Şimdi Ara

Ücretsiz Kredi Danışmanı Her şeyi sorabilirsiniz... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
17
Favori
47.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi selamlar bir sorum olacak şimdi 27 ağustos 2017 itibariyle sigortamın düzenli olarak yattığı özel şirkette asgari ücretle çalılıyorum. 4 ekim 2017 de 18 yaşıma girdim ve girdiğim gün maaş aldığım garanti den 1000 tl limitli kredi kartı aldım. Düzenli olarak hatta hesap ekstresi çıktığı gün borçlarımı yatırıyorum en ufak bi gecikme olmadı. Aralık ortalarında garantiden kredi başvurusu yaptım henüz puan oluşmamış dediler. Ocak ayında iş bankasından başvuru yaptım puan oluşmamış 6 ay dolması gerekiyor dediler. Tekrar garantiden başvuru yaptım aynı gün, şubedeki danışman kesin çıkar dedi maaşını bizden aldığın için çıkma ihtimali yüksek dedi ve yine onaylanmadı. Kredi kartıma takla attırmam gerekiyormuş. Birde şöyle bir detay var kredi kartımla 2 kez taksitli alışveriş yaptım 3 ve 6 ay taksitli şekilde onların ödemesi devam ediyor. 15bin tl kadar nakit ihtiyacım var ne zaman başvuru yaparsam onaylanır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acn0424 : Dostum, bir senen dolana kadar hiç bir yere başvuru yapma yoksa puanın daha da düşer ama 1 senenin sonunda da kesin verirler diyemem. 5 - 6 belki ama 15 bin sanmıyorum maalesef. Yaşın daga genç bir de! Bankalar başvurularda yaşa da dikkat eder.

• Hocam size bişey danışmam lazim, şimdi benim kredileri odeyemedim avukata düştü. Hakkımda icraa takibi başladı eve icraya geldiler yazıp çizdiler, sonra banka avukatı aradı gel borcunu takside bölelim dedi. Yalnız borcum tek bankaya deyil 3 farklı bankaya var. Bu saat den sonra eve haciz gelebilirmi ? Evim kira üzerime Dikili taş yok. Maasima icra gelirmis o süreç nasıl olur ? Normal borcum un 2 katı para istiyorlar nornalini odeyemedim 2 katı parasını nasıl odeyeyim hiç bilmiyorum. Cevaplarsaniz için şimdiden teşekkürler

• Usta bir şey sorucam , Bankadan kapattırdığım ve müşteri limitini sildirdiğim kredi kartı kredi kayıt bürosunda kapalı ilken geri açık hale gelmiş ve limitsiz olarak durmakta. Bunun benim kredi skoru üzerindeki etkisi olur mu ? Fotoğrafını ekiyorum.Bilgi için şimdiden teşekkürler.

Ücretsiz Kredi Danışmanı Her şeyi sorabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut2012 -- 17 Şubat 2018; 20:49:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut2012

Usta bir şey sorucam , Bankadan kapattırdığım ve müşteri limitini sildirdiğim kredi kartı kredi kayıt bürosunda kapalı ilken geri açık hale gelmiş ve limitsiz olarak durmakta. Bunun benim kredi skoru üzerindeki etkisi olur mu ? Fotoğrafını ekiyorum.Bilgi için şimdiden teşekkürler.

Ücretsiz Kredi Danışmanı Her şeyi sorabilirsiniz...

Bankayı arayın kapattırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

Hocam size bişey danışmam lazim, şimdi benim kredileri odeyemedim avukata düştü. Hakkımda icraa takibi başladı eve icraya geldiler yazıp çizdiler, sonra banka avukatı aradı gel borcunu takside bölelim dedi. Yalnız borcum tek bankaya deyil 3 farklı bankaya var. Bu saat den sonra eve haciz gelebilirmi ? Evim kira üzerime Dikili taş yok. Maasima icra gelirmis o süreç nasıl olur ? Normal borcum un 2 katı para istiyorlar nornalini odeyemedim 2 katı parasını nasıl odeyeyim hiç bilmiyorum. Cevaplarsaniz için şimdiden teşekkürler

