Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4644. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ender , the turk Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92.873
Cevap
1.496
Favori
4.951.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
233 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 46404641464246434644
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu konuda sizi en iyi yönlendirmeyi(Samsung - Lg) Burak Keskin bey yapar.

İmkanınız varca Oled Lg'nin C serisine çıkın.

• izmirden kullanıcısına yanıt

Hocam TCL 98P755 kullanıyorum, SDR görüntüler bir harika, mac yayinlari güzel, 4K görüntüleri soylemeye gerek yok. Biraz ayar istiyor ama, ayarlari yaptığınizda bir sorun kalmıyor.

Ses sistemi de gayet yeterli.

C855 in daha iyi olduğunu düşünüyorum.Muhtemelen bir kac ayar yapilmasi gerekir.

Rtings sitesi oyle boş değildir, birileri gibi para kazanamak için marka fanatikligi yapmaz.Degerler neyi veriyorsa onlari gösterir.

Daha donamimli ve fiyati uygun Tv yerine daha az donanımlı veya daha pahali Tv yi sìrf para kazanmak icin vatandasa önerenler var.Asil onlara dikkat edilmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frekans76 kullanıcısına yanıt

Birincisi, ben SDR görüntüler hakkında yorum yapmadım, ayrıca maç yayınlarında (kullanıcı yorumlarına istinaden) gölgelenme.vs. oluyormuş

3 günlük TV'yi bu işin ehli (kalite+destek anlamın da)firmalarla karşılaştırmak, bilemedim?

Şu da bir gerçek ben de, sizin gibi sade bir kullanıcıyım, yoksa siz bu konularda söz sahibi ,teknik bir kişi veya satıcı mısınız?

Eğer sade kullanıcıysanız, sadece kullandığınız TV markası hakkında yorum yapın

Anlaşılan yazdığımı tam okuyamamışsınız, kullandigim Tv TCL, onun için yorum yapıyorum, siz TCL Tv bile kullanmıyorsunuzdur.

Kullanmadığınız bir TV hakkinda bir başkasının ne amacla belli olmayan bir yorumunu burada sanki doğruymuş gibi ikide bir refarans gösteriyorsunuz.

Rtings.com diyorum, oradaki degerlendirmeleri bile kabul etmemekte israrci davraniyor, TCL Tv kullanci olmamaniza rağmen bir başkasının ne amaçla belli olmayan bir yorumunu ornek gösteriyorsunuz.

Rtings.com değerlendirmesi ortada, rakamlar ortada.

Bu arada TCL 98P755 kullanıyorum ve SDR görüntüler cok harika, baskasinin ne amacla yaptigi yorum degil kendi goruntu ayarlarini yapip kendi gözlerimle izlediğim Tv ekranini söylüyorum.

TCL ile ilgili küçük bir bilgi verelim "Omdia'nın Küresel TV Setleri Raporu 2023'e göre TCL, %12,5 pazar payını temsil eden toplam 25,26 milyon adet TV sevkiyatı ile küresel TV pazarında marka bazında ikinci sıradaki yerini üst üste ikinci yıl da korudu."

Görülecegi uzere TCL dunya glabal pazarda 2.TV konumunda 3 günlük bir TV degil yani, Samsung bilr paneli TCL den alıyorken.

Burada vatandas Tv tavsiyesi soruyor, Oled istiyorsa bu konuda samsung ve Lg markalarını önerebiliyoruz ama led, mini led kisminda f/d olarak daha uygun marka olan TCL Tv ler öne çıkıyor. Bunlari biz tuketici olan vatandaşlarlar baska tuketici vatandaşlara her hangi bir çıkarimiz olmadan önerebiliyoruz, o vatandasta f/d olarak en uygunu en iyi fiyata alsin istiyoruz.

Ama burada bazi kişiler f/d olarak daha uygun fiyatli olab TV ler varken sirf kendi sattigi fiyat olarak daha pahali donanım olarak daha düşük Tv leri vatandaşa öneriyor.Asil tepki gösterilmesi gereken bu bence.

Bizlerin bir menfati yok ve ama onun var ve vatandaşı yanlış yönlendiriyor.

