Şimdi Ara

Ucakta ek bagaji ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdisina cikacagiz onur havayollariyla. El bagaji olarak ne alinabilir ? Kol cantasi yerine sirt cantasi takcam. Bunu el bagaji sayarlar mi ? Bayan kol cantasini el bagaji saymiyorlar diyenler var emin olamadim. Eger sayilmiyorsa yanima kucuk bi poset almayi dusunuyorum cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sırt çantası el bagajıdır kabine alabilirsiniz. Bayan kol çantası da el bagajıdır.
  • Saydıklarının hepsi el bagajıdır. El bagajı ( daha doğru tabirle kabin bagajı) uçağın içine yolcu ile beraber giren tüm çanta ve eşyalar için kullanılan genel bir isimdir. Genelde uygulamada bir kol çantası+1 sırt çantasını rahatlıkla uçakta yanına alabilirsin.Bazı zamanlarda bazı havayolları bu kabin bagajlarını tartmak ister. O da genelde 8 kg limitlidir. Eğer fazlası çıkarsa ya bu fazlalığı uçak altına verdiğin büyük bagajına koymanı söyleyebilirler ya da sırt çantanı da uçağın altına vermeni söyleyebilirler.
  • Anadolu jet orta boy valiz ile laptop çantasını kabinde taşımama izin verir mi? Valizde kahve tarzı toz ürün bulunması sakıncalı mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Kemal Geliyorum

Anadolu jet orta boy valiz ile laptop çantasını kabinde taşımama izin verir mi? Valizde kahve tarzı toz ürün bulunması sakıncalı mıdır?
    Orta boy valizi kabine sokamazsın. Denesen bile kapıda uçağa binmeden elinden alırlar. Valizini kabine almak istiyorsan kendine kabin valizi almalısın.

Laptop çantasını kabine sokabilirsin. Laptop çantasını ve kabin valizini kabine beraber sokabilirsin.

Valizde kahve tozunun bir sakıncası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 30 Eylül 2019; 12:20:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.