Sizin durum şöyle olmuş, borç takibe intikal etmiş, banka temerrüt faizi uygulamış. Temerrüt faizi kullandığınız kredi oranı * 1,30. Yani % 30 fazlası temerrüt faizinizdir ve hergün borcun üstüne ekler. Ayrıca adınıza icra vs. yapıldığı için avukat vekalet ücreti var, bununda sanırım yasal tutarı başlatılan icra tutarının % 10 kadar olması lazım. Tabi birde bununla bitmiyor. Diyelim siz borcu bitirdiniz, en son icra dairesine dosya kapak parası diye bir ücret ödersiniz o da icra tutarının % 6,5 oranı kadardır. Siz en iyisi bankanın avukatı ile pazarlık edin, benim ödeme gücüm bu kadar diye. Yoksa sizin borcunuz katlanır sürekli. Ha nemi olur, evli iseniz eşinizde kredi çekemez, kirada iseniz yakında kkb puanına göre kiracılık sistemi gelecek gibi görünüyor. Bu sefer ev bile kiralayamaz duruma gelirsiniz. Saçmalama demeyin, malum sitede istanbulun lüks semtlerinde 3 bin üstü kiralık yerlerde kkb puanı 1500 altına kiralık yer vermiyoruz diye yazmaya başlamışlar. Bu sistem yaygınlaşacaktır.

• amanhem kullanıcısına yanıt
    Kayserideyim hocam ayrıca Suriyelilere ev kiraya veriliyorken bize verilmemesi fazla olur keza isimide Suriyeliler yüzünden kaybettim. Ben normal fiyatı odeyemiyorken birde üstüne faiz binmesi çok kötü oldu malesef. Varlık fonuna devretmesini bekleyip paranın ana parasını öderim kuruş faiz ödeyecek gücüm yok şuan malesef su saat den sonra bankalar dusunsun

• Bankayı aradım talep aldılar, teşekkürler usta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kayserideyim hocam ayrıca Suriyelilere ev kiraya veriliyorken bize verilmemesi fazla olur keza isimide Suriyeliler yüzünden kaybettim. Ben normal fiyatı odeyemiyorken birde üstüne faiz binmesi çok kötü oldu malesef. Varlık fonuna devretmesini bekleyip paranın ana parasını öderim kuruş faiz ödeyecek gücüm yok şuan malesef su saat den sonra bankalar dusunsun

Sana şu cevabı veren şahıs için utandım ben kendi adıma

Lafa bak eşiniz kredi çekemezmiş ev tutamazmışsın

Sakın inanma

Her tc vatandaşının tc kimlik no ile bankalar işlemi kendine aittir sizin borcunuz sizi bağlar kkb sistemi ile ev verilirse türkiyede milyon ev boş kalır insanların hali ortada

Sakın sakın avukatla muhatap olma

Aradığında sana küfür dahi edebilir onur kırıcı laf edebilir sakin ol tek yapman gereken ödeyecek gücüm yok kanunlara yasalara boynum kıldan ince de kapat telefonu

Maaşının 4/1 oranında kesilmesi harici senden allahın kulu para alamaz

2000 tl maaşın var ise işyerine maaş haczi olacak 500 tlsini işyeri icra dairesine eft yapar 1500 tlsini maaş hesabına yatırır maaşın ne ise 4/1 formül

Paran olsa bile ödeme yapma sakın kendi kendine sıkarsın

5-6 sene bekle varlık şirketleri dosyanı alır devir bankadan 30.000k 40.000 gibi borcu ortalama 8000-10000 k ya kapatır hayatına devam edersin

Sakın moralini bozma kimseye uyma avukatlarla kavga etme icra gelirse yazar gider alamaz unutma diyeceğim bu kadar kendine iyi bak

Denetçilik yaptığımız dönem çok böyle vakalar gördük moralin iyi tut

He bu arada evini boşaltır gideriz imza at taksit yaparız kurtulursun derlerse sakın imzalama 1 taksit ödeyemezsen 3 ay aslanlar gibi hapis yatırırlar adama unutma imza yok

Abi tavsiyesi sana durumun vahim değil hatta şanslısın 1.000.000 k borcun olsa dahi alacakları maaşın 4/1 ne güzel bak ;)

• travegostar kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam bende arastirmistim aynen dediğiniz gibi olay. Benim durumumda olan çok insan var belki bu yazdığınız çok insana moral vericek.

• quote:

Çok sağolun hocam bende arastirmistim aynen dediğiniz gibi olay. Benim durumumda olan çok insan var belki bu yazdığınız çok insana moral vericek.

Akıl sağlığını kaybedip intihar eden onca insanın vebaline girdiler

Dediklerimi unutma hatta dahada neşelen hayata bağlan onlar sana şu an muhtaç unutma bu lafımı

Abin olarak şu hayatta 3 şeye sakın güvenme

1-AVUKATLAR
    2-BANKACILAR
    3-KADINLAR

HER DAİM TETİKTE OL BU SAYDIĞIM KİŞİLER HAKKINDA ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi travegostar -- 18 Şubat 2018; 8:9:29 >
  • travegostar kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun bu yazdiklariniz sadece bana deyil benim durumda olan arkadaşlara da çok yaticak hocam.

