Şimdi Ara

Uçak rezervasyonu yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
21.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar vize için başvuracağım, vize için uçak bileti ve hostel rezervasyonları yaptırmak gerekiyormuş. Şimdi rezervasyon yaptırıp vizem çıktığı an bileti almak istiyorum. Tabi vize çıkmaması gibi bir riskte var, bu durumda uçak bileti rezervasyonunu kesinti olmadan iptal etmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Birde booking.com' da ücretsiz iptal hakkı veren hosteller var, bunlar daha sonra %10 kesinti yaptıkları ücreti karta iade mi ediyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chuck_bartowski -- 8 Mayıs 2013; 12:48:25 >

• hangi ülke
  • İtalya
  • Arkadaşlar yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evrak tam olursa vize sikinti olmaz diye dusunuuorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N3xT-Xp

evrak tam olursa vize sikinti olmaz diye dusunuuorum

Benim sorduğum bu mu? Ücretsiz uçak rezervasyonu yapabileceğim ve ücretsiz uçak rezervasyonu iptal edebileceğim bir site arıyorum.
  • internet üzerinden rezervasyon yerine havayolu ofisi ile görüşmende fayda var. internet bookinglerde genellikle en uygun bilet class ları görüntülendiğinden tarih değişikliği / iptaller cezaya tabidir. havayolu ile farklı class biletlerde ücretsiz tarih değişikliği yapma imkanı bulursun. fiyat bir miktar daha yüksek olacaktır class a bağlı olarak. open bilette alabilirsin.

saygılar.
  • bana bilgileri ver sana rzervasyon yapayım, otel rezervasyonuda yaparım istersen

isim, soyisim, doğum tarihi, cep tel no özelden at , hallederim

şu şekilde at örnek :

istanbul- milano gidiş geliş uçak,

milano 5 gün otel,

roma 4 gün otel

ücretsiz yaparım hepsini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hella -- 13 Mayıs 2013; 15:07:21 >
  • hocam bana da uçak ve otel rezervasyonu gerekecek 3 yada 4 kişi için yardımcı olabilirmisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bills212 -- 18 Haziran 2013; 22:54:41 >
  • slm dostm banada ucretsiz rezervasyon lazım.
  • thy sitesinden yapın ücretsiz
  • Vize başvurusu için bilet satın almanıza gerek yok. Rezervasyon yeterli. Hosteller konusunda da hostelbooker.com tavsiye ederim. Tamamen ücretsiz, kart numarası falan da istemiyorlardı eğer bir değişiklik olmadıysa.
  • h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurhanseker -- 21 Mart 2014; 12:33:56 >
  • kutzu K kullanıcısına yanıt
    rezerzasyonu nasıl yapabiliyoruz bilginiz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyhan26

rezerzasyonu nasıl yapabiliyoruz bilginiz var mı

thy sitesinden yapın
  • doğru, thy sitesi üzerinden yapabilirsiniz.
  • arkadaşlar almanya için uçak ve otel rezervasyonu yapabilcek bir arkadaş varsa pm atabilir mi bana acil..
  • h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurhanseker -- 21 Mart 2014; 12:34:53 >
  • Aynen kimseye para vermeyin. THY'nin sitesinden uçak rezervasyonunuzu ücretsiz yapın, sonra almayacaksanız kendi kendine iptal olur. Çıktısını aldığınız rezervasyon bugün iptal olsa dahi önemli değil. Konsolosluk bilemez ve umursamaz.

Otel / hostel için de booking.com'dan ücretsiz iptal yazan bir otelden rezervasyon yapın ve çıktıyı aldıktan sonra iptal edin.
    Çekincesi olan arkadaşlar Kart bilgilerini doğru girip cvc bilgilerini yanlış girerseniz rezervasyon gerçekleşir ancak 48 içinde iptal edilir. Siz çıktıyı almış olacağınız için sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: kkk77

Aynen kimseye para vermeyin. THY'nin sitesinden uçak rezervasyonunuzu ücretsiz yapın, sonra almayacaksanız kendi kendine iptal olur. Çıktısını aldığınız rezervasyon bugün iptal olsa dahi önemli değil. Konsolosluk bilemez ve umursamaz.

Otel / hostel için de booking.com'dan ücretsiz iptal yazan bir otelden rezervasyon yapın ve çıktıyı aldıktan sonra iptal edin.
    Çekincesi olan arkadaşlar Kart bilgilerini doğru girip cvc bilgilerini yanlış girerseniz rezervasyon gerçekleşir ancak 48 içinde iptal edilir. Siz çıktıyı almış olacağınız için sıkıntı yok

Bugun iptal dahi olsa önemli değil demişsinde ,yalnız rezervasyonun üstünde 28 Ekim e kadar(Yarın Akşam 24 saatlik yani ) geçerli rezervasyondur yazıyor.THY sitesinden yaptım rezervasyonu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.