Bildirim
UEFA'dan skandal hata (Milliyet içerir) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: tedoa
quote:
Orijinalden alıntı: Lukany
sade anlatacağım umarım anlarsın (hiç sanmıyorum) Yusuf Turanlı: Örgütten ertelemeli 1 yıl 3 ay, şikeden 1 yıl 18 ay hapis ceza yedi. bu örgütün başı kimdi Aziz yıldırım Türkiye mahkemelerinden ceza yedi mi ?
yani bu telefon konuşmasındaki sözde menajerden futbolcunun zam istemedi normal mi ?
Savcıların insanları cocuklarıyla tehdit ederek aldıgı ifadelerle suclandıgı mahkemelerden mi bahsediyoruz ?
Tapeleri inkar edemeyen sanıkları olan mahkemenin verdiği kararla yargılananlardan bahsediyoruz. ayrıca tapelerin hepsinin ses kayıtları olarak yazılı metin değil Trabzonlu avukatlar istemiş Fenerbahçeli avukatlar itiraz etmiş mahkeme itirazı kabul etmeseydi bunlar sesli dinlerdik
Yusuf turanlı bu görüşmeyi Fenerbahçe maçından önce yapıyor zamanlama manidar ve ARABA hediye konusuda ilginç değil mi ?
SEN RAHAT OL AMELİYATI DÜŞÜN!
17.05. 2011 günü 10.57'de Sivas kalecisi Korcan Çelikay, (542xxx12xx) numaralı telefondan Yusuf Turanlı'yı (533xxx09xx) arıyor. İşte o şok konuşmalar:
KORCAN ÇELİKAY: Dün görmemişim abi ya gece yazmışsın da...
YUSUF TURANLI: Hoca dedim ne düşünüyorsun şu Hakan'ın işi netleşsin dedi ona göre getirteceği yani... Dediğim gibi ha (Gülüyor) rahat ol ameliyatı düşün... Hayırlısı ile ameliyatı da bitirelim ondan sonra tatil yaparsın.
KORCAN ÇELİKAY: Abi zam gelsin zam.
YUSUF TURANLI: Zam mı harika. Sen rahat ol. Gerisine karışma...
Ben kimle görüşeyim burada (İlhan Çelikay'ı kastederek) kardeşinle mi?
PAZARA HEDİYEN HAZIR
KORCAN ÇELİKAY: Abi kimseyle görüşmene gerek yok ki niye görüşeceksin yani... Dönüşte görüşürüz abi.
YUSUF TURANLI: Çünkü hediye pazar öğlene alacağım ben yani tamam.
KORCAN ÇELİKAY: Fark etmez abi. Sende ya da bende durması önemli değil yani.
5.20
BMW DE GÜZEL OLUR AMA!
20.05.2011 günü saat 14.30'da Korcan Çelikay (530xxx33xx), Yusuf Turanlı'yı (533xxx09xx) arıyor.
KORCAN ÇELİKAY: Ya bana hemen arabayı sattırdın heee...
YUSUF TURANLI: Geldim ben İlhan gelecek diye sorayım dedim araba gitmiş 1 gün önce valla satılmış. 5-20 bakarız.
KORCAN ÇELİKAY: Gelecekmiş abi evet.
YUSUF TURANLI: Başka bir şey buluruz yani... Audi de güzel 5-20 de güzel de yani.
A5 ALACAKTIM AĞIRLIĞIM YOK!
KORCAN ÇELİKAY: Exculisev var ya galeri.. A5 vardı orada da... 59 bin Euro demiş...
İşte birine karar verdik alacaktık şey yok ağırlığımız olmadığı için.
YUSUF TURANLI: Ama ne kadar bekledik da baksana yani söyledik de.
KORCAN ÇELİKAY: Bırak... Bırak diyorum abi ya (Gülüyor).
YUSUF TURANLI: Anca o kadar oldu (Gülüyor) olmadı gider o... Şeye bakarız o senin söylediğin arabaya bakarız... (İlhan Çelikay'ı kastederek) İlhan da gelsin.