• Arkadaşlar durum bir tek bende mi böyle bilmiyorum ama bu aralar pek çok kredi başvurum ret veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MEHMET EGEMEN

Arkadaşlar durum bir tek bende mi böyle bilmiyorum ama bu aralar pek çok kredi başvurum ret veriyor.

Sicilin ayarlı

• quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Arkadaşlar durum bir tek bende mi böyle bilmiyorum ama bu aralar pek çok kredi başvurum ret veriyor.

Sicilin ayarlı

Askerdeyken 750 liralık bir axess yüzünden özene bözene baktığım şu genç yaşıma rağmen bir ödeme geciktirmediğim sicilimde kanuni takip verildiğini gördüm. Beynimden vurulmuşa döndüm!! Hemen izin kullandım ve gelir gelmez aracımı acil fiyatından ucuza verdim. (50.000) TL ardından ufak bir arazim vardı onu sattım. (56.000) TL annemin dedesinden miras kalmıştı yıllardır hiç dokunmadım satmayı da düşünmüyordum yıllar sonra belki değerlenilir çocuklarıma bir faydası olur diye iflas etmiştim! Vakıfbanka 20.000'e yakın borcum olduğu halde hiç bir takip başlatılmamıştı!! Biraz uzattım mevzuyu ama insanın anlatası geliyor işte!! Ha bu arada madem borcun var aracını ve arazini neden erkenden satmadım diye soracak olursanız, bir sürü insanın bana borcu var dedim zaten biraz ordan biraz buradan toparlarım ama bir insan bile tek bir kuruş ödemedi!! Takip de edemiyor insan!! Ama bir firma bu kadar da açgözlü olmasın ya 20.000 borçlu olduğum + 5.000 + 5.000 KMH takip vermeyi bırak iptal bile etmediler borcu ödedikten sonra limit açıldı tekrar kullanıma. Turkcell de bir hattım vardı. Borcunu ödeyip hattı iptal ettirmeye gittim. Sistem yok dediler daha sonrada o hattı zaten unuttum tarife otomatik yenilenmiş. O 25 liralık ücret olmuş 100 lira sonra icraya verilmiş + 400 lira avukat masrafı eklenmiş. Yahu insaaff be!! Bu kadar olmaz!! Vodafone da 2 tane cihaz almıştı 8.500 TL borcum vardı asla icralık olmadım! Netice de yaklaşık 100.000 TL'e yakın borcu tek seferde ödedim. İşte o kadar dikkat ediyorum sicilime ben! Ama, o kadar haşır neşir olmuşum bankalarla o kadar kredi ve kredi kartı kullanmışım. Yahu borcu trink tek seferde kapattım. Ama 5.000 krediye bile ret yemek canımı çok sıkıyor. Amma yazdım ha çok dolmuşum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Sicilin ayarlı

Askerdeyken 750 liralık bir axess yüzünden özene bözene baktığım şu genç yaşıma rağmen bir ödeme geciktirmediğim sicilimde kanuni takip verildiğini gördüm. Beynimden vurulmuşa döndüm!! Hemen izin kullandım ve gelir gelmez aracımı acil fiyatından ucuza verdim. (50.000) TL ardından ufak bir arazim vardı onu sattım. (56.000) TL annemin dedesinden miras kalmıştı yıllardır hiç dokunmadım satmayı da düşünmüyordum yıllar sonra belki değerlenilir çocuklarıma bir faydası olur diye iflas etmiştim! Vakıfbanka 20.000'e yakın borcum olduğu halde hiç bir takip başlatılmamıştı!! Biraz uzattım mevzuyu ama insanın anlatası geliyor işte!! Ha bu arada madem borcun var aracını ve arazini neden erkenden satmadım diye soracak olursanız, bir sürü insanın bana borcu var dedim zaten biraz ordan biraz buradan toparlarım ama bir insan bile tek bir kuruş ödemedi!! Takip de edemiyor insan!! Ama bir firma bu kadar da açgözlü olmasın ya 20.000 borçlu olduğum + 5.000 + 5.000 KMH takip vermeyi bırak iptal bile etmediler borcu ödedikten sonra limit açıldı tekrar kullanıma. Turkcell de bir hattım vardı. Borcunu ödeyip hattı iptal ettirmeye gittim. Sistem yok dediler daha sonrada o hattı zaten unuttum tarife otomatik yenilenmiş. O 25 liralık ücret olmuş 100 lira sonra icraya verilmiş + 400 lira avukat masrafı eklenmiş. Yahu insaaff be!! Bu kadar olmaz!! Vodafone da 2 tane cihaz almıştı 8.500 TL borcum vardı asla icralık olmadım! Netice de yaklaşık 100.000 TL'e yakın borcu tek seferde ödedim. İşte o kadar dikkat ediyorum sicilime ben! Ama, o kadar haşır neşir olmuşum bankalarla o kadar kredi ve kredi kartı kullanmışım. Yahu borcu trink tek seferde kapattım. Ama 5.000 krediye bile ret yemek canımı çok sıkıyor. Amma yazdım ha çok dolmuşum.

