Şimdi Ara

TYT FEN KAÇ HAFTADA BİTER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
6.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fende birkaç konu bitirdim ama baştan başlamak istiyorum aynı zamanda bitirdiğim konuları tekrar etmek için sizce ne kadar sürede biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thewrystone -- 12 Eylül 2020; 17:33:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• IockedIamora1642 kullanıcısına yanıt
    IockedIamora1642 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: IockedIamora1642

Hocam optik elektrik kalıtım ve kimya için de kimyasal türler arası etkileşim çalışmazsanız (ki önermem mümkünse ilk bu konuyu halledin) 3 hafta hepsi 1'er haftada biter. Şu da benim de uygulamış olduğum bir program. Ama buna uymak için günlük paragrafa ek başka bir şey çalışmamıştım.

1. Gün
    Fizik bilimine giriş
    Madde ve özellikleri
    2. Gün
    Kuvvet ve Hareket
    Bunun içinde iş güç enerji ve hareket var
    3. Gün
    Isı sıcaklık
    4. Gün
    Başınç kaldırma kuvveti
    5.gün
    Dalgalar

Her gün tüm testleri bitiremeyebilirsin bu haftanın 6. Ve 7. Günü de kalan testleri halledersi

Kimya için
    1. Gün
    Periyodik sistem
    2. Gün
    Kimyasal türler arası etkileşimler
    3. Gün
    Maddenin halleri
    4.gün
    Kimyasal tep. Denklen
    5. Gün
    Karışımlar
    6. Gün
    Asit baz
    7. Gün
    Kimya her yerde gibi ıvır zıvırlar

Biyoloji için

1. Gün
    Canlıların temel bileşeni
    2. Gün
    Hücre
    3. Gün
    Sınıflandırma
    4. Gün
    Mitoz mayoz
    5. Gün
    Kalıtım
    6. Gün
    Ekolji
    7. Gün
    Sayısalın güçlü ise kalıtım bir gün de biter bitmezse bu onun devamını yapacağın gün olur. Ama ekoloji de uzun bir konu belki o da bir günde yetişmez onu da 7. Gün tamamlarsın
    Troll herhalde. Temel bileşenleri 1 günde bitirtmeyi vadeden platform varsa söyleyin biz de bilelim hocam
    Yapay Zekanın Yanıtı

TYT FEN Kaç Haftada Biter?

TYT FEN sınavı, temel lise müfredatını kapsayan fizik, kimya ve biyoloji konularından oluşan bir sınavdır. Sınav süresi 180 dakikadır ve üç bölümden oluşmaktadır: fizik (60 soru), kimya (40 soru) ve biyoloji (40 soru).

TYT FEN'i Bitirme Süresi

TYT FEN sınavını ne kadar sürede bitirebileceğiniz, çalışma hızınıza, bilginizin seviyesine ve kullandığınız çalışma yöntemlerine bağlı olarak değişir. Ancak genel olarak şu sürelere ulaşılabileceği kabul edilir:

• 1 Hafta: Çok sıkı bir çalışma programıyla, günde 10-12 saat çalışarak, TYT FEN'in tamamını 1 haftada bitirmek mümkündür.
    • 2 Hafta: Daha ılımlı bir çalışma programıyla, günde 6-8 saat çalışarak, TYT FEN'in tamamını 2 haftada bitirebilirsiniz.
    • 4 Hafta: Haftada 3-4 saat çalışarak, TYT FEN'in tamamını 4 haftada bitirmek mümkündür.

Bölüm Bazında Süreler

TYT FEN'in her bir bölümü için tahmini süreler şöyledir:

• TYT Fizik: 60 soru için yaklaşık 70-80 dakika
    • TYT Kimya: 40 soru için yaklaşık 45-55 dakika
    • TYT Biyoloji: 40 soru için yaklaşık 45-55 dakika

İpuçları

TYT FEN sınavını daha hızlı bitirmek için şu ipuçlarını takip edebilirsiniz:

• Soruları dikkatlice okuyun ve anlamadığınız soruları atlayın.
    • Konuları iyi bildiğinizden emin olun.
    • Zaman yönetimi teknikleri kullanın.
    • Stresi azaltmak için sınavdan önce dinlenin ve iyi uyuyun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2 ay gayet yeterli bi süre.
  • fizik uzun sürer 2 ay sadece tyt fen kasıcaksan tabiki süre kısalır
  • Hocam optik elektrik kalıtım ve kimya için de kimyasal türler arası etkileşim çalışmazsanız (ki önermem mümkünse ilk bu konuyu halledin) 3 hafta hepsi 1'er haftada biter. Şu da benim de uygulamış olduğum bir program. Ama buna uymak için günlük paragrafa ek başka bir şey çalışmamıştım.

