Şimdi Ara

Ücretsiz domain ve hosting

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. İnternette bir sürü ücretsiz domain ve hosting reklamı gördüm ve aslını araştırmak istedim. Özellikle .tk alan adını ücretsiz alabiliyormuşuz fakat ben bunu yapamadım. Bunu bilen ve bu hosting ve domaini aldıktan sonra wordpress gibi sistemlere bağlayabilen bir arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi rica etsem?

• Pm atin yardimci olayim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretsiz hosting ve domainden hayır gelmez hocam 1-2 aya kapanır siten özellikle .tk domainler çok çabuk kapanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretsiz hosting ve domain kullanmak yerine localhost'u kullanın daha iyi hocam, ücretsiz servise güven olmaz.
  • Ücretsiz hostinglere gücenmeyin. Webmaster forumlarından bu durumdan mağdur olan onlarca kişi var.
  • Yıllık 5-6 dolara mis gibi cPanel hostingler var. Güvenilir firmalar. Hiç gerek yok ücretsiz işlere. Elinde patlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 25grudnia

Ücretsiz hosting ve domain kullanmak yerine localhost'u kullanın daha iyi hocam, ücretsiz servise güven olmaz.

Local host derken yani kendi pcmiz üzerinden mi site kuruyoruz nasıl oluyor anlamadım ben??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muzoreis

quote:

Orijinalden alıntı: 25grudnia

Ücretsiz hosting ve domain kullanmak yerine localhost'u kullanın daha iyi hocam, ücretsiz servise güven olmaz.

Local host derken yani kendi pcmiz üzerinden mi site kuruyoruz nasıl oluyor anlamadım ben??

Evet, kendi bilgisayarınız üzerinden site kuruyorsunuz.

https://www.apachefriends.org/tr/index.html

• 25grudnia kullanıcısına yanıt
    peki şimdi pc kapanınca site açılmıyor mu yani? yada kaç gb limitimiz var , kendi domainimizi bağlaya biliyormyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muzoreis

peki şimdi pc kapanınca site açılmıyor mu yani? yada kaç gb limitimiz var , kendi domainimizi bağlaya biliyormyuz?

Bildiğim kadarıyla yalnızca siteye siz erişebiliyorsunuz hocam. Deneme tahtası maksadıyla bunu kullanın, ciddi bir projeniz varsa com domain ve sağlam bir host alırsınız.
  • Muzoreis kullanıcısına yanıt
    hocam kanalımda bununla ilgili konu actım tamamen ucretsiz bedava hsoting alıp site kurmak için su linkten takip edebilirsin...

http://forum.donanimhaber.com/m_113308629/f_//tm.htm
  • hostıng ıcın ucretsız destek verebılırım projenızı pm olarak gonderırsenız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.