-
O avukat bana öyle diyecek,diplomasını elinden aldırırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Aragorn0734
Karşında Özel yetkili Cumhuriyet savcısı olacak böyle davranacaksın
Korcanın olmayan kız kardeşine cooper alınmıştı o ne oldu ?
sonu yok bunun ne siz beni ikna edebilirsiniz , nede ben sizi
Anayasa mahkemesinin tekrar ve adil yargılama ile kararlarını bekliyoruz. -
quote:
quote:
Anayasa mahkemesinin tekrar ve adil yargılama ile kararlarını bekliyoruz.
"Korcan'ın olamayan kız kardeşi" yalanı aziz Yıldırım'ın süreci manipüle etme amaçlı ortaya attığı, sizin gibilerin de saf gibi inandığı şeydir.Araba Korcan a değil,Abdullah Başak'a alındı.
Kapak miktari artıyor sanırım. Adil yargılama için hiçbir hukuki gerekçe yok. Boşuna hevesleniyorsunuz.He devlet baba bir kıyak daha yaparsa bilemem tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
quote:
doğru anayasa mahkemesinde evet şike var derse siz AHİM kararı lazım o da ceza verse uzay mahkemesi sınır yok. doğru bir tane ama görmek isteyene.
dip not: anayasa mahkemesine başvurunuz tapelerin yok sayılması için hukuksuzmuş :)
-
quote:
quote:
quote:
"Korcan'ın olamayan kız kardeşi" yalanı aziz Yıldırım'ın süreci manipüle etme amaçlı ortaya attığı, sizin gibilerin de saf gibi inandığı şeydir.Araba Korcan a değil,Abdullah Başak'a alındı.
Kapak miktari artıyor sanırım. Adil yargılama için hiçbir hukuki gerekçe yok. Boşuna hevesleniyorsunuz.He devlet baba bir kıyak daha yaparsa bilemem tabi.
Kardeş seviyeli devam ederim diye düşünüyordum ama yanılmışım
ilk kapak dediğinde , görmezden geldim
Kapak miktarı artıysa kendine kolye filan birşeyler yap eglen bak keyfine
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Kardeş seviyeli devam ederim diye düşünüyordum ama yanılmışım
ilk kapak dediğinde , görmezden geldim
Kapak miktarı artıysa kendine kolye filan birşeyler yap eglen bak keyfine
Çok biliyormuş gibi mesajımi alintilayip bana ayar vermeye kalkan sensin.
Her mesajında ayrı ayrı rezil olunca, seviyeden bahsediyorsun.Gulerler adama.
Sana nasihatım,bilginin yetersiz olduğu konularda ahkam kesmeye kalkma,çünkü ben kendim biliyorum derin tahribat yaratıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fenerbahçe'nin aşığı en büyük taraftarı yıldırım demiörenin gazetesinden mi bahsediyorsunuz ?
-
Kimsenin kimseye ayar verdiği yok
Herkes kendi düşüncesini yazıyor
Ayrıca diyelim ki her mesajımda sen haklı cıkıyorsun bende rezil oluyorum , bu seviyeyi düşürmek mi oluyor ? -
Yahu arkadaş, sen degil misin,hevesli hevesli bilginin yetersiz olmasına rağmen "okuduğunu anlamama bu olsa gerek" diyerek konuya atlayan ?
Böyle yazarsan, seviye de haliyle küçülür tabi . Düşünceni elbette yazabilirsin,ama kibirli şekilde değil.Ben de yanlışlarını seviyeli bir şekilde düzeltirim.
UEFA'ya helal olsun şifrelemeyi çözmüş. Ameliyat burada şike operasyonu oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
UEFA'ya helal olsun şifrelemeyi çözmüş. Ameliyat burada şike operasyonu oluyor
Milliyet de aklınca algı operasyonuna kalkışmış.Adanlae tapeyo bile eksik yayınlamışlar.
Gittikçe batıyorsunuz yeniden yargılama için bahane ettiğiniz tapeler delil sayılamaz aile içi görüşmeler delil olmaz diyordunuz ama oldu.
quote:
akkında dinleme kararı bulunan kişiyle, dinleme kararı bulunmayan iki kişi arasında yapılan görüşmelerin delil olarak sayılıp sayılmayacağına ilişkin ihtilafa son noktayı koyan Yargıtay Ceza Genel Kurulu, tavrını yine telekulaktan yana gösterdi.