Selam verdik borçlu çıkacaz az daha

Bankalar garip varlıklar ne zaman ne yapacağını bilmeniz imkansız

• Bu kadar maceradan sonra hala kredimi düşünüyorsunuz???

• Merhaba arkadaşlar ;
    Size başımdan gecen bir dolandırıcık olayını anlatacağım ;

Araç alacağım için kredi çekmem gerekti bir bankaya msj attım olumsuz sonuçlandı sonra telefon görüşmesi sonucu kredi notumun düşük olduğunu anladım
    Sonra birden bir msj geldi ''KREDİ ALO'' 08505325968 Numaralı telefon bıla bıla konuştuk kredi başvurusunda bulundunuz olumsuz sonuçlanmış bizim takibimiz sonucu kredi alabilirsiniz 400 tl ödeme karşılında dediler, birden nutkum tutulmuş gibi sözleşme falan fıstık her şeyi kabul ettim kargo gönderceğiz kargonun icinde cıkan bilgilerle bankaya gidip alacaksınız dedi cıkacak dedi kabul ettim içime bir kuşku düştü bankacı arkadaşı aradım bende duydum kullanmışlar dedi öyle değince gittim kargoyu 400 tl ödeyerek aldım içinde bir kaç kredi ile ilgili şeyler birde kod var aradım banka yazmıyor sadece bir kod var dedim istediler tamam sizi birazdan arıcaz dediler ama arayan soran yok bir gün sonra ben aradım iş yogunluğu dedi , bir sonraki gün gerekli işlemler sürüyor falan filan 15 gün beklettiler bu arada ben zaten kargoyu alır almaz dolandırıldığımı anladım ama bir ihtimal değip bekledim tabikide sonuç hüsran yani öyle birsey yok hatta benimle iletişime gecen kız (05 35 0461758) sıkıldık ara konuşuruz falan diyor pişkin pişkın sizin de başınıza gelirse uzak durun ben su durumda ne yapacağımı bilmediğimden su içtim sayglar
    bu arada her konuşmayıda kaydettim ama ne yapcaksam

• quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Bu kadar maceradan sonra hala kredimi düşünüyorsunuz???

Askerden apar topar izne gelip, varımın yoğumun bir çoğunu satıp hepsini ödememdeki amaç ne sanıyorsun? Kredi sicili çok önemlidir. Yapacak bir şey yok! bekleyeceğiz, hali hazırdaki kredi ve kredi kartı borçlarını zamanında ödeyeceğim. Acil bir durumda başkasından istemek var bir de internetten anında 10-30 bin nakiti anında çekmek var! kkb sicili çok önemlidir! aracım dahil satıp borçlarımın hepsini kapattım şimdi başvuru yapmadan bekleyeceğiz. Hala kredi kartlarım duruyor! kullanıp zamanında ödeme yapıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Bu kadar maceradan sonra hala kredimi düşünüyorsunuz???

Askerden apar topar izne gelip, varımın yoğumun bir çoğunu satıp hepsini ödememdeki amaç ne sanıyorsun? Kredi sicili çok önemlidir. Yapacak bir şey yok! bekleyeceğiz, hali hazırdaki kredi ve kredi kartı borçlarını zamanında ödeyeceğim. Acil bir durumda başkasından istemek var bir de internetten anında 10-30 bin nakiti anında çekmek var! kkb sicili çok önemlidir! aracım dahil satıp borçlarımın hepsini kapattım şimdi başvuru yapmadan bekleyeceğiz. Hala kredi kartlarım duruyor! kullanıp zamanında ödeme yapıyorum.

kkb sicili elbette önemli her zaman karşımıza çıkıyor o yüzden bende hep önemsemişimdir şuan puanınız kaç hocam ?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.