Şimdi Ara

Ubuntu Mate 14.10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün kurup denedim. Ubuntu mate 14.10 inanılmaz güzel çalışıyor.Yüklediğinde performans ekran kartı hariç zaten tanıyor.
    Ayrıca çok az sistem yiyor. Bende 500 mb gibi bir ram, cpu normal kullanımda bile anlık olarak window gibi bir %30 bir %10 yada %1 çıkıp çıkıp inmiyor stabil olarak %10 aşmıyor.Ben baya beğendim denemek isteyenler tavsiye olarak yazma gereği duydum.Zaten ilgilenmek isteyenler diğer şeyleri kendileri görebilir.

Ayrıca linux kullanıyorsun diye windows'tan daha devasa şeyler beklemeyin. Bizim milletin genel halidir.Devasa şeyler beklerler . Eee nasıl yapıldığını bilmeyince kıyaslaması da sadece para değeri olarak bilir.

• Mate sürümünün olması çok iyi oldu benim gibi Unity' ye kıl olanlar için iyi bir alternatif olmuş... Ben kendim Cinnamon yükleyerek kullanıyordum ama böyle hazır gelmesi daha güzel...
  • Lubuntu da iyiymiş sistem kaynakları açısından. Görev yöneticisi mi bozuk anlamadım neredeyse %10 CPU kullanımı ile USB bellekten diske kurdu kendini. :)
  • Ben funtoo kullanıyorum mate masaustuyle sıstem acıldıgında 200mb ram kullanıyor bılgısayar bosta iken veya cmus ve pidgin acıkken cpu kullanımı yuzde 1 ın ustune cıkmıyor ubuntu her zamankı gıbı hantal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gen2 -- 24 Ekim 2014; 22:37:48 >
  • gen2 G kullanıcısına yanıt
    Bana sorsan Arch linux en iyi dağıtmdır. Ama bir yerden sonra çok uğraşmak sıkmaya başlıyor. Ve Windows yada Ubuntu rahatlığı arıyor insan. Zaten bilgisayar sistemleride her iki işletim sistemini taşıyacaklarından daha fazla donanıma sahipler artık.Ondan dolayı ben Mint ve Ubuntu kullanmaktan memnunum.
  • Şu ana kadar flash üzerinde kullandığım en hızlı sistem.Yakın zamanda kuracam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • butun masaustu surumlerini indirip denedim. kde5 yok, gnome 3.12`de eksiklikler var. lubuntu her zamanki gibi guzel. xfce her zaman bana gereksiz gelmistir. hem hafif degildi hem de guzel ve kullanisli degildi. xubuntu`nun son surumunde gozume hos geldi. en cok bunu degendim. yine de meraktan gidip unity olani kurdum. amd suruculeriyle pencereler takila takila cakila cakila haraket edince open cl2.0 destegi icin cikartilmis beta 14.41 kurdum ve sistem acilmadi. duzelttim unity acilmadi. amd ve ubuntu kendinden tiksindirdi yine. halbuki ayni surucuyu linux mint 17`de kernel 3.16 ile sorunsuz kullaniyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE SE2 ios 14.5.4 SATILIK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kurdum ama hiç beğenmedim. Tekrar normal sürümü yükledim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.