Şimdi Ara

UK Psn ''hesabınıza ödeme seçeneği ekleyin'' saçmalığı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 aylık ps plus almak için uk hesabıma 10 euro yükledim ve psn cüzdanımda da gözüküyor.5.66 euro tutarında 1 aylık ps plus almak istediğimde hesabınıza ödeme yöntemi ekleyin uyarısı çıkıyor çok saçma.Psn card almanın mantığı ne o zaman ? Kredi kartı eklemek istediğimde zaten uk olduğu için hiçbir kartımı da kabul etmiyor.Paypal hesabımı da aynı şekilde.Boşuna mı 10 euro aldım şimdi hiçmi çaresi yoktur bunun ?

• UK PSN ise para birimi Euro değil Sterlin'dir. 1 aylık Plus almak için kredi kartı bilgilerini vermen gerekiyor. UK, TR tüm PSN'lerde sistem böyle. 3 aylık veya 12 aylık Plus üyeliği için kredi kartı gerekmiyor. Hesabına biraz daha para ekleyip 3 aylık Plus almanı öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uk hesabinda nasil € oluyor? Emin misin UK olduguna?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    €5.66 yazıyor.Neyse sorun o değil.Normalde multiplayer oynayabilmek için US psn bazen 1 aylık ps plus üyeliği alırım ve benden daha önce ödeme yöntemi eklememi istememişti.Sanırım avrupa bölgesindeki psn ler böyle birtek.Saçmalık yani.
    O zaman neden UK psn den almayı tercih ettin diyebilirsiniz çünkü geçen sene bu psn işlerinden anlamazdım hangisi daha ucuz vs. ve UK psn kullanıyordum ps plus falan almıştım ve ps plus ile gelen birkaç oyunum şuan kilitli,kilidi açmak için illaki indirdiğim hesaba plus üyeliği almam gerekiyor.Tek çare dediğiniz gibi 3 aylık almak.Eminsiniz orda da aynı uyarı çıkmaz değil mi ?
  • Eminim yıllarca kullandığım ana hesabım zaten.€5.66 yazıyor 1 aylık plus için.
  • Funder kullanıcısına yanıt
    Okay mate

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkiye PSN için GIFT CARD ??
    9 yıl önce açıldı
    PSN UK Hesabı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.