Oled almak yanık vs konularında etrafımda uyardılar. Siz ne dersiniz ? Oled için öneriniz nedir model olarak ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4642. sayfa)
-
-
Hocam bu yazdığın modelin 65 i aynı özelliklerde mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
C serisi 55,65,75 hemen hemen ayni özelliklerdedir
Epey sitesinde karşılaştırma yapabilirsiniz, puanlarına bakabilirsiniz.
Yükseltebiliriz.
Siz hangisini alırdınız ikisinden biri ?
LG 2022 sanırım, Samsung bir tık daha pahalı
Gün sonunda : Şu marka çünkü....
Cevap için teşekkürler
-
Arkadaşlar 65 ekran tv alacağız,bütçemiz 50k bandında.Televizyonda oyun vs oynanmayacak dizi film vs izlemek amaçlı.Marka olarak lg ve samsungu önerdiler .Benim televizyonlar hakkında pek bir bilgim yok rica etsem öneride bulunabilirmisiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba,
Bu 2 model arasında gidip geliyorum, Kasım indirimlerini de kaçırdım maalesef , bu ayın sonu gibi tekrar indirim alır mı sizce TV ler?
Güncel fiyatları şuanda böyle , Samsung shop da artı olarak HOSGELDIN %5 indirimi var ve ek olarak 7500 tl para kart veriyor, onu da düşünce 82750 civarına tekabül ediyor.
Birde bu fiyatlara çıkmışken OLED mi baksam daha mantıklı mı olur acaba, yukarıda yazılanları görünce ve QNED Miniled ekranlarda yaşanan problemleri görünce biraz kafam da karışmadı değil. Bu fiyatların altına 65 inç OLED de alabiliyorum.
Sizlerin de fikrini merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal.durkaya -- 12 Aralık 2024; 0:23:29 >
-
Qn90 , tcl c855 ile kıyaslamayın. Qn90, tcl c755 ile kiyaslanir. Ve c755 alinir. C855 ayarinda bir miniled tv piyasada yok. Oled düşünüyorsanız o baska. Miniled düşünüyorsanız en iyisi tcl c855
90 baremine çıkabiliyorsaniz, büyük ekranda film/dizi, mac izlemek daha keyifli olacağını düşünüyor ve bir duvarınız müsaitse size TCL 98P755 i tavsiye edebilirim.Kasim ayinda 85.500 e kadar indi, Aralikta tekrar bir indirim olacağını düşünüyorum, 90 ve alti fiyat yakalarsaniz degerlendirebilirsiniz.
Uydu kanal görüntüsü harika, tam f/p Tv si ama mini led degil,
Epey den özelliklerine bakabilirsiniz.
Kağıt üzerinde yazılı olan verilere bakıldığında evet c855 üstün bir TV ama gerçek hayat karşılaştırmalına bakarsak karartma gölgesi ve nit değeri çok daha fazla olmasına karşın çok aşırı bir görsel fark yok gibi ve TCL de bulunan hareketli görüntülerde olan gölgelenme efekti şikayetleri de biraz kafamı kurcalıyor ve ayrıca birde TR de TCL tarafının servis desteği kısmındaki aşırı kötü yorumlar.
-
Yorum için teşekkür ederim ama o boyutlarda bir TV için yerim müsait değil maalesef
-
Tcl grubunda hem qn90 , hem 855 i olan arkadaşın yorumlarını okuyabilirsiniz. Samsung bayilerinin düşük seviye tv leri satmak için uydurduğu servis yalanlarina da inanmayin. Her türlü samsung servisinden daha iyi. Ayrica Samsung paneli tcl den alir. Alt seviye panelleri kullabir. Eger oled alacaksanız samsung , miniled alacaksanız tcl. Bence hangi tv yi alacağınızı düşünün. Oled mi miniled mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X