Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4631. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: İbrhm71 , İbrhm71 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
92.872
Cevap
1.496
Favori
4.951.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
233 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 46294630463146324633
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dedigim gibi saygı duyarım o sizin gorusunuz. Ama 75 ekran düşük model samsung alacagina mesela 55 ekran tcl almasi daha mantikli ben onu demek istedim. Tv karşısına gectiginiz zaman mesafe 2 3 metre arasindays 55 ekranda gozle takip ederien 90 ekranda başla takip edersin. Genç biriysen belki anlamayabilirsin. Ama yaşli bir insanda belli bir zaman sonra kafa ağrısı yapar. Neyse dedigim gibi sizin görüşünüze saygı duyuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tevfik20 T kullanıcısına yanıt

Hocam hala yanlis çıkarımlar yapıyorsunuz maalesef, 98' " yi izleyen ben Tv ekranini nasil takip ettigimi bilen ben ama hic izlememis olan siz olmasina rağmen hala yanlışta israr ediyorsunuz.

Yapmayın tenis maci izlemiyoruz 🙂

• Herkese merhaba

50-55 inç bir tv almayı düşünüyorum. Nereye baksam hem tavsiye, hem mağaza önerisi olarak TCL c755 serisi çıkıyor karşıma.

Ancak ne kadar yoruma baktıysam, ses sisteminin kötülüğünden yakınıyorlar. Onkyo markası kullanıldığını duydum ama ses neden kötü? Neden herkes şikayet ediyor?

Philips mi alsam acaba?

• frekans76 kullanıcısına yanıt

Nerdeyse 2.5 metrelik televizyonu 3 metreden nasil gozle takip ediyosunuz cok merak ediyorum valla helal olsun :) aman hocam gozunuze sağliginiza dikkat edin , Diyecemde siz zaten seciminizi yapmissiniz ama uzmanları dinlemekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfik20 -- 30 Kasım 2024; 4:34:44 >
  • tevfik20 T kullanıcısına yanıt
    Şu devirde imkan varsa 65 incten küçük tv zaten alınmaz. Maksimum keyif için alabileceğiniz en büyük tvyi alın. Sonradan pişman olursunuz. Şu an 2,5 metreden 65 kullanıyorum. Keşke 75 alsaymisim.

Tv yayınları izlemiyorum. Dizi, film ve oyun için kullanıyorum tvyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt

Hayirli olsun gule gule kullanin tv nizi.

Seninle aynı düşüncedeyim tam olarak 2,5 metre benımde görüş mesefem var.

Samsung 65qn85d aldım. Şimdi pişmanım.Gözlerim alıştı 75 neden almadım diye düşünüyorum sürekli. Ama ilk 65 geldiğinde (49dan geçtim 65e ) inanılmaz zorlandım.1 hafta gözlerim ağrıdı filan.

• Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
  • JohnMullins kullanıcısına yanıt
    LG 50UQ75006
    Bu modele bakabilirsiniz hocam.
  • YaNKeSeNioR Y kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güzel fiyat
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam.
  • Arkadaşlar LG 65UT9100 modelini almayı düşünüyorum yorumlarınız nedir kullanan arkadaş varmıdır sormak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreli01 -- 30 Kasım 2024; 15:1:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Benim tv ile koltuk arası 3,70 mt. Şu an 55inç var. 65 mi 75 mi diye kararsızım

• basis35 kullanıcısına yanıt

Hocam 75" 85" 98" 🙂

Sıkıntı yaratmaz, tecrübe ile sabit hocam, ileride teşekkür edersiniz.

Sağlıklısı 65 ama 75 de götürür. Lakin daha üstü olmaz riske girme

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emreli01 kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatına göre başarılı ürün tavsiye ederim
  • emreli01 kullanıcısına yanıt

Edge led nedir almadan önce arastirmalisiniz. Bu tv edge led

• Bende 75 aldım lakin simdi 85 de alınırmış diyorum.gözler alışınca 75 de küçük gelmeye başladı :)

2.50 metreden 4 yıldır 90 inch projeksiyon izliyorum. Hiç sıkıntı yok. Dikkat etmeniz gereken şey TV yi asıcam ya da sehpaya koyucam diye yükseğe kaldırmayın. Boyun yukarı hareket etmeyecek. Baktığınızda gözlerinizin ekranın tam ortasında olmasına dikkat edin. Bazen gereksiz yükseğe asılmış TV ler görüyorum.

• O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt

Hocam bunun cevabını tam olarak ben vereceğim 1-2 hafta deneyimden sonra, tabi TVyi eve sokabilirsek  

Bugün geldi ve tahmin ettiğim ve korktuğum gibi merdivenden dönmedi. Geç geldiler, bu yüzden haftasonu servis ertesi güne kalacaktı, TVyi de ortada bırakamazdım. Haftaiçi lojistik firması ile planlayarak vinçle sokacağız eve Allah’tan bir mani olmazsa.

4 senelik LG OLEDCX556LA kullanıcısı olarak, o zaman yerin müsaitliği en fazla 65’e kadardı. 77 olurdu tabi ama o zamanlar 77 algısı şimdiki gibi değildi takdir edersiniz. Bütçe de 77 için uygun değildi. Bir nevi kaliteli bir TV almak için hem bütçesel hem de geniş ekrandan feragat ettim. Bu sefer istediğim TV’yi bulamayınca ki bahsetmiştim bundan uzunca, tam tersi şekilde hani üst seviye performanslı bir TV değil de, geniş ekrana kaydı tercih. Herkesin tercihine saygı duyarım ama bir tizen, bir webos kesinlikle şu devirde tercih etmem. Google-Android TV olacak benim ihtiyaçlarım için. Bu da LG ve Samsung elemek demek. Geriye başka heyecan arasam, Philips aşırı pahalı 77OLED android yine 77 yani isteyip beklediğimden küçük veya Ambilight 85 inç titan os Mini Led. Bu noktada Sony’nin olmadığını farz ederek, TCL kaldı geriye. Umarım başka ülkede olup bizde olmayan büyük ekranlı kalite TVleri gelir.

Siz de 75C855 aldınız. Bu TVde kalite eksikliği diye bir sorununuz olmayacak diye düşünüyorum 3500nitle :) Benim de gönül isterdi 85C855, 98C855 olsun, maliyeti de çok zorlamadan iyi bir indirimle alalım şu zamanda. Evladiyelik değil bunlar, işte 4 sene olmuş daha, kaşıntı başlamış bende. Gerçi 2sini de aktif olarak kullanmaya devam edeceğim. Farkı da buradan paylaşırım. Tekrardan size de hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi craver -- 1 Aralık 2024; 4:17:55 >

• 
Sayfa: önceki 46294630463146324633
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.