Şimdi Ara

UK psn den alınan oyunlar türkçe olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba uk psn de şu anda belli bi miktar param var burdan alınan oyunlar türkçe olur mu diye soracaktım bazı oyunlar da bilgi bölümünde yazıyor türkçe olduğu ama bazılarında yazmıyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avrupa bölgesi olduğu için türkçe olur. Fakat oyunda türkçe yoksa olmaz tabi.
  • Mesela uncharted nathan drake collection da normalde altyazı da dublaj da türkçe ama uk psn de bilgiler türkçe yazmıyor ama siz yine de vardır mi diyorsunuz
    Bu mesaja eklenen görseller:

UK psn den alınan oyunlar türkçe olur mu? UK psn den alınan oyunlar türkçe olur mu?

• Uncharted sadece tr psn de turkce var kendimden biliyom belcika psn den almistim sadece alt yazi vardi dublaj yoktu bu oyuna sonradan eklendigi icin o yuzden yok ama genel olarak avrupa psn de turkce oluyor ama uncharted da yok dublaj

• Peki ratchet and clank de ya da beyond two souls da olup olmadığını bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: thbthn206

Peki ratchet and clank de ya da beyond two souls da olup olmadığını bilen var mı

Konu hort olacak ama Beyond'un UK PSN'de Turkce olup olmadigini ben de cok merak ediyorum.

• UK PSN'deki Ratchet & Clank ve Beyond: Two Souls'da Türkçe dil desteği yok gözüküyor.
  • Merak eden varsa Uncharted Nathan Drake Collection u UK PSN den aldım ve tamamen türkçe idi .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.