Bildirim
Twitch stream kaydetme programı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Up -
Ben de merak ettim takip. -
Bi tane indirmek istedigin bi videoyu verirsen bi deneyebilirim indirmeyi. -
Open Broadcaster Software -
quote:
Orijinalden alıntı: Rottue
Open Broadcaster Software
Olayı yanlış anlamışsın. Adam Livestream değil. Kaydedilmiş streami indirmek istiyor :D
yada ben yanlış anladım bilmiyorum beklemedeyim :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HecqiixZ27 -- 9 Eylül 2013; 14:39:06 > -
quote:
Orijinalden alıntı: HecqiixZ27
quote:
Olayı yanlış anlamışsın. Adam Livestream değil. Kaydedilmiş streami indirmek istiyor :D
Opps, ben yanlış anlamışım :D -
quote:
quote:
quote:
Opps, ben yanlış anlamışım :D
Benim demek istediğimi doğru anlamışsın. Önerdiğin programı indiriyorum. Umarım işime yarar. Teşekkür ederim.
Edit : Yayın yapmak istemiyorum. Yine de teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DLSethGecko -- 9 Eylül 2013; 14:58:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: DLSethGecko
quote:
quote:
quote:
Opps, ben yanlış anlamışım :D
Benim demek istediğimi doğru anlamışsın. Önerdiğin programı indiriyorum. Umarım işime yarar. Teşekkür ederim.
Fakat, benim dediğim program twitch'de yayın yapmak için, video indirmek için değil.
-
Canlı yayını bilgisayarıma kaydetmek istiyorum sonrasında kayıtı editleyeceğim. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: DLSethGecko
Canlı yayını bilgisayarıma kaydetmek istiyorum sonrasında kayıtı editleyeceğim. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim.
hocam ögrenebildiniz mi ? -
Hocam bunu Fraps veya Bandicam ile yapabilirsiniz .
OBS ile de yayına başla değilde Kaydetmeye başla butonunu kullanarak yapabilirsiniz.
Her türlü yöntemi var yani :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X