Bu da evdeki kulanmis olduğum TCL 98P755 den bir kaç foto.TCL Tv kullaniyoruz ki ne izlediğimizi ne gördüğümüzü gorebiliyorum, oyle ne oldugu ne amacla hateket ettiği belli olmayan kişilerin yorumlarını pek baz almıyorum yani.

• craver kullanıcısına yanıt

Sanırım yok Abd'de 98P755. Benzeri var, 98Q651G diye ama hafif farklı

98C755 için 98QM751G var.

Hocam tabiki bütçesi musaitse direk LG OLED C serisi alması daha faydalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben mış muş yapmıyorum, 3 yıldır TCL TV karşımda seyrediyorum. 2 yakınımı ikna edemedim ve Samsung aldılar, onları ziyaretten her döndüğümde yarı fiyatındaki C728 TV'mi seyredince onlar için üzülüyorum... Gerçi onlar da hak verdiler bana. Ama etikette Samsung yazıyormuş... Öyle diyorlar.. TCL gibi bilinmedik marka değilmiş.

Önce siz yazdıklarımı bir daha okuyun, ben hiç bir zaman kullanmadığın marka/model hakkında yorum yapmadım, sadece yapılan yorumları referans gösterdim. Ancak siz neredeyse 3 yazdığınızdan birinde kullanmadığınız, deneyimlemediğiniz marka/modelleri hakkında konuşuyorsunuz.

Ben size hiç bir zaman tcl nin kullandığınız ürünü hakkında yorum yapmadım, maşallah siz TV ,özelliklede Mini led TV lerde ,her marka hakkında bilgiye sahipsiniz.

• Merhaba arkadaşlar. an itibari ile emektar samsung 48ju6570 tv paneli kırmış bulunmaktayım. 10 yılın ardından halen çalışırken bir kaza ile kırıldı. uzun zamandır piyasaya bakmıyorum. 65" almak istiyorum ama bütçe kısıtlı. bime gelecek tcl 65" olanı önerirmisiniz. genelde dizi seyrederiz eşimle. ama xbox series x de var onda da oyun oynuyoruz. Yeterli gelirmi veya 30k ya kadar başka öneriniz olurmu?

• Selamlar 30binin bir tık ustune cikip 65c655 alabilirsin iyi ozelliklere sahip ama hic deneyimim yok o tv Ile ilgili ama cıkamam en son 30 dersen vestel q9900 alabilirsin o tv yi de inceleme firsatim oldu arastirabilirsiniz. Birde toshiba marka VA panelli bir model var. Aceleniz yoksa yarın o tvnin modelini arastirir soylerim

Kullanmadığınız TV hakkinda, bir baskasinin ne amacla yorum yaptığı belli olmadan -mış, muş la yazıyorsunuz.

Ben de bir TCL Tv kullancisi olarak görüntü ayarları yapıldıktan sonra gerek SDR gerekse 4K görüntülerde gerekse mac yayınlardan görüntünûn kendi kullandigim Tv de gayet güzel olduğunu belirttim.

Ki C855 kullandigim Tv den daha donanımlı bir Tv.

Ayrica rtings.com daki karşılaştırma verilerinin bile onemli olmadığına, kagit üzerinde olduğunu belirttiniz.neye dayanarak ? Ne amacla yazdigi belirsiz belki ayarlari dahi yapılmamış, belki de Tv markasini karalamalak üzere yazılan bir yoruma dayanarak...

Malum bu mecrada f/d olarak daha pahali ve donanım olarak daha düşük TV'leri sirf para kazanmak icin insanlara tavsiyelerde bulunanlar olduğunu goz önüne alırsak arada çıkan boyle yorumlara biraz mesafeli yaklaşmak gerek diye düşünüyorum.

TCL sayfasında veya burada onlarca kişi C755, C855 Tcl Tv lerden aldilar, bakin bakalım kac tanesi boyle yorum yazmış?

Hep aynı şeyleri yazıp duruyorsun, önce bir dön de geçmişte neler yazdığına bak ,bu başlıkta senin neleri karaladığını herkes okuyor, Samsung'-Lg gibi köklü TV markalarını kötülemen...

• 
Sayfa: önceki 46404641464246434644
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.