Hocam siz duvar askı aparatına onay verip kurdurdunuz mu? Aldıysanız kabloları bağlamak, soketlere ulaşım kolay oldu mu? Akım korumalı priz evde var onunla elektriği bir şekilde çözeriz de, öncelikle duvara monte konusunda kararsızım. Ayaklı dursa TV sehpasında devrilme gibi soruna açık olur mu sizin gözlemlerinize göre? |
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4629. sayfa)
-
-
65s90d yi 77.5k ya vatandan yakalayıp aldım. Bakalım qp mi yoksa woled mi gelecek
Araca da sığmıyormuş bu 65" ler. Horoz lojistik ile geliyor
www.vatanbilgisayar.comSAMSUNG QE 65S90D 65inc 163 cm 4K UHD Smart OLED TV,Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/samsung-qe-65s90d-65inc-163-cm-4k-uhd-smart-oled-tv-uydu-alicili.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 29 Kasım 2024; 18:47:13 >
-
o büyükmüş hocam, eve sinema açtın herhalde
TCL 65C755 satın aldım, genel olarak kullanıcılar memnundu, fiyatıda piyasadaki muadillerine göre iyiydi. Öneri için teşekkür ederim.
-
abime tavsiye ettim , bugün mediamarkt magzadan 42bin tl sanırım satın aldı.
-
arkadaşlar herkese selam.lg televizyon aldım,büyük ihtimal yarın kurulumuna gelecekler,dikkat etmem gereken şeyler,yaptırmam gereken testler nelerdir yardımcı olabilir misiniz?
-
Ustam internette bir sürü var
Bende de 42 inç LG var belkide 3 kumandası hep internetten alıyorum hiç sıkıntı yaşamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bi kaç gundur forumda dikkat ediyorum. Herkeste bir büyük tv sevdasıdır alıp gidiyor.
Ama uzmanların belirttiği mesafelerde uygun tv almanizda fayda var.
Sağlıksal , özellikle gözler ve sinir sistemi ilgili sorunlar yaşamamak adına dikkat etmenizde fayda var. Tv degisir ama sağlık asla.
Bir diğer mesele , tv ye ne kadar yakın kalırsanız , tv deki detaylara takılmanızda o kadar olası. Biliyosunuz ki ekran buyudukce ozellikle SDR icerikli goruntuler daha cok grenlenme ve renklerde bozulma oluyor. Tabiki yakın mesafeden tv izlendiği için olası memnuniyetsizlikler de söz konusu. Hele birde şişirme markalar ve donanımlarla ovuldukce alınınca bu olay daha da katlanıyor
Mümkün oldukça standartlara uygun tv alın. Salonunuz çok büyük olmadıkca büyük tv sevdasından vazgeçin. 55 ve 65 candır.
Bir uyarımda , eger bir urun olduğu fiyatin çok altına satılıyosa , ya ilk alıcı kazıklanmıtır. Ya da son alıcıya kötüsü satılmaya çalışılıyodur.
Ticaretin kanunudur bu. Hayırlı akşamlar.
i
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam ben TV gelmeden once ona uygun TV sehpasi bile yaptırdım.TV nin ayak derinliği 42 cm, ayaklar arasi uzaklık 180 e yakın, Tv de 217 cm uzunluğunda. Tv sehpasi nin yukseklugi de 45 cm i gecmemesi gerekiyordu. Bu özeliklerde piyasada bulamadım.
Size tavsiyem duvara montaj yaptirmak, sehpa üzeri guvenlik yönünden sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Duvar aski aparatini seevis getirdi, siz temin edebiliyorsaniz daha iyi olur, tavsiye ettiklerini akim koruma prizini aldim, benim koctaştan aldığımi yeterli bulmadılar, bende riske girmek istemedim, hepsi burada da 800 TL idi, servis 700 TL den veriyor.
Tv yi duvara kurduracaksaniz, Hdmi kablolarini Tv nin arkasına takin, eternet kablosunu varda optik kablo vs. Ne varsa takin, yoksa sonra takmaniz zor, arkaya el girmiyor çünkü.
Tv nin sag köşesinde altta mavii usb girişi var, Tv nin suanki en son yazilimi olan 412 yi flasla yukleyip flasi oraya takip oradan yukleyeceksiniz.
Soracağıniz bir sey olursa yazin, yardimci olmaya çalışalım hocam.
Tekrar hayırlı olsun.
-
Hocam maalesef dediklerinize pek katilamayacagim
98P755 aldim uydu yayınları 3 metreden cok rahat izliyorum, görüntü de birak kötü olmasini harika gözüküyor.
Yeni yazilim ve ayarlarin yapilmasi ile görüntü cok güzel oldu, mesela bugün Netflix den ASAF dizisini izledim görüntü çok güzeldi.
