Şimdi Ara

TYT Test Kitabı Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    10. sınıf kaynakları zaten bitecek. Geriye sadece 9. sınıf kaynakları kalacak. Genellikle herkes 9. sınıftan matematik çöz ve TYT'ye başla diyor. Ben de kararsız kaldım. 9. sınıf 2. dönemde derslere hiç katılmadıım, sıfırım yani ama 1. Dönemi tekrarla hatırlarım. O yüzden 9 mu çalışsam TYT mi çalışsam yoksa 9'dan belirli dersleri çalışıp TYT mi çalışsam.
  • Kwanon K kullanıcısına yanıt

Hocam tyt zaten dokuzuncu ve onuncu sınıfı kapsıyor en baştan başlayın işte tyt olarak

• steepstone kullanıcısına yanıt
    Biliyorum. Ben sana asıl problemden bahsedeyim. Elimde FKB ve Sosyal konusunda çok soru var. Ben 9. Sınıf kitaplarımı bitirmeye kalkınca tüm yaz bitiyor. Bana FKB ve Sosyale çok vakit ayıracağına ( o test kitaplarını bitirmek çok kolay değil sonuçta ) Matematik, paragraf falan çalış zaten FKB ve Sosyal unutuluyor dendi. Ben ise sıfırım FKB ve Sosyal hiç calismaktansa en azından Konu Anlatımı izleyip Kazanım Kavrama Testi cözeyim diyorum. Bununla birlikte 9. sınıf Mat, TYT Mat ve paragraf da çalışırım.
  • Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kwanon -- 7 Mart 2021; 22:17:57 >
  • Up
  • Up
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.