1. Gün
    Fizik bilimine giriş
    Madde ve özellikleri
    2. Gün
    Kuvvet ve Hareket
    3. Gün
    Isı sıcaklık
    4. Gün
    Başınç kaldırma kuvveti
    5.gün
    Dalgalar

Her gün tüm testleri bitiremeyebilirsin bu haftanın 6. Ve 7. Günü de kalan testleri halledersi

Kimya için
    1. Gün
    Periyodik sistem
    2. Gün
    3. Gün
    Maddenin halleri
    4.gün
    Kimyasal tep. Denklen
    5. Gün
    Karışımlar
    6. Gün
    Asit baz
    7. Gün

Biyoloji için

1. Gün
    2. Gün
    Hücre
    3. Gün
    Sınıflandırma
    4. Gün
    Mitoz mayoz
    5. Gün
    Kalıtım
    6. Gün
    Ekolji
    7. Gün
    Sayısalın güçlü ise kalıtım bir gün de biter bitmezse bu onun devamını yapacağın gün olur. Ama ekoloji de uzun bir konu belki o da bir günde yetişmez onu da 7. Gün tamamlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IockedIamora1642 -- 12 Eylül 2020; 17:4:53 >

Hocam tavsiyeniz için çok sağolun bu programı deneyeceğim ama optik konusunu nasıl halledeceğiz

• Hocam ben 40 liraya esş almıştım sadece optik dersini üstüne de karaağaç çözdüm sıkıntım kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: IockedIamora1642

Hocam optik elektrik kalıtım ve kimya için de kimyasal türler arası etkileşim çalışmazsanız (ki önermem mümkünse ilk bu konuyu halledin) 3 hafta hepsi 1'er haftada biter. Şu da benim de uygulamış olduğum bir program. Ama buna uymak için günlük paragrafa ek başka bir şey çalışmamıştım.

1. Gün
    Fizik bilimine giriş
    Madde ve özellikleri
    2. Gün
    Kuvvet ve Hareket
    3. Gün
    Isı sıcaklık
    4. Gün
    Başınç kaldırma kuvveti
    5.gün
    Dalgalar

Kimya için
    1. Gün
    Periyodik sistem
    2. Gün
    3. Gün
    Maddenin halleri
    4.gün
    Kimyasal tep. Denklen
    5. Gün
    Karışımlar
    6. Gün
    Asit baz
    7. Gün

Biyoloji için

1. Gün
    2. Gün
    Hücre
    3. Gün
    Sınıflandırma
    4. Gün
    Mitoz mayoz
    5. Gün
    Kalıtım
    6. Gün
    Ekolji
    7. Gün
    Troll herhalde. Temel bileşenleri 1 günde bitirtmeyi vadeden platform varsa söyleyin biz de bilelim hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ciddi ciddi 2 ay falan yazan var 2 haftada tyt fenin içinden geçersin. 3 günde lti bitirmişliğim var.

• Temelin varsa 3 günde LTİ biter ama 2 haftada TYT Biyoloji ancak biter ha anlamadan çözeceksen ne ala.
  • Hocam sabah sanırım 7 8 gibi başlamıştım palmeden okudum konuyu. ( Özellikle tyt fende neden bir platform ya da video izleme peşinde olduğunuzu merak ediyorum optik elektrik dışında tüm fkb'nin ilacı palmeden konu okuyup 1 kaynaktan soru çözmek.) Soru çözmeye de 3 4 gibi başlamış olamalıyım . Paraftan çözmüştüm nerdeyse 30 test vardı ama son 10 test karma tekrar testiydi yani 20 test 200 soru civarı çözdüm. Muhtemelen 8den önce bitmiştir. Gözünüzde büyütmeyin konuları bu kadar. Sanırım vedddi(nicki yanlış yazdım biliyorum. hani şu 22k'dan 700'e çeken arkadaş) 1haftada tüm ayt biyoyu bitirmiş sadece palmeden okuayarak.

Hocam siz kaç net yaptınız?

• Kimya çok hızlı biter bana kalırsa kendine bir kanal bul örneğin benim hocam gibi onun video ders notlarını alabilirsin hem not derdinde yok benim hocam fiziği ve kimyası kaliteli olduğunu düşünüyorum 1.5x hızına alırsan bence konuları kaç saat çalışma bağlı olarak gün gün bitirebilirsin.
    Kolay gelsin.

• Hocam 96.25 tyt ve 70 ayt ile 20k'dan bıraktım. Fen özelinde soruyorsanız 1 boş( çok zaman yer sanmıştım optik sorusu oysa kolaymış) ve kimyada bir soruda üstte çözeltinin doygun olacağı değeri vermiş bir soruda orayı okumadan hızlıca işaretleyince o da yanlış geldi.Totalde 17.75 net geldi.

Hocam çok iyi yapmışsınız yani bu netlerle nasıl 20k geldi nasıl yığılma olmuşsa artık neyse size başarılar dilerim

• Sağ olun hocam. Size de başarılar.

• fizik 4 hafta
    kimya 2 hafta
    biyoloji de 3 haftanı alır.
  • kimya ve biyolojiye 1er haftanın yeteceğini düşünüyorum.Ama hakkını vermen lazım özellikle biyolojide tyt çok kritik.Fizik minimum 2 hafta derim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.