Şimdi Ara

Uçuş modunda RADYO... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni çıkan Travego otobüslerde tel'in hiçbir zararı yok.Fakat firmalar yolcular rahatsız olmasın diye halen konuşmak yasaktır diyorlar.Gece yolculuğunda uyuduğunuzu düşünün ve birisinin telefonu çalıyor ve bağıra bağıra konuşuyor.Kesin kavga çıkar içeride.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Besiktas1903

abi uçuş modunda radyoyu çalıştırma zaten boşver daha önünde güzel yıllar var

quote:

Orjinalden alıntı: anilozler

Arkadaşlar ne yapsamda uçuş modunda radyoyu çalıştıramıyorum yok mu böyle bi özellik bu modda sadece mp3 falanmı dinlicez??? (K600i kullanıyorum ama K750 veya W800 ün çoğu özelliği benzer)
    Bilgisi olan varsa bi el atsın yaw şu işe

• quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Var tabiki...
    Uçuş modunda sağ ok yıldız sol ok sol ok yıldız sol ok yıldız yaparak servis menüsüne gir orada servis testlerinden fm radyoya gir ve uçuş modunda radyo dinle

walla cok isime yaradı bilmiodum eywallaaah
  • quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

quote:

Var tabiki...
    Uçuş modunda sağ ok yıldız sol ok sol ok yıldız sol ok yıldız yaparak servis menüsüne gir orada servis testlerinden fm radyoya gir ve uçuş modunda radyo dinle

walla cok isime yaradı bilmiodum eywallaaah

• konuda amma uçmuş ha yolculuk anıları felan...travego otübüs
  • quote:

Var tabiki...

o zaman uçuş modundayken kamerayı falan da açabiliyoruz
  • K600'de uçuş modu var mı ?
  • ben war die biliormmm
  • arkadaşlar ben şimdi k750 tel ile tatile gidecem (başbaşa ) şimdi bu cihazı yol boyunca kullanamazmıyım mp3 yada radio olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: redneck

arkadaşlar ben şimdi k750 tel ile tatile gidecem (başbaşa ) şimdi bu cihazı yol boyunca kullanamazmıyım mp3 yada radio olarak

Hayır!!!

Bu arada cellat o dediğin olay olmuyodu be anacım!! Eskiden oluyodu yanlış hatırlamıyosam ama son versiyonlarda düzelttiler

scrtlg k600de uçuş modu var..
  • quote:

Arkadaşlar ne yapsamda uçuş modunda radyoyu çalıştıramıyorum yok mu böyle bi özellik bu modda sadece mp3 falanmı dinlicez??? (K600i kullanıyorum ama K750 veya W800 ün çoğu özelliği benzer)

EGER ARKADAŞIM UÇUŞ MODUNDA KARADAYSAN BU TELİ KANDIRAMAZ VEDE RADYODA ÇALIŞTIRAMAZSIN

.VE TELEFONDA ŞÖYLE BİR UYARI GÖRÜRSÜN UÇMUYOSUN KAFAMI BULUYOSUN

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

EGER ARKADAŞIM UÇUŞ MODUNDA KARADAYSAN BU TELİ KANDIRAMAZ VEDE RADYODA ÇALIŞTIRAMAZSIN

.VE TELEFONDA ŞÖYLE BİR UYARI GÖRÜRSÜN UÇMUYOSUN KAFAMI BULUYOSUN

O ne yorum yaa Koptum koptum

+googol

• quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

Var tabiki...

o zaman uçuş modundayken kamerayı falan da açabiliyoruz

Benim telde R1N035 yüklüyken uçuş modunda kamera sürgüsünü açtığımda kamera açılıyordu. Şimdi R1BC002 yüklü ve maalesef uçuş modunda kamera kullanamıyorum. Hangi akla hizmet etmek için kaldırdılar bu özelliği anlamadım. Bu sebeple SE ye

• Hocam çok özür dileyerek soruyorum. Bilmemek ayıp değil, araştırmamak ayıp Ama ben direk sorayım burdan. Bu uçuş moduna k750i den nasıl girebilirim?
  • Yok mu cevap verecek bi yiğit
  • Neyse millet ben cevabımı buldum. Gerek kalmadı.
  • Kamera özelliği açılsaydı daha iyi olurdu. Neyse belki yeni versiyonda yine unuturlar
  • Konu çok eski galiba. Ama en çok merak ettiğim şey uçak modunda radyo dinlenebilirmi. Telefonum samsung j2.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.