Şimdi Ara

Type2 - Board Product Name1 Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Toshiba Satellite L850-154 model bir dizüstü bilgisayarım var. 2013 yılında almıştım. Takdir edersiniz ki epey eski. Youtube ve çeşitli platformlarda incelemeler yaptım insanlar ekran kartı işlemci vs değiştiriyorlar. Bende bu bilgisayarımı atmak ya da satmak istemiyorum. Üniversite yıllarımda güzel vakit geçirdim.

Neyse esas konuya geleyim. Bilgisayardan ve bileşenlerinden hiç anlamam neredeyse ama bir sorum olacak. Anladığım kadarıyla ekran kartı anakarta gömülü bunun yapacak bir şey yok ama en azından işlemcimi falan değiştireyim diyorum fakat internette dinlediklerime göre işlemci takmakta anakarta bağlıymış. Konu başlığında belirttiğim anakarta sahipmişim bunu da CPU-Z programından öğrendim. Ama o kadar araştırmama rağmen (ya da ben anlamadığım içinde olabilir) bu anakart tipine göre bir işlemci bulamadım. Kısacası genel olarak bu dizüstü bilgisayarı geliştirmek için neler yapabilirim. Bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim. Type2 - Board Product Name1 Anakart

• Ram ve ssd eklersen internet bilgisayarı olarak iş görür.
  • k2fg9 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah cevabın için sağolasın. Evet Samsung un 1tb lik SSD sini aldım. Gerçekten gözle görülür bir artış oldu hızında. Ekran kartı olayında da harici olarak düşünüyorum. Fakat dediğim gibi bu hurdaya hangi işlemciler takılabilir. Onu merak ediyorum. Ve birde interntet bilgisayarı olarak değilde kendimce orta seviye bir oyun pc sine dönüştürmek istiyorum.
  • redingotlu kullanıcısına yanıt
    İşlemcin ekran kartın gibi anakarta lehimlidir büyük ihtimalle. O yüzden değişeceğini sanmıyorum.

Ssd eklediysen bir de ram takviyesiyle internet bilgisayarı olarak kullanırsın. Oyun oynamıyorsan zaman geçirip uğraş edinmek için linüx de kurup deneyebilirsin.
  • Daha önce işlemcisini sökmek istememiştim ama cevaptan sonra kontrol ettim tekrar. Onboard değilmiş işlemcim. Ekran kartı yalnızca onboard. Dediğim gibi orta seviye oyun oynamak istiyorum. Harici ekran kartıyla bunu tamamlarım. Yalnızca işlemcim kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar TOSHIBA Satellite L50-C model laptobum var. systeminfo32 ye girdiğimde ''Type2-Board Product name1'' yazıyor temel kart ürünü kısmında. bunun biosunu nasıl güncellerim en son güncelleme aldığımız tarih 15.05.2015 yardım ederseniz çok sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.