dijital tw karti ile kaydediyorum bi klip 100 mb yer kapliyor...bunu nasıl divx yapabilirm?virtual dub war elimde onu kullandım bi ara ama alt yazıları divxlerle birleştiriken kulalndım...bu divx e çewirmede işin içinde çıkamıyorum?
kullancam da nasıl kullancamı yazarsa bi arkadaş çok ii olcak
bak dostum o üstten open video file diyoruz.. ordan alıyorsun 100mblik videoyu.. üstte menüde video -> compression dan divx veya xvid kullan.. xvid daha iyidir.. 1.03 versiyonunu bulup yuklesen daha iyidir xvidin. neyse sonra file-> save as avi diye de.. sonra kaydet bitti 2saatlik filmi super ses ve goruntu kalitesiyle 500mb yapabilirsin XviD ile. hadi bakalım
mpeg görüntülerini divx e çevirmek için avs video converter programını öneririm... kullanımı çok kolay..sadece ilgili dosyayı seçip convert e basıyorsun...hepsi bu
quote:
Orjinalden alıntı: helloween
bak dostum o üstten open video file diyoruz.. ordan alıyorsun 100mblik videoyu.. üstte menüde video -> compression dan divx veya xvid kullan.. xvid daha iyidir.. 1.03 versiyonunu bulup yuklesen daha iyidir xvidin. neyse sonra file-> save as avi diye de.. sonra kaydet bitti 2saatlik filmi super ses ve goruntu kalitesiyle 500mb yapabilirsin XviD ile. hadi bakalım
bu şekilde denedim olmadı..senkron kayması oldu...
video dan full process mode yi seç sonra compression dan divx veya xvid seç ardından save yap. valla ben boyle yapıyom hıc senkron diye bi hata duymadım