Şimdi Ara

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 6. Maç | Galatasaray - Astana | 8 Aralık, 21.45 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.067
Cevap
1
Favori
12.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu Sneijder e en uygun pozisyonlarda niye pas atmazlar anlamam Şino yine iyi dayanıyor bunlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytac001

Bence gs maça çok asılmıyor. Çünkü Beşiktaş maçı var ve bu maçta beraberlik bile yetiyor. Diğer taraftan Beşiktaş a yenilirse lig gidiyor. Bence hoşuma gitmese de en doğrusunu yapıyor.

Beşiktaş bence aklında bile yok takımın.Ezeli rakiplerin büyük ihtimal gidicek uefaya sen şampiyonlar liginden elendin uefayada gidemezse taş taş üstünde kalmaz kulüpte.Bence beşiktaş maçı için yeterli dinlenme vakti var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heisenbergww22

Astana bizi gözünde büyütüyor şuan..
    70e kadar atamazsak astana üstümüze gelmeye başlar sonra foyamız ortaya çıkar ozguvenleride gelir

+1

adamlar gol yememeyi hedefledi ve suan icin basardi

biz ise en gec 75 e kadar gol atamazsak bok da cikabilir yani guvenemiyorum.

• Astanaya helal olsun. Şöyle takımlara imreniyorum. Bizim takımlarımız da örnek alsa keşke böyle takımları

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Astana maçı ikinci yarıya yıktı. Bastıracaklar.

Astana 60 a kadar bastırmaz 1 tane yedimi geri dönüş şansları yok adamların eğer bu maç 70 e kadar filan 0 0 giderse ozaman bizim vay halimize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

quote:

Orijinalden alıntı: 3arbar

quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

quote:

Orijinalden alıntı: 3arbar

yayınlar çok donuyor

Trt 1 den izlemiyormusun

tv yok aga

Trt nin internet sitesi vermiyor mu maci

o yeni aklıma geldi.ordan deneyecem.umarım donmaz.

• Chedjou'da normal olarak pozisyon almada sıkıntılar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

Astananın penaltısı verilmedi avrupada bile hakemler çalışıyor

Görüntü var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeBron Jamess 23

Astanaya helal olsun. Şöyle takımlara imreniyorum. Bizim takımlarımız da örnek alsa keşke böyle takımları

Biz oyuncuya göre taktik yaptığımız sürece hayal onlar.Adamların bir taktik anlayışı var ona uygun oyuncuları topluyor.
  • çok gol kaçtı ilk yarıda.umarım bu pozisyonları aramayız.
  • bayern barcelona olsaydı grupta galatasaray, beşiktaşın rekorunu geçerdi bu futbolla . Yine şanslısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pabliato

Aga bir insan hiç mi teknik olmaz yemin ederim,arada klass hareketler yapıyor ( haftasonunda ki dönüşü vuruşu) insan hayret ediyor. Atlet olması gerekirken yanlış bir alanı seçmiş. Topun dibine girme felan yok. Çok tuhaf yahu.

<o>
    |

aynen çok düz forvet. hiç ayak içi falso ne bileyi ayağıının dışı ya da aşırtma hiç birşeymi olmaz bir forvette. hele ki gs gibi dünya klubü bir takımda. adamda sadece düz vuruş var ve biraz da fırsatçılık hızı . umut bari pres yapar kafa topu çok iyidir. eminim ilk yarıdaki kafa topu burak yerine umut olsa goldü
  • Kabananga>Burak
  • Fadeout kullanıcısına yanıt
    Bende tvden izliyorum. İlk yarı sonu tam yavaş çekim gösteriyordu reklam girdi

• Bu Burak'ın zaten en iyi yapabildiği iş savunma arkasın sarkmak değil mi? Onu bile yapamıyorsa harbi sıkıntıları var.

• şuraya bak devre arasında yayın donmuyor.çoh enteresan.bilerekmi yapıyorlar acaba
  • Bireysel beceriler ile gol atarsak atariz.
    Kaliteli isimler on plana cikmali.
    Poldi wesley daha stabil oynamali.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

quote:

Orijinalden alıntı: aytac001

Bence gs maça çok asılmıyor. Çünkü Beşiktaş maçı var ve bu maçta beraberlik bile yetiyor. Diğer taraftan Beşiktaş a yenilirse lig gidiyor. Bence hoşuma gitmese de en doğrusunu yapıyor.

Beşiktaş bence aklında bile yok takımın.Ezeli rakiplerin büyük ihtimal gidicek uefaya sen şampiyonlar liginden elendin uefayada gidemezse taş taş üstünde kalmaz kulüpte.Bence beşiktaş maçı için yeterli dinlenme vakti var.

Olabilir hocam. Ama inan ben Beşiktaş ın yenilmesini ve sadece lige asılmasını istiyorum. Küçük görmek için söylemiyorum yanlış anlamayın hatta tekrar tebrikler uefa kupası aldığınız için ama bence hiçbir getirisi olmayan bir kulvar uefa avrupa ligi ve Beşiktaşın kadrosu çok geniş değil. Hatta geçen sene şampiyonluk hep uefa dönüşü maçlar yüzünden gitti. Gs yi bilmem ama Beşiktaş bence sadece lige asılmalı.

• Trt sporda yorumcular burak icin yildiz oyuncu diyo

• Şino

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.