaki autodromda ileri sürüş tekniklerine katılan varmı varsa orda ki deneyimleriniz neler aktarırmısınız gitmeyi düşünüyorum da.

• bizim üniye 5-7 km yakın bu yüzden auto droma carting için baya bir gitmiştim ,zaten autodrom reno ile anlasmalı bir yer orda reno araçlarını müşterilere göstermek için sürüş tekniğini iyi bir teste tabi tutuyorlar

kısaca kazık bir yer 15 dakka carting 24-26 ytl gibi insaf yani araçlarıda hızlı değil carpışmakta yasak
  • biz draglara gidiyorduk ....

böyle bir uygulama için biraz küçük bir yer olduğunu düşünüyorum...
    arsası biraz daha büyük olsa daha iyi olabilirdi.....

sürüş teknikleri tv de falan gösteriyor...
    merak ediyorum açıkcası..
  • auto dromda ayrıca 4 ceker jeepleri test etmek için de yer var vede atv olmalı....
  • Selam.. ben 24 şubatta gitim oraya...

Mekanı boşverin, edineceğiniz tecrübe oldukça iyi. 6 saatte shcumi olmazsınız ama bence tecrübe edinmek gerek.

öncelikle teorik eğitim denilen bir video kuşağının ardından fren pistinde aracın kaç metrede durduğunu görüyorsunuz. sonra Skidcar yani farklı yol koşulları simulasyonu olan kullanıma geçiliyor. burada aracınızın kuru, yağışlı, buzlu, karlı yollarda kaç metderde duracağını görebiliyorsunuz. Ardından asıl şov başlıyor. spin pistte sürekli spin atarken aracı düzeltemey ve kontra yapmaya çalışıyorsunuz. Ben hocamızın isitfra etmesine neden olmuştum. "İlk kez böyle oldum" demesi benim için şerefti
  • Ya arkadaşlar şu ileri sürüşş teknikleri eğitimi kaça mal oluyor ve nasl-ne zamanlar başvuruluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdem(li)

Ya arkadaşlar şu ileri sürüşş teknikleri eğitimi kaça mal oluyor ve nasl-ne zamanlar başvuruluyor?

ara sor dostum

Otodrom Otomotiv Org.ve Eğt.Hizm.San.Tic.Ltd.Şti.
    Adres : Atatürk Cad. No : 5 Orhanlı 34956 Tuzla / İSTANBUL
    Tel : 90 (216) 394 42 42 (PBX) - Fax : 90 (216) 394 42 39
    |www.auto-drom.com | 444 03 10 |www.otodrom.com |
    Autodrom Koordinatları
    40° 53' 19.49" North
    29° 21' 11.18" East

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.