Buyuk Tv ler ile ön yargılarımizi artik bri kenara birakma zamanı ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim hocam. Güle güle kullanın.
Yeni yazili yükleyip görüntü ayarlarını da yaptiniz mi asil o zaman iyi ki bu Tv yi almışım tam F/p Tv siymiş diyecek akrabaniz.
Tekrar hayır olsun...
Arkadaslar merhaba, bugun hb den 86QNED91T6A aldim, satici teknosa
Tv yi duvara monte edecegiz, bu boyuttaki bir tv icin nasil bir aski aparati önerirsiniz yardim rica edecegim. Sabit kullandim su ana kadar hep ama arkasina kablo baglamak vs zor oldugu icin hereketli bisey almak istiyorum. Saglikli olur mu önerir misiniz. Linkteki urunu buldum 90kg a kadar tasiyormus. Tv 52 kg
https://app.hb.biz/eUswIbuxjytm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 29 Kasım 2024; 22:1:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu boyutlarda hareketli sıkıntı olur. Sabit öneririm. Vaktin varsa aşağıdakini alabilirsin.
amazonVogel's TVM 3605 düz TV duvar askısı, 40-100 inç televizyonlar için, maks. 75 kg, TV askısı maks. VESA 600x400, evrensel uyumluluk, duvara olan mesafe sadece 2,2 cmhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09GKTWB1Q?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_TAVVZ55WKS6S8CHH0TFN&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_TAVVZ55WKS6S8CHH0TFN&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_TAVVZ55WKS6S8CHH0TFN&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Aynen katılıyorum. 2,5-3 metre için 65 inç kullanıyorum. Boyun sağlığı açısından sınır zaten.
Televizyonu kafayı sağa sola çevirmeden izleyebilmek lazım bence.
Fiyatlar konusunda sanırım siz de başka bir alanda perakendeciydiniz sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Dedikleriniz anlamlı.
-
Kişisel tercihiniz saygı duyarim. Ama herkes sizin gibi 90 kusur ekran kullanmiyor yada kullanacak kadar cok parası yok. 75 ekran al ip kotu tv alacaklarına 55 ekran iyi tv almalari daha makbul olur. Bende 55 ekran tv aldim ilk once 65 e gectim bir fark hissetmiyorum. Keza 75 e gecsem aynisi olacak. Cunku bakıs acisi ve mesafesi degismiyor.
Iki tv yanyana gelirse belki o zaman anlaşılır farki . Onun icin 55 ile 75 arasinda bence hic bir fark yok. Yani tv izleme mesafesi 5 10 metre olmadikca bence buyuk tv almaya gerek yok.
Bu konuda konusmak istememin sebebide bu aralar malum alisveris çılgınlığı yasaniliyo bazı trollerin gazına gelip saçma sapan paralar harcanıp sırf buyuk ekran olsun da şu marka olsun v.s gibi kararlar verip sonradan pişman olunmasına kızmam.
Hayır. Hirdavat sektorunde calisiyorum ama perakende elektronik konusunu oldukca takip ediyorum. Ozellikle telefon televizyon ses sistemlerinde ki yenilikleri takip ediyorum. Bide ülkemizin mali durumu belli. Boşa ve gereksiz harcanan her kuruşu duydukca sanki ben harcamışım gibi içim godiyor. Onun için gördüğüm tanıdığım herkese yardimci olmaya calisiyorum. Bazi trollerle de kavgam o yüzden.
Özür dilerim o zaman başka bir arkadaşla karıştırdım ancak yine de fikirleriniz hakkında düşüncem değişmedi.
-
65s95 için 102bin nasıl fiyat arkadaşlar? varmı takipte olan bu cihazı..
-
selam hocam max 20
-
Merhaba hocam, tavsiyeler için teşekkür ederim. Bugün mediamarkt'e gidip bütçeye biraz daha kıyıp alttaki modeli aldım.
65QNED86T6A
46 bine geldi.
Sizce iyi midir? Görüşleriniz nelerdir?
-
55 ile 75" arasinda fark göremiyorsanız bisey diyemem, ortalama bir kişi aradaki farki görebilir.
65" de iyi Tv, 75 " de iyi iken Tv neden 55" tv alsin ?
55" Tv ye verecgi para ile 75" iyi bir Tv alınabiliyorsa neden 55" Tv alsın?
Alan kişiler Tv yi genelde film/dizi, mac izlemek ve oyun konsollari ile oyun oynamak için alıyor, Tv ekraninin büyüklüğü her zaman daha fazla keyif verir.
3 metreden 75" de 85 " de 98" de gayet rahat sekidle izlenebilir, hic de rahatsızlık vermiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X