Şimdi Ara

Tyt Matematik Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan matematiğe kaf tan çalışıyorum. . Kaf 1 ebob konusundayım. Tyt matematik temelim var. Denemelerde ortalama 24-27 net geliyor. Kaf ile çalışanlar yanında soru bankası da çözüyor musunuz? Hangi soru bankasını önerirsiniz?
    Şuan elimde acilin şu fotoğraftaki eski basımı var ilk 80 sayfası falan çözülmüş gerisi boş, youtubedan çözümlerine baktığımda bunun çözümleri yoktu yeni basım çözümleri var ve sorular sanırım değişmiş biraz yeni basımda. Sizce çok fark eder mi yeni basım mı alsam ya da başka bir soru bankası mı?
    Tyt Matematik Önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeryüzündebirdamla -- 1 Kasım 2019; 14:10:14 >

• up
  • Bence eski basım çoğunluğu çözülmemişse yenisini almaya gerek yok diye düşünüyorum ve eğer soru seviyesi de size uygunsa bu görselde ki kitabı çözebilirsiniz bende böyle yapardım hocam.
  • Kafı brak bence aşırı zaman kybı kullanan birisi olarak söylüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben de kafla çalışıyorum hatta aynı şuan ebob ekoktayım 345 ve acil 2019 basım çözüyorum ama sizin temeliniz iyiymiş o yüzden bence elinizdeki acil kitabı yeterli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gezgin1234 G kullanıcısına yanıt
    Hocam hem kaf hem 345 hem acil nasıl yetiştiriyorsunuz?

@freedombirdsbbg
    Acil 2018 ile çok farklı mı acaba onu bilmiyorum. Hani artık tyt mat soruları genel olarak değişti ya. Birde çözümlerini bulmakta sıkıntı yaşadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeryüzündebirdamla -- 1 Kasım 2019; 19:47:40 >
  • Carl Chryniszzswics kullanıcısına yanıt
    Zamanı çok alıyor evet ama faydasını göreceğimi düşünüyorum hocam.
  • freedombirdsbbg kullanıcısına yanıt
    Acil 2018 ile çok farklı mı acaba onu bilmiyorum. Hani artık tyt mat soruları genel olarak değişti ya. Birde çözümlerini bulmakta sıkıntı yaşadım. Çözümlerini çözen youtube kanalı vs var mı bilginiz var mı hocam?
  • Hocam açık lise mezunuyum yani 5 senedir elime romandan başka kitap almadım ve bu sene başladım zaman sıkıntım yok sıfır bilgiyle bu işi 1 senede yapmak benim için hayal o yüzden bu sene sadece tyt çalışıyorum yetişir mi kaygısı yok bende o yüzden

• 24 27 yapıp kaf 1 çözmek saçma bence hocam. Zaman daralıyor gereksiz sanki alan denemesi çöz veya direk acili çöz kafın da testlerini kullanabilirsin

• Sml hocanın kanalında kitabın 2018 versiyonunun da çözümleri olması lazım hocam aslında

Hocam bende o kanala baktım ama 2019 versiyonu vardı, 2018 i bulamadım.
  • myfiwo kullanıcısına yanıt
    Hocam acilin 2018 basımı ile 2019 basımı arasında çok fark var mıdır sence? İşi riske de atmak istemiyorum kaf test dışında tek soru bankası ancak çözebilirm tyt mat için.
  • Hocam bence baya fark var almışken 50 tl verin 2019 unu alın çekeceğiniz sıkıntıya değmez yani 50 tl için hiç kendinizi zora sokmayın çözümlerinin olması şart bir de tek soru bankası çözeceksiniz yani

Sağ olun hocam dediğiniz gibi yeni basım alayım. Peki geometri de sizce fark var mı? Onda da eski basım mevcut elimde.
  • yeryüzündebirdamla Y kullanıcısına yanıt
    Kitabını yanında götürüp bi kitapçıda karşıkaştırabilir veya internetten pdfine bakabilirsin.

• myfiwo kullanıcısına yanıt
    İnternetten baktım biraz farklıydı ama çok inceleyemedim, belki daha iyi bilen biri vardır diye sormak istedim.
  • Tyt Matematik için
    play.google.com
    TYT Matematik Formülleri - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teknoenes.tytmatematikformulleri
    Bu Uygulamayı önerebilirim.

• yeryüzündebirdamla Y kullanıcısına yanıt
    Biraz geç gördüm hocam kusura bakmayın. Geçen sene acilin çözümleri youtube'da oluyordu ama bu sene kaldırılıp kaldırılmadığını bilmiyorum ne yazık ki. Dershanede ki arkadaşlarım geçen seneki acilin biraz daha zor olduğunu söylüyordu bazı kasıntı sorular çıkartılmış falan ama bence acil acildir her zaman kalitelidir diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.