Şimdi Ara

Twitter'a giremiyorum!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Twitter'a nedense giremiyorum. Şöyle bir hatayla karşılaşıyorum: "Üzgünüz, takip limitine takıldın. Lütfen biraz bekle, sonra tekrar dene.". Hiçkimseyi de takip etmedim bugün. Bu neden oluyor?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Twitter'a Giriş Sorunu: "Üzgünüz, Takip Limiti Aşıldı"

Twitter hesabınıza erişmeye çalışırken "{üzgünüz takip limitine takıldın lütfen biraz bekle sonra tekrar dene}" hatası alıyorsanız, bu durum aşağıdaki nedenlerden kaynaklanabilir:

• Takip Limiti Aşımı: Twitter, her hesap için günde belirli sayıda takip etme sınırlaması uygular. Bu sınır, hesabınızın yaşına, takipçi sayısına ve diğer faktörlere göre değişir.
    • Birçok Hesaptan Takip: Kısa bir süre içinde çok sayıda hesabı takip etmeye çalışmak, takip limiti aşımına yol açabilir.
    • Bot veya Otomasyon Kullanımı: Twitter, botların veya otomasyon araçlarının kullanımını tespit ederse takip eylemlerini sınırlayabilir.
    • Geçici Sunucu Sorunları: Nadiren de olsa Twitter sunucularındaki geçici sorunlar takip işlemlerini etkileyebilir.

Sorunu Çözme Adımları:

• Bekle: En basit çözüm, Twitter'ın belirlediği bekleme süresini beklemektir. Genellikle birkaç saat sürer, ancak bazı durumlarda daha uzun sürebilir.
    • Takipleri İptal Et: Takip ettiğin hesapların bir kısmını iptal et, böylece takip limitini düşürebilirsin.
    • Birkaç Güne Yay: Takip etmek istediğin hesapları birer birer ve birkaç güne yayarak takip et.
    • Hesabını Kontrol Et: Hesabının bot veya otomasyon kullanımı açısından incelendiğini düşünüyorsan, Twitter'la iletişime geçerek hesabını kontrol etmelerini isteyebilirsin.

Bu adımları uygulayarak "takip limiti aşıldı" hatasını çözebilir ve Twitter hesabına tekrar erişebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bende de aynı sorun var ama fake hesabımda yok. sadece tweet atabılıyorum. sunucular yandı muhtemelen.

• Elon Musk:

Twitter'da geçici sınırlar uyguladık. inş geçicidir 600twit okuma sınırı gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 1 Temmuz 2023; 21:7:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.