Twitter'a nedense giremiyorum. Şöyle bir hatayla karşılaşıyorum: "Üzgünüz, takip limitine takıldın. Lütfen biraz bekle, sonra tekrar dene.". Hiçkimseyi de takip etmedim bugün. Bu neden oluyor? |
Twitter'a Giriş Sorunu: "Üzgünüz, Takip Limiti Aşıldı"
Twitter hesabınıza erişmeye çalışırken "{üzgünüz takip limitine takıldın lütfen biraz bekle sonra tekrar dene}" hatası alıyorsanız, bu durum aşağıdaki nedenlerden kaynaklanabilir:
- Takip Limiti Aşımı: Twitter, her hesap için günde belirli sayıda takip etme sınırlaması uygular. Bu sınır, hesabınızın yaşına, takipçi sayısına ve diğer faktörlere göre değişir.
- Birçok Hesaptan Takip: Kısa bir süre içinde çok sayıda hesabı takip etmeye çalışmak, takip limiti aşımına yol açabilir.
- Bot veya Otomasyon Kullanımı: Twitter, botların veya otomasyon araçlarının kullanımını tespit ederse takip eylemlerini sınırlayabilir.
- Geçici Sunucu Sorunları: Nadiren de olsa Twitter sunucularındaki geçici sorunlar takip işlemlerini etkileyebilir.
Sorunu Çözme Adımları:
- Bekle: En basit çözüm, Twitter'ın belirlediği bekleme süresini beklemektir. Genellikle birkaç saat sürer, ancak bazı durumlarda daha uzun sürebilir.
- Takipleri İptal Et: Takip ettiğin hesapların bir kısmını iptal et, böylece takip limitini düşürebilirsin.
- Birkaç Güne Yay: Takip etmek istediğin hesapları birer birer ve birkaç güne yayarak takip et.
- Hesabını Kontrol Et: Hesabının bot veya otomasyon kullanımı açısından incelendiğini düşünüyorsan, Twitter'la iletişime geçerek hesabını kontrol etmelerini isteyebilirsin.
Bu adımları uygulayarak "takip limiti aşıldı" hatasını çözebilir ve Twitter hesabına tekrar erişebilirsin.