Şimdi Ara

Ucuza Aliexpress kuponu alma yöntemi ($8, $10, $20, çeşitli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
4
Favori
671
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aliexpress kuponları al-sat'çılar tarafından fahiş fiyatlara satılıyor. Aşağıdaki yöntemle burada satanların aldığı gibi alabilirsiniz.

plati.ru adresine gidin. Arama çubuğuna Aliexpress yazın, size ilgili kategoriyi öneriyor ona tıklayın.
    Karşınıza kuponlar çıkacak. İstediğiniz kuponu seçerken TR / Turkey gibi ifadelerin olmasına dikkat edin.
    Oradan size uygun kuponu satın alın. Satıcıların bazıları ilanda gerekli uyarıyı yapar, hesapların son kullanım tarihi oluyor diğer dikkat edilecek şeyleri sıralıyorum:
    Adres daha önce sipariş verdiğiniz adreslerden farklı olmalı. Sokak yerine sokağı, sok, sk, street gibi ifadeler kullanın.
    İsim olarak aileden birinin adı yazın (bu belli satış sonrası uyarı verince deneniyor sanırım)
    Size gönderilen hesapla alışveriş yapmadan önce internet bağlantınızı kesin (IP'den yakalanmamak için). Telefonunuzun internetini paylaşarak internete bağlanın.
    Temiz bir tarayıcıdan gizli sekme açın. Size verilen hesapla ilk defa ve sadece buradan giriş yapın.
    Ödemeyi kesinlikle daha önce sipariş verilmiş kartla yapmayın. Aynı isme ait sanal kart vs olabilir. Ödeme yaparken ilk sanal limit 1TL limitliyken işlemi tamamlayın. Parayı çekemeyecek fakat sipariş oluşturulacak.
    Ödeme onaylanmayıp sipariş oluşturulunca birkaç dakika bekleyin hesap patlıyor mu diye. Üstte yapılan adımlarda hata yapmadıysanız zaten çok düşük ihtimal. Sonrasında sanal kartın limiti ayarlayıp siparişi tamamlayın.
    Hesabı kapayın devamlı gir çık yapmayın. 4-5 gün sonra tekrar girersiniz. Sipariş iptal olursa paranız iade olur merak etmeyin. Fakat kupon paranızı geri alamazsınız (Zaten çok ucuz)

Bu işlem zaten gördüğünüz gibi meşakkatli bir iş. Eksik varsa biri beni alıntılayıp düzeltir. Bunun dışında yardım için forumdaki Aliexpress konusuna yazın. (Veya gidin direkt en az 4-5 kat pahalıya fırsatçılardan satın alın).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.