Milliyet gazetesinden Kemal Göktaş'ın haberine göre, Yargıtay Ceza Genel Kurulu, bir uyuşturucu davasında, hakkında dinleme kararı bulunan kişiyle dinleme kararı bulunmayan iki kardeş arasında yapılan görüşmelerin delil olarak sayılmasına karar verdi.
Genel Kurul, yasadaki aile arasındaki konuşmaların dinlenemeyeceğine yönelik açık hükme rağmen iki kardeş arasındaki dinlemeleri kanıt saydı. Genel Kurul, Yargıtay Başsavcılığı’nın, “Olması gereken hukuk açısından en doğru olan yöntemin her bir fail hakkında ayrı ayrı iletişimin denetlenmesi kararıyla dinleme yapılmasının olduğu söylenebilirse de, hukuka kesin aykırılığın olmadığı hallerde korunan hukuki değerler arasında bir denge kurulmak suretiyle, hukuka aykırı delillerin değerlendirilmesi ve böylece maddi gerçeğe ulaşılmaya çalışılmasının bireylerin ve toplumun yararına olacağı açıktır” şeklindeki itirazını yerinde buldu.
10. DAİRE KARARI BOZDU
İstanbul polisi, bir uyuşturucu soruşturmasında Van’da yaşayan C.E. hakkında telefon dinleme kararı aldı. C.E.’nin kardeşi Ç.E ile yaptığı telefon görüşmelerinden Van’dan İstanbul’a uyuşturucu getirerek piyasaya sürecekleri sonucuna ulaşan polis, C.E.’yi Van’dan geldiği otobüsten inerken Sabah 04.15’te yakaladı. Polis, C.E.’nin kardeşi Ç.E.’yi de yakındaki bir büfenin önünde beklerken 1 saat sonra gözaltına aldı. Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi, dinleme kayıtlarını delil sayarak Ç.E. ile kardeşi C.E.’ye uyuşturucu madde ticareti suçundan 6 yıl 3’er ay hapis cezası verdi.
Kararı Ç.E. temyiz etti. Yargıtay 10. Ceza Dairesi ise 2’ye karşı 3 oyla Ç.E.’ye verilen cezayı bozdu. Bozma kararında sanık Ç.E. hakkında iletişimin tespiti kararı bulunmadığına dikkat çekildi.
Yargıtay Başsavcılığı, dairenin bozma kararına karşı Yargıtay Ceza Genel Kurulu’na itiraz etti. İtiraz başvurusunda sanıkların uyuşturucu temini ve nakline yönelik birçok görüşme yaptıkları belirtilerek, “iştirak halinde işlenen suçlarda sanıklardan biri hakkında mahkeme kararıyla elde edilen delilin diğerleri yönünden değerlendirilmeyeceği yönünde mevzuatta hüküm bulunmadığı” savunuldu.
KAMU YARARI GEREKÇESİ
Yargıtay Ceza Genel Kurulu, başsavcılığın bu itirazını kabul ederek dosyayı Yargıtay 10. Ceza Dairesi’ne göndermeye karar verdi. Genel Kurul’un bu kararıyla hukuka aykırı da olsa delillerin, “birey ve toplum yararı” bahanesiyle geçerli sayılmasının önü biraz daha açıldı. Bu karardan sonra hakkında dinleme kararı olmayan kişiler de mahkeme kararıyla dinlenen kişilerle yaptıkları görüşmeler nedeniyle ceza alabilecek.
http://www.radikal.com.tr/turkiye/aile_ici_gorusme_tapeleri_delil_sayildi-1195838
-
Savunmada ayrıca, Korcan'ın maç ayarlama olayına karıştığına inanmadıkları, ancak "şikeye karışmış olsa bile" bunun Sivasspor ile bağdaştırılmasının yanlış olduğuna ifade eden avukatlar, burada kulübe sağlanan bir fayda bulunmadığına vurgu yaptı.
Sturm Graz savunması gibi olmuş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X