Şimdi Ara

UEFA 'DAN SİVAS VE ESKİŞEHİR E MEN ! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
2
Favori
4.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Külli irade ile Cüz-i iradenin ne olduğunu araştırmanı tavsiye ederim. Zira gittikçe boş ve bilgisizce yorumlar yapıyorsun, ben bu derece boş birisiyle muhattap olacağımı tahmin etmiyordum, rahatsız oluyorum bunları yazarken. Araştır ki belki o zaman beyninde bi kıvılcımlanma falan olur. Sanmıyorum ama tavsiye ederim, bir miktar iyi gelebilir. En azından bazı şeylerin senin elinde olduğunu anlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Skjellum

Sen Uganda'da yaşıyorsun galiba. Tarihte gördüğünüz en büyük başarı ŞL'de çeyrek finalken Fenerbahçe'nin daha başarılı olduğunu söylemek için sadece kör olmak yetmez zannımca. Ayrıca ben ergen ağzıyla konuşuyormuşum, sen 14-15 yaşındasın galiba, son 12 seneyi hatırlayabildiğine göre. Bir araştır bakalım Galatasaray'ın Avrupa'da neler yaptığını, kimleri dize getirdiğini. Ayrıca sen yalan yanlış konuşup rezil oluyorsun. Senin gibi rezil-rüsva olacağıma ergen ağzına sahip olup ne dediğini bilen biri olmayı yeğlerim.

Ne dediğini bilen biri değil fazla bilmişsin.

Herşeyi bildiğini sanıp cümle aralarında bir iki laf sokuşturma yerleştirerek ne söylediğini bildiğini sanıyorsun.Karşıdakini de resil-rüsva ettiğini sanıyorsun.

Neyse sana yüksek egon ve genel kültürünle hayatta aynı Gs'nin fb ile olan rekabetindeki gibi başarılı olduğu gibi başarılı olmanı dilerim.

• Teşekkürler. Allah şifa versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Skjellum

Teşekkürler. Allah şifa versin.

Rica ederim.

Kolay değil yerinizde olmak tabi.

Bir rakip var futbolda şampiyon, baskette ortalığı dağıtmış.

Eeee nasıl açıklayacağım bunu ? Tabiki de şike yaptılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GYGY

quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

Şikeyi tek başımıza mı yaptık. Bi takım ismi söyleyin tayfası konuya bekleniyor

Fenerbahçenin davada adının geçtiğini duyup anında men eden aynı davada adı geçen trabzonsporu Fenerbahçe yerine alan Fenerbahçeye eskişehir maçında şike yaptığı 2 yıl men verip Eskişehirin uefa elemeleri oynamasına izin veren bir Uefa var karşında sen hala toplulukları komiteleri bekliyorsun. Aç gözünü aç.

Susun artik yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu işte çifte standart olduğu ayan beyan ortada aynı sezon soruşturma sürerken Fenerbahçe ŞL alınmıyor,ancak diğer ismi geçen takımlar avrupa arenasında takır takır çıkıp maçlarını oynuyor. aradan 3 sene geçiyor , o sene sahne alan takıma dur bakalım sen gelemezsin deniliyor. eğer şüphe vardıysa tolerans sıfır diyorsan takımları neden ayırdın birini aldın birini almadın, çelişki, çelişki,

bahsi geçen maç:http://spor.milliyet.com.tr/eskisehirspor-avrupa-ya-veda-etti/spor/spordetay/09.08.2012/1578708/default.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: uranus

bu işte çifte standart olduğu ayan beyan ortada aynı sezon soruşturma sürerken Fenerbahçe ŞL alınmıyor,ancak diğer ismi geçen takımlar avrupa arenasında takır takır çıkıp maçlarını oynuyor. aradan 3 sene geçiyor , o sene sahne alan takıma dur bakalım sen gelemezsin deniliyor. eğer şüphe vardıysa tolerans sıfır diyorsan takımları neden ayırdın birini aldın birini almadın, çelişki, çelişki,

bahsi geçen maç:http://spor.milliyet.com.tr/eskisehirspor-avrupa-ya-veda-etti/spor/spordetay/09.08.2012/1578708/default.htm

esk ve dsivasın avrupaya gitme olayı olmadığı için hiç dosyaya bakılmadı. şimdi bu gitme işi olunca uefa sırası gelmemeiş olsa da o takımlarla ilgili tedbir aldı. daha sırada mersin giresun falan var. ama öncelik fenerin cezaları

• quote:

Orijinalden alıntı: uranus

bu işte çifte standart olduğu ayan beyan ortada aynı sezon soruşturma sürerken Fenerbahçe ŞL alınmıyor,ancak diğer ismi geçen takımlar avrupa arenasında takır takır çıkıp maçlarını oynuyor. aradan 3 sene geçiyor , o sene sahne alan takıma dur bakalım sen gelemezsin deniliyor. eğer şüphe vardıysa tolerans sıfır diyorsan takımları neden ayırdın birini aldın birini almadın, çelişki, çelişki,

ön elemeleri dikkata almayın fener de ön elemeleri oynadıktan sonra men edildi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hersh

Kasımpaşa'nin gidecek olmasına çok üzüldüm.

UEFA ile lisans problemi var onun, gidemez.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.