|
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4634. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim. -
Mediamarkt ve Vatan üzerinde TCL tv'ler sağlam zam gelmiş umarım fiyat hatasıdır
-
Hocam rica ederim,
İyi forumlar. -
Oled tv lerin siyahları çok güzel, fakat görüntüsü bana yapay ve pastel geliyor? Normal bir led tv daha doğal bir görüntü veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ovrclds -- 2 Aralık 2024; 12:21:34 > -
-
Hocam uygulamaya fikirde güzel ama pratik de işe yaramıyor. Test etmek için bir kaç film açtım(avengers serisi) 70Mbps bağlantım olmasına rağmen bir türlü akıcı bir oynatma alamadım. Sunuculardan 200/300kb/s gibi çok komik indirme değerleri alıyorum. Para vermeden keyif yok anlaşılan.
-
thepirateboy olanı açın hocam hem 4k da var hem 1080p de var. internetiniz 100mbps üstüyse 4k rahat açılır. 100mbps ve altı ise 1080p olanı açın. senelerdir bu şekilde sorunsuz kullanıyorum hocam. hiç para vermeye gerek yok :)
-
100mbps internet ama 4K maalesef hocam takıla takıla. 1080p de sorun yok ama...
-
Oyun oynamak için değil , online dizi ve filmleri uygulamalar üzerinden rahatça izleyebileceğim uygulama mağazası olan ve arayüzü akıcı aynı zamanda yazılım güncelleme desteği alan bir televizyon. Elektronik işi şans işidir belki ama beni bunlar doğrultusunda uzun bir süre sıkıntısız götürmesini istiyorum. -
SAMSUNG 55Q70D
LG 55QNED86T6
Bu ürünlere bakabilirsiniz hocam. -
Philips amblight 909 oled için yorum yapabilecek biri var mı 🤔 -
75q60d q70d q80d arasında kaldım. Niyetim q60d almak ama fald olan q80 e çıkıp 20k fazla para vermeye değer mi karar veremiyorum. Bu arada tv kesinlikle samsung olacak. 60k yı geçmek istemiyorum ama bütçe sıkıntı değil, sadece tv ye çok para vermek istemiyorum.Başka önerisi olan varsa değerlendirebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ovrclds -- 3 Aralık 2024; 14:25:31 > -
Mutfağıma koymak için 32 inç f/p donma kasma olmayan tv öneriniz var mıdır -
Şaka gibi diğer firmaların yaptıkları zamlardan sonra Samsung miniled tvler F/P urunleri oldu. Dusunen varsa 65qn90D indirim ve kuponlarla resmi sitede 58e kadar dusuyor. -
Merhaba hocam,
Bütçenizi zorlamıyorsa direk 75Q80D alın aradaki farka direk değer -
Hocam bizim şirketimiz aynı zamanda PHİLİPS bayi ama PHİLİPS yerine LG veya SAMSUNG OLED TV bakmanızı tavsiye ederim size -
75c855 tercih edin hocam . samsung q serisi alt seviye bir tv . he qn serisi bakacaksanız o ayrı ondada 75c855 in muadili 75qn95d . bütçe yetmiyorsa 75qn85d alın . tüm tv lerde kampanya olması lazım
-
10 bin lira.bütçeye smart tv önerisi varmı -
Samsung harici bir marka düşünmüyorum şu an için. Bu led tv lerde maalesef panel teknolojisi ve kalitesi yanında yazılım ve optimizasyon da çok önemli gördüğüm kadarıyla. Keşke sony Türkiyeden çıkmamış olsaydı. Lg deseniz Ips panel olduğu için tercih dışı, Va panel tercih ettiğim için de geriye sadece samsung kalıyor. Philips tcl ve diğerlerini düşünmüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ovrclds -- 3 Aralık 2024; 16:35:52 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X