Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4628. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
92.875
Cevap
1.497
Favori
4.951.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
233 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 46264627462846294630
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam asıl istediğim TV, boyutta ve bütçede 85C855. Fakat bu TV TRde yok. Beni en tatmin edecek olan TV bu idi. 75 de istemiyorum yerim büyük. 85C755 de almak istemedim çünkü illa büyük olsun diye düşük özelliklere para vermek istemedim. Beni tatmin edecek TV TR’ye gelene kadar tercihimi büyük TV’den ve bu saydıklarım arasında benzer bir maliyete gelecek şekilde aldım. Aldığım TV 98P755, frekans hocam da almış memnun kalmış, benim de aklımda vardı. Ben de çok düşünmeden fiyatı bekledim ve muradıma erdim :) Teknosa’dan aldım. Şu andaki site fiyatından %10 indirimle. Şirket adına faturalı alıp ,KDV de düşünce bayağı iyi bir alışveriş oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung veya LG olarak 55-65 inç hangi TV'leri almak şu anda mantıklıdır? Ya da başka marka önerir misiniz? TCL hakkında kötü müşteri desteği diye çok şikayet vardı.

30-40 bin lira bandında bir bütçem var. Belki biraz daha fazla.

• O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt

Dediğiniz aslında internet alışverişlerinde 14 gün koşulsuz cayma hakkı. Yani beğenmezseniz veya beklediğiniz gibi çıkmazsa kusur aramaksızın iade edebilirsiniz. Bu şekilde yüzlerce abartı olur ama 10larca iade ettim elektronik veya herhangi bir alışveriş için. Ama internetten yapılan alışverişlerde geçerli. Mağazadan görerek aldığınız herhangi bir alışveriş için cayma hakkı bulunmuyor. Zara HM gibi yerler bunu hiç önünüze çıkarmıyor internet de olsa mağaza da olsa direk iade yapıyor ama mevzuat, görerek mağaza alışverişinde tüketiciye cayma hakkı vermiyor. Mağaza istemezse almaz iade. Bunu acı bir şekilde tecrübe etmiştim :) Yüklü bir ürünü mağazadan alıp, ertesi gün iade etmek isteyince mağaza kabul etmedi. Avukatımı arayıp sorup dumur olduğum şekilde tecrübe ile sabit :)

TV için arkadaş servis raporu demiş. TV konusunu bilmiyorum ama aldığınız sitedeki satış sözleşmesinde cayma hakkı kısmını okumakta yarar var. İnternetten alışverişte görmeden aldığınız için, sözleşmede özellikle belirtilmediği sürece cayma hakkınız bakidir. Beklediğim gibi çıkmadı gayet geçerli bir sebeptir bu hakkı kullanmada. Avukat bir arkadaş varsa daha net cevap verir. Benim tecrübelerim bu yönde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi craver -- 29 Kasım 2024; 3:45:34 >

• Yılmaz kullanıcısına yanıt

Hocam birkaç hafta içinde TCL alan 3-5 kişi saydım bu konuyu takip eden. Ben de satın aldım bekliyorum. Olumsuz bir durum yaşarsam yazarım. Fakat geçen ay biradere 75C645 aldık. Frekans hocam da 1 hafta kadar oldu sanırım o da sorun yaşamamış. Onun da dediği gibi, Horoz Lojistik teslim ediyor ve TCL servis kurulumu aradıktan sonra, 2-3 saat içinde veya çok geçse ertesi gün mutlaka geliyor veTVnizi kuruyor. TVde sorun olup da teknik servisin ilgilenmediği, yokuşa sürdüğü, zorluk çıkardığı bir tecrübeye rastlamadım henüz. Aynı sıkıntılar her markada yaşanabilir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hibo

O hak ambalaj açılmadığı durumlarda. Açılırsa sadece amazon geri alır. Diğer satıcılar servis raporu ister.

Amazon geri alıyor evet ama süreci hızlandırmak için servis raporu isteyebiliyorlar, benden s90c için istemişlerdi.
    Dedikleri gibide oldu, servis raporunu göndermemle birlikte hemen para iadem yapılmıştı.

