Şimdi Ara

U.S. ROBOTİC 9110 SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BENİM BİR MASA ÜSTÜ BİRDE DİZ ÜSTÜ İKİ BİLGİSAYARIM VAR.ROBOTİC 9110 ALDIM VE KURDUM.MASA ÜSTÜNÜ USB ADAPTER DEN BAGLADIM DİZ ÜSTÜNÜDE WİRELESS DEN BAGLADIM.FAKAT ARA ARA BAGLANTI BOZULDU DİYE MESAJI GELİYOR.VE HER İKİ BİLGİSAYARDA BAGLANTI KOPUP GERİ GELİYOR.BU BAGLANTI BOZULMASINI NASIL HALLEDE BİLİRİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirpik -- 10 Aralık 2006; 16:38:53 >

• ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM YOKMU BİR BİLEN.
  • http://www.usr.com/support/9110/9110-files/USR9110-v0.48.zip buradan 0.48 versiyonunu indirmeni kesinlikle öneririm 0.50 versiyionunda download bitmesi gibi sorunlar var bu sürüm sorunsuzdur kopma sorunu büyük ihtimal bitecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckm -- 14 Aralık 2006; 17:50:31 >
  • BAĞLANTI BOZULUYOR NE DEMEK

İNTERNETTEN Mİ DÜŞÜYOR

AĞDAN MI???
  • sayın ckmhttp://www.usr.com/support/9110/9110-files/USR9110-v0.48.zip bu dosyayı indirdim bin. ddosyası çıktı bu dosyayı nasıl çalıştırırım.
  • sayın dj_celik internet kopuyor her iki bilgisayarında aynı anda.
  • Şimdi:

1. İndirdiğin dosyayi zipten masaüstüne çıkart,

2. Modem arayüzüne ulaş ve orada "TOOLS" sekmesinde "firmware upgrade"'e tıkla,

3. Gözat deyip masaüstüne çıkardığın dosyayı seç ve işlemi tamamla..

İşlem bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 14 Aralık 2006; 20:54:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox Series S Isınma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Xbox one s update sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sayın sp@wn ilginize teşekkür ederim.beni aydınlatıp problemimi çözdügünüz için teşşekkür ederim.

• problem çözüldü herkese tekrar teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.