Şimdi Ara

Uçuş modunda RADYO...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ne yapsamda uçuş modunda radyoyu çalıştıramıyorum yok mu böyle bi özellik bu modda sadece mp3 falanmı dinlicez??? (K600i kullanıyorum ama K750 veya W800 ün çoğu özelliği benzer)
    Bilgisi olan varsa bi el atsın yaw şu işe

• Var tabiki...
    Uçuş modunda sağ ok yıldız sol ok sol ok yıldız sol ok yıldız yaparak servis menüsüne gir orada servis testlerinden fm radyoya gir ve uçuş modunda radyo dinle
  • +32
    quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Var tabiki...
    Uçuş modunda sağ ok yıldız sol ok sol ok yıldız sol ok yıldız yaparak servis menüsüne gir orada servis testlerinden fm radyoya gir ve uçuş modunda radyo dinle
  • uçarken mi çalışıtrmaya çalışıyorsun yoksa karadayken mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: peacer

+32
    quote:

Var tabiki...

32 miii? Niye 32??

• Eyvalllah beyler güzel icraatta ne yalan söyliyim ben şöle bir iki ayar yapcaz direk ister radyo ister mp3 çıkcak karşımıza sanıyodum dumur oldum neyse yinede işe yarar
  • ne biliim abi
    quote:

quote:

+32
    quote:

Var tabiki...

32 miii? Niye 32??

içimden geldi desem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam bak şimdilik kabul ediyorum ama bi dahaki sefere 34ten aşağısı kurtarmaz.. EEee nede olsa güzel istanbulumun plakası.. 61e kadar yolu var (güzel TRaBZoNuMuN plakası)..
  • tamam bi dahakisinde söz 34 ten başlicam ama 1907 ye kadar tamammı
  • quote:

tamam bi dahakisinde söz 34 ten başlicam ama 1907 ye kadar tamammı

1905!!!!!

• aaaahhh omasss ben fenerliyim
    hadi kawga edeelm
  • 1923

konu kapanmıştır
  • +1923 de benden...
  • 'Kitlendi'

+1905
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

'Kitlendi'

+1905

Evet 1905'e kitlendik
  • abi uçuş modunda radyoyu çalıştırma zaten boşver daha önünde güzel yıllar var

quote:

Orjinalden alıntı: anilozler

Arkadaşlar ne yapsamda uçuş modunda radyoyu çalıştıramıyorum yok mu böyle bi özellik bu modda sadece mp3 falanmı dinlicez??? (K600i kullanıyorum ama K750 veya W800 ün çoğu özelliği benzer)
    Bilgisi olan varsa bi el atsın yaw şu işe
  • keşke uçuş modu yerine iett modu deselerdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: theSINNER

keşke uçuş modu yerine iett modu deselerdi

+154546546
  • ne gereği var ki abi. k750i kullanıyorum. otobüste 'o telefonu kapatırmısın' diyenlere 'telefon özelliği kapalı,sadece mp3 dinliyorum' diyorum.sesini çıkartamıyolar
    iett şöförü hemde aracı sürerken kullanıyosa bu telefonu ben neden kullanmayayım değil mi
    quote:

Orjinalden alıntı: theSINNER

keşke uçuş modu yerine iett modu deselerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tods -- 21 Temmuz 2006; 23:38:04 >
  • yaw geçenlerde mugladan istanbula giderken otobüs şoförü de konuşuyordu bi de adamın tam üzerinde cep tel kapatın die işaret vardı. yanımda dijital foto mak. vardı tam çekmeye niyetlendim ama şans işte adam bi daha telefonla konuşmadı. mola verince adama sordum hayırdır sen hep konuşuon yolcular nie tel kapatıo dedim, adamın verdiği yanıt : bizim tellerde araç kiti var arabaya zarar vermio

ya anadan doğma duruyo telefon kardeşim araç kiti bunun neresinde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.