Diğer mağazalar iade almaz ise elimizde güçlü bir koz var, hızlı karelerde çok atlama yapıyor gözümüzü yoruyor diyebiliriz.
    Kabul etmiyoruz bunu derler ise THH bitti…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 29 Kasım 2024; 4:43:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• craver kullanıcısına yanıt

Hayirli olsun hocam,gerçekten memnun kalacağınızi düşünüyorum, güzel fiyata aldiniz.Kurulum ve diger aşamalarda sormak istediğiniz bir sey olursa seve seve yardımcı olurum.

Tv kurulduktan sonra suan ki son yazılım olan v412 yi yuklemeyi usb ile TV nin sagʻ alt köşesindeki mavi usb girişinden yapacaksınız.

Tekar hayırlı olsun.

hocam tcl servisi kurulum ücreti alıyor mu?

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Hocam yetkili servis bunu garanti kapsamına koyup değişim yapmıyor mu?
  • JohnMullins kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçe aralığınız nedir?
  • Parma1907 P kullanıcısına yanıt
    Hocam çok büyük fark yok aralarında görsel tasarım farkı var,
    Uygun olanı alın geçin
  • Yılmaz kullanıcısına yanıt
    LG 55QNED86T6
    LG 65QNED80T6
    Bu 2 modele bakabilirsiniz hocam
  • frekans76 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim. Şu andaki tek düşüncem eve sorunsuz sokabilmek :) Apartman merdiveni oval dönüyor. İnşAllah problem olmaz. Kutulu çıkaramazlarsa, aşağıda servis grlince kutuyu soydurup 4 kat çıkarmak için hamal tutma durumu olabilir ona da hazırlanıyorum her ihtimale karşı. Servis elini sürmüyor. Biraderin apartman daha dardı, 75 için bile son ihtimal oldu maalesef. Alıp kurayım sizi ayrıca bi rahatsız ederim :)

• deta53 kullanıcısına yanıt

Yok hocam almıyor. Yalnız faturayı ibraz etmeniz gerekiyor. Mutlaka satucıdan faturayı temin ettiğinizden emin olun. Trendyol göndermedi servis gelene kadar faturayı, sipariş detayı göstererek vs. Bir şekilde çözdük ama elinizde olsun. Gelen adamın kıllığı tutar fatursız kurmam der hazırlıklı olmak lazım.

• Arkadaşlar merhaba, salona 55 inc tv satın almak istiyorum. Bütçe 15-20k civarı. Bu fiyat aralığında alabileceğim f/p tv hangisi?

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Servis isterse tabiki değişime sokar, merkez buna izin veriyormu onu sormak lazım.

Lcd panelli qled/dled/mini led/led vs. Tv'nin olası problemlerinde çok aşırı değilse normal dedikleri için ya kabul edersin böyle kullanırsın ya satarsın yada THH gibi 3 seçenek çıkıyor işte.

Müşteride bu durumda bir seçim yapıyor  

• frekans76 kullanıcısına yanıt

TCL 65C755GTV MİNİLED TV de karar kıldım. Ama kullanan varsa maç izlerken sorun olduğunu söyleyenler, gölgelenme var diyenler var. Bunun doğruluk payı var mıdır?

Hocam her zaman yardımcı olurum.

Duvara monte yaptıracaksaniz ki oyle tavsiye ederim, servis belli olduğunda sizi arayip soruyor veya MH hizmetleri soruyor duvara mi yoksa masa üstüne mi diye. Duvar aski Aparatina 2 bin TL aliyorlar, birde akim korumalı priz veriyorlar 700 TL, ben aldim, trendyolda 800 TL idi. Tv yi riske atmak istemedim.

Merdivenlerden gecme konusunda bir metre alin 240 cm bi bakin, deneme yapin , geçiyor mu geçmiyor mu diye, ben 2-3 sefer merdivenlerde uygulamasını yapmıştım.

• Dostlar zamanında tv ararken çok kullandık fikir alışverişinde bulunduk faydalandık. Yerimi bilmiyorum ama kumandam bozuldu. Lg 58UH635V. Kumanda tavsiyesi verebilecek olan başına böyle birşey gelen varmı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • edizliv E kullanıcısına yanıt

Hocam hayırlı olsun, ayarlar ile bir cok görüntü sorunu hallediliyor, benim ki mini led degil ve öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım,

• Bugün hiç fiziki olarak mağazalara uğrayan var mı arkadaşlar? Vatan, teknosa, MM gibi? Mağaza satışına özel herhangi bir indirim yapıyorlar mı acaba.

• 
Sayfa: önceki 46264627